Majsii
Fanka BB :)
Majusia ma zdrowe serduszko!!!!! 
Droga była super Maja się cieszyła do zabawek itd spała troszkę ale jak tylko przekroczyłyśmy próg gabinetu... koszmar dobre 30 minut było uspokajania Jej
nawet piersi nie chciała no darła się w niebogłosy dopiero jak ze zmęczenia przysnęła pani mogła Ją zbadać. Ja już na skraju wytrzymałości byłam bo normalnie niczym nie szło jej uspokoić ;/ A droga powrotna to już była tak wymęczona, że spała całe półtora h. Teraz tylko Jej plan dnia się rozwalił i pewnie szybko nie zaśnie. Oj ciężka noc mnie chyba czeka.... Ale co tam najważniejsze, że jest zdrowa nawet nie wyobrażacie sobie jak mi ulżyło...
Dobranoc i spokojnej nocy
Droga była super Maja się cieszyła do zabawek itd spała troszkę ale jak tylko przekroczyłyśmy próg gabinetu... koszmar dobre 30 minut było uspokajania Jej
nawet piersi nie chciała no darła się w niebogłosy dopiero jak ze zmęczenia przysnęła pani mogła Ją zbadać. Ja już na skraju wytrzymałości byłam bo normalnie niczym nie szło jej uspokoić ;/ A droga powrotna to już była tak wymęczona, że spała całe półtora h. Teraz tylko Jej plan dnia się rozwalił i pewnie szybko nie zaśnie. Oj ciężka noc mnie chyba czeka.... Ale co tam najważniejsze, że jest zdrowa nawet nie wyobrażacie sobie jak mi ulżyło...Dobranoc i spokojnej nocy