reklama

Odskocznia;))))

reklama
No w swoim żywiole jest....kochana to może jak przyjedziesz do nas to jakiś locik załatwimy nad pasem? Albo może skok na spadochronie he? Przeszkolę Cię....;-)

No właśnie ponoć źle jak się nie płacze....tylko czemu ja mam płakać...skoro wiem, że raz - to nic nie da....dwa - kruszynce jest tam lepiej............

Czasem sny mają swoje przesłanie.....ja w nie wierzę...

oja...no z chęcią :-):-):-):-)
wolę skakac ze spadochronem ;-) a tak powaznie... kiedys bardzo chciałam spróbowac... ale z wiekiem mi przeszło ;-)

kochana przytulam mocno cały czas :**

Sny mają coś w sobie to fakt, mi sie kiedyś śniło, że koleżanka z mężem ginie w wypadku na dwupasmówce na Wisłe zadzwoniłam do niej bo coś mnie tak tknęło i okazało się, że rzeczywiście jadą, jakoś ich przekonałam, żeby jechali póżniej oczywiście wzieli mnie za wariatkę ale dzięki temu żyją bo ten wypadek rzeczywiście się zdarzył i oni byli by w samym jego środku.....ale to już lata temu było

ech... ja własnie dlatego nie analizuje snów... tzn staram się tego nie robic... bo pozniej za dużo myśle...

oja...no z chęcią :-):-):-):-)
wolę skakac ze spadochronem ;-) a tak powaznie... kiedys bardzo chciałam spróbowac... ale z wiekiem mi przeszło ;-)
kochana przytulam mocno cały czas :**
ech... ja własnie dlatego nie analizuje snów... tzn staram się tego nie robic... bo pozniej za dużo myśle...

Ja też nie bardzo teraz analizuje ale wtedy był tak wyrazisty i te uczucia jak się obudziłam nie mogłam tego zignorować musiałam jakoś zareagować

Ja też nie bardzo teraz analizuje ale wtedy był tak wyrazisty i te uczucia jak się obudziłam nie mogłam tego zignorować musiałam jakoś zareagować

domyślam się kochana...czasami nie damy rady przejsc nad naszymi snami do porządku dzienego:tak:

ja też zmykam kochana... muszę w końcu isc pod prysznic a pozniej na jakies zakupki :-)
później pewnie jeszcze wpadnę na chwilkę :-)

obiadek mam na dzisiaj (mama zaniosła M do pracy pierożki :-D:-D:-D:-D)

Miłego dnia Danusiu :**
i co by Cię już nie bolało:**

domyślam się kochana...czasami nie damy rady przejsc nad naszymi snami do porządku dzienego:tak:
ja też zmykam kochana... muszę w końcu isc pod prysznic a pozniej na jakies zakupki :-)
później pewnie jeszcze wpadnę na chwilkę :-)
obiadek mam na dzisiaj (mama zaniosła M do pracy pierożki :-D:-D:-D:-D)
Miłego dnia Danusiu :**
i co by Cię już nie bolało:**

To przyjemniej kąpieli i udanych zakupów :-)
Ale masz dobrze z tą mamą ;-) pozdrów ją koniecznie :-)

Miłego dnia kochana :*** :-)

Ja też uciekam miłego dnia wszystkim życzę i pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:

Kiedy mówisz

Nie płacz
w liście nie pisz
że los ciebie dotknął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka
to otwiera okno

odetchnij
popatrz
spadają z obłoków
małe-wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia

a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij że jesteś
gdy mówisz że kochasz

J.Twardowski

Cześć mamo, tu ja Twój Aniołek
Sprawdzam, co słychać
Wiem, smutno Ci beze mnie
Mamusiu, mi też jest smutno

Miejsce, w którym jestem
jest piękne
Mam cudowny widok
Zwłaszcza, kiedy tak siedzę
I patrzę na Ciebie

Codziennie patrzę w dół
i widzę Twoje uczucia
Uwielbiam kiedy się śmiejsz
i wiem, że czasami marszczysz brwi

Wiesz, co
Mam pewne zadanie
Bóg zachował je dla mnie
Twojej małej córeczki

Codziennie czuwam nad Tobą
I chronię przed światem

Pomimo, że mnie nie widzisz
I wiem, że z tym Ci cięzko
Zobaczysz rezultaty tej pracy
którą mi Bóg powierzył

Jakoś mi lżej....

Ostatnia edycja:
Ewelinka piękne wiersze, aż łezka kręci się w oku :-( Ale co najważniejsze, dające nadzieję:tak: I tego życzę Nam wszystkim ! Tego potrzebujemy...

Ja wpadłam tylko na chwilkę, jestem w pracy, a po pracy wyruszam do mamy... w końcu :-) Wzięłam sobie wolny piątek... Już się stęskniłam!!! Postaram się jeszcze zajrzeć na forum...

Pozdrawiam Was i trzymajcie się cieplutko!
I pamiętajcie! .... myślę o Was:sorry:

reklama
Ewelinka piękne wiersze, aż łezka kręci się w oku :-( Ale co najważniejsze, dające nadzieję:tak: I tego życzę Nam wszystkim ! Tego potrzebujemy...

Ja wpadłam tylko na chwilkę, jestem w pracy, a po pracy wyruszam do mamy... w końcu :-) Wzięłam sobie wolny piątek... Już się stęskniłam!!! Postaram się jeszcze zajrzeć na forum...

Pozdrawiam Was i trzymajcie się cieplutko!
I pamiętajcie! .... myślę o Was:sorry:

Będzie dobrze Kochana...trzeba wierzyć***
To milutkiego wypoczynku Iwonko życzę - nie ma jak u mamy...;-)
Pozdrawiam serdecznie, ściskam***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry