reklama

Odskocznia;))))

tak idę do psychoterapeutki ... mam raz w tygodniu przez 6 tyg. zbankrutuję:-( Ale zdrowie jest najważniejsze...

w Warszawie taka jedna wizyta to 100 zł

No drogo, ale zdrowie najważniejsze...a skoro Ci pomagają te wizyty to nie ma co żałować...:tak:

Kochana lecę, bo obiadek jemy i mykamy na zakupy do Elbląga...trzeba rozejrzeć się za meblami do pozostałych pokoi :sorry2: ...ech...
Buziam mocno***
Miłego dnia!

reklama
Iwonka miłego dnia i wieczorku :-)

Sis kochana pochwal się co zakupiliście :-)

Buziaki kochane :***

Miłego weekendu życzę wszystkim :-)
A dziś cudownego popołudnia i wieczorku
papa :-)

Chciałam pożyczyć Wam miłego weekendu;-)

Dzisiaj mam jakiegoś nerwa, wszytko mnie wkurza, ale to pewnie przed @:dry: Najchętniej położyłabym się spać, ale za chwilkę wybieramy się na imieniny siostry mojego P., więc nic z tego...

Pozdrawiam :-)

Witam kochane:-)
Danusiu też mam nadzieję, że wszystko między nami jakoś się ułoży, nie powiem bo M jest bardzo pomocny ostatnio wyręcza mnie we wszystkim, ciekawe jak długo to potrwa?:szok::-p
Ewelinko ciesze się że już lepiej się czujesz:-)
Iwonko na zdrowiu psychicznym się nie oszczędza ja też byłam kilka razy u psychiatry i bardzo mi te wizyty pomogły:-)

Nawet sobie nie wyobrażacie co przeżyłam przez ostatnie 2 dni, teraz już wiem że psychicznie nie jestem gotowa na dziecko i nie wiem kiedy będę. Spóźniała mi się @ i pomimo tego że nie mogłam być w ciąży to wpadłam w taką panikę że musiałam brać tabletki uspakajające:zawstydzona/y: normalnie jestem schizoidem:szok::-p

Nie uwierzycie ale mój adorator złożył w piątek wymówienie:szok: powiedział że zapamięta mnie jako ładną zołzę :baffled::-D:-D:-D i z kim ja teraz będę się przekomarzała? :-p
Buuuuziam was gorąco i życzę miłej niedzieli:-)

witam sie w ten poniedzialkowy poranek :)
nie odzywalam sie bo albo czasu nie bylo albo neta :( ostatnio cos nam net szfankuje i co chwila gdzies znika grrrr :(

ja od dzis zostaje sama z chlopakami... oj ale mam stresa nie wiem jak sobie dam rade.... Tom byl 5 tygodni w domu i tak bylo dobrze jak byl obok ehhhh no ale coz nie mam wyjscia lepiej lub gorzej ale jakos sobie poradzimy nie?? ;)

teraz to musze zaczac kochac kawe i pic ja litrami bo marnie siebie widzie - teraz juz sobie oka nie zamkne w dzien, potem wstawanie w nocy no i pobudka o 6 bo tak wstaje Kacper.... ehhhhh

Danusiu mam nadzieje ze u Cibeie juz lepiej :*

Sis cumolki ogromne :*

Anetko - stesknilam sie co tam u Cibei i burakow Kochana?? :)

Madziu trzymam za Was && i wierze ze tym razem wam sie wszystko pouklada :* nie ten adorator i to inny :D

reklama
Iwonka miłego dnia i wieczorku :-)
Sis kochana pochwal się co zakupiliście :-)
Buziaki kochane :***
Miłego weekendu życzę wszystkim :-)
A dziś cudownego popołudnia i wieczorku
papa :-)

Kochana nic nie kupiliśmy, bo:
- nic mi nie odpowiadało...:-p
- ZBYT DROGIE...:zawstydzona/y:
- za duże albo za małe...,
jeszcze będziemy jechać do Gdańska to może coś wybierzemy...:baffled:buziam***

Chciałam pożyczyć Wam miłego weekendu;-)
Dzisiaj mam jakiegoś nerwa, wszytko mnie wkurza, ale to pewnie przed @:dry: Najchętniej położyłabym się spać, ale za chwilkę wybieramy się na imieniny siostry mojego P., więc nic z tego...
Pozdrawiam :-)

Iwonko, nerwy w konserwy :-)
Jak po imieninkach???
Pozdrawiam***

witam sie w ten poniedzialkowy poranek :)
Sis cumolki ogromne :*

Pozdrawiam***

ja jestem!!!!!!
ale widzę , że zostałam sama....

Nie jesteś sama...nie....lalala :-D
Byś sobie avatara zmieniła, już dawno po jajach :-D:-D
Pozdrówka***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry