reklama

Odskocznia;))))

Majusia ma zdrowe serduszko!!!!! :D

Droga była super Maja się cieszyła do zabawek itd spała troszkę ale jak tylko przekroczyłyśmy próg gabinetu... koszmar dobre 30 minut było uspokajania Jej :baffled: nawet piersi nie chciała no darła się w niebogłosy dopiero jak ze zmęczenia przysnęła pani mogła Ją zbadać. Ja już na skraju wytrzymałości byłam bo normalnie niczym nie szło jej uspokoić ;/ A droga powrotna to już była tak wymęczona, że spała całe półtora h. Teraz tylko Jej plan dnia się rozwalił i pewnie szybko nie zaśnie. Oj ciężka noc mnie chyba czeka.... Ale co tam najważniejsze, że jest zdrowa nawet nie wyobrażacie sobie jak mi ulżyło...

Dobranoc i spokojnej nocy :)

reklama
dzień dobry kochane :-)

Majsi wspaniałe wieści :))) ucałuj małego szkraba :-):-):-):-)

Ewelinko :*****

Danusia mam nadzieję że dzisiaj lepiej się czujesz :tak:

Rudzia stęskniłam się za Tobą :tak: ucałuj swoje dwa skarby od ciotki :-)

Madzia mam nadzieję że jak najszybciej poradzisz sobie z problemami :-) kiedy M wraca? :-)

Wiola a Ty gdzie biznesłumen ? :-)

Iwonka miłego wypoczynku :-)

Ilonka a Ty gdzie?

Marti, Sówka :-)

Martwię się troszkę dziewczynki... zapewne pamiętacie ostatni post Gabrysi... właśnie zauważyłam że usunęła konto... ech...

Witam piątkowo

Sis piękne te wiersze cudne normalnie :***

Anecia a nie ma któraś do niej jakiegoś kontaktu?? No trochę to nie pokojące zniknąć po takim poście... Dziś już lepiej trochę ale to już pewnie mi nie odpuści ;-)

Monia wspaniałe wiadomości ale w sumie ja wiedziałam, że będą takie ;-)żyjesz po tej nocy czy Maja wykończyła mamusię?? :-)

Martuś kochana zajrzyj do nas trochę tęskno :***

Iwona to odpocznij jak masz okazje koniecznie...szkoda tylko, że pogoda nie dopisuje ;-)

Madzia to dziś M wraca?? Czekam na wieści ;-)

Ilonka, Sówka, Wiola, Marti co tam u Was dziewczyny?? pozdrawiam :-)

czesc Danusiu :-):-):-)

Shira mi siedzi na kolanach i troszki mi cięzko pisac:szok::-D

zapytałam na cp czy któras ma z nią jakis kontakt...zobaczymy... martwię sie...

cieszę sie że lepiej ię czujesz :tak::tak:

wyczulam że zaraz będziesz i właśnie kawkę zrobiłam przed momentem :-D:-D:-D:-D

czesc Danusiu :-):-):-)
Shira mi siedzi na kolanach i troszki mi cięzko pisac:szok::-D
zapytałam na cp czy któras ma z nią jakis kontakt...zobaczymy... martwię sie...
cieszę sie że lepiej ię czujesz :tak::tak:wyczulam że zaraz będziesz i właśnie kawkę zrobiłam przed momentem :-D:-D:-D:-D

Cześć Aneciu :-)

No dziwne to trochę z Gabrysią szkoda, że wcześniej nie prosiłyśmy o jakiś kontakt do niej :sorry:

Shira to jest wiercipięta niesamowita :-D:-D:-D:-D cmoknij ją ode mnie ;-)

Ojj tak proszę kawkę w taka pogodę jak najbardziej :tak: no prosze jak mnie już znasz :-D:-D:-D:-D:-D:-D

szkoda Danusiu...ale może ktoś jednak będzie iał do niej jakis kontakt

Shira cmoknięta :-D

proszę
images

u mnie normalnie przed chwilą ciemno się zrobiło za oknem :szok:

reklama
witojcie dziewuszki :*

ja tez bardzo za Wami tesknie ale ostatnio albo nie mam kiedy usiasc przed kompem albo poprostu nie mam weny codziennie was podczytuje ile moge :*

co z Gabrysia??? jaki byl jej ostatni post??? ja nic nie wim :(

Monis mowilam zeby sie nie martwic ciesze sie ze wsyztsko dobrze sie skonczylo :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry