reklama

Odskocznia;))))

szkoda Danusiu...ale może ktoś jednak będzie iał do niej jakis kontakt

Shira cmoknięta :-D

proszę
images

u mnie normalnie przed chwilą ciemno się zrobiło za oknem :szok:

No szkoda ale może któraś ma do niej numer :sorry:

Shira cmoknięta a Nuka?? Bo będzie dziewczyna zazdrosna jej też buziaka no i Gringusiowi koniecznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak te dwa zboczeńce?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U mnie ciemno cały czas i leje strasznie :no: brzydko, mokro i ciemno :-D:-D:-D:-D pogoda łóżkowo-barowa ;-)

Dziękuje za kawkę mmmm pyszności :** :-)

reklama
witojcie dziewuszki :*

ja tez bardzo za Wami tesknie ale ostatnio albo nie mam kiedy usiasc przed kompem albo poprostu nie mam weny codziennie was podczytuje ile moge :*

co z Gabrysia??? jaki byl jej ostatni post??? ja nic nie wim :(

Monis mowilam zeby sie nie martwic ciesze sie ze wsyztsko dobrze sie skonczylo :*

No cześć mamunia :-)

Biedulo masz co robić teraz przy Dwóch chłopakach a swoją drogą jesteś teraz jak księżniczka między facetami ;-)

Nie wiemy co z Gabrysią właśnie ale ostatni post był nie za ciekawy...

Witaj Danusiu :*
ja narazie korzystam i odpoczywam bo Tom jest caly czas w domku i moze jeszcze przyszly tydzien zostanie... wiec sie lenie ile moge ;)

no mam nadzieje ze nic sie powaznego nie stalo ehhhh

Witaj Danusiu :*
ja narazie korzystam i odpoczywam bo Tom jest caly czas w domku i moze jeszcze przyszly tydzien zostanie... wiec sie lenie ile moge ;)
no mam nadzieje ze nic sie powaznego nie stalo ehhhh

Pewnie korzystaj jak jest w domu i to ile się da ;-)
My też mamy nadzieję, że to nic poważnego :sorry:

ja powoli dochodze do siebie .... czuje sie duzo lepiej niz po pierwszej cesarce... bardzo szybko zaczelam sie normalnie poruszac rana ladnie sie goi... mleczko mi zeszlo piersiaki wporzadku wiec wszytsko na dobrej drodze ;)

No to się cieszę, że wszystko się ładnie goi ale pewnie teraz Ci lżej co?? No i te bóle co miałaś teraz to już przeszłość ;-)

No szkoda ale może któraś ma do niej numer :sorry:

Shira cmoknięta a Nuka?? Bo będzie dziewczyna zazdrosna jej też buziaka no i Gringusiowi koniecznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak te dwa zboczeńce?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U mnie ciemno cały czas i leje strasznie :no: brzydko, mokro i ciemno :-D:-D:-D:-D pogoda łóżkowo-barowa ;-)

Dziękuje za kawkę mmmm pyszności :** :-)

zobaczymy....

Nuke też cmoknęłam :-D a gringus śpi wiec nie bede go budzic :-D zboczence...hmmm... jak to zboczeńce ;-);-);-) siedzą na jajkach ;-)

u mnie jeszcze nie leje :eek:

czesc Martuś :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry