reklama

Odskocznia;))))

Ewelinka, mi też teściówka daje popalić:no: Ale one chyba takie już są, nie wszystkie, ale większość pewnie tak!!! Też czasami mam ochotę dosłownie udusić... Te jej tekściki i w ogóle, eh szkoda gadać....

reklama
Ha ha ha
Moja babica miała sąsiadkę, która na piecu kaflowym po gościach suszyła fusy kawy i herbaty, a potem parzyła innym gościom...to jest dopiero bleeeeeeeeee:-D:-D:-D
Jak tylko będzie gotowa to ja służę...ramieniem ;-);-);-)
W chmurkach??? :-D:-D

O fujjjj ale ludzie mają pomysły :sorry2:
Skorzystam z ramienia na pewno ;-)
Ojj dawno nie była moja głowa w chmurkach :sorry2:

Ewelinka, mi też teściówka daje popalić:no: Ale one chyba takie już są, nie wszystkie, ale większość pewnie tak!!! Też czasami mam ochotę dosłownie udusić... Te jej tekściki i w ogóle, eh szkoda gadać....

Wiesz...u nas to inna historia, bo moja teściowa zawsze była w stosunku do nas ok...nie wtrącała się itp., ale od ponad roku coś jej odbija - zaznaczam, że przeszła na emeryturę i chyba brak zajęcia powoduje u niej ten JAD!!! Ale ja ją kiedyś pobiję - bóg mi świadkiem....nie będzie mi życia układać, ani domu przemeblowywać...pinda ruska :zawstydzona/y:ech...

Wiesz...u nas to inna historia, bo moja teściowa zawsze była w stosunku do nas ok...nie wtrącała się itp., ale od ponad roku coś jej odbija - zaznaczam, że przeszła na emeryturę i chyba brak zajęcia powoduje u niej ten JAD!!! Ale ja ją kiedyś pobiję - bóg mi świadkiem....nie będzie mi życia układać, ani domu przemeblowywać...pinda ruska :zawstydzona/y:ech...

To ja mam dobrze moja u mnie była tylko 2 razy w domu i nie wstrąca się wogóle do nas w sumie widziałam ją ostatni raz na początku marca mimo, że mieszka bardzo blisko....nie zazdroszczę Wam ;-)

reklama
no ja chcę rzucić palenie:sorry2: ale coś mi nie wychodzi.... ale któregoś dnia wiem że piep*** te fajki, tylko kiedy????:unsure:

A jak u Ciebie z paleniem Ewelinka? Bo Danulka to chyba nie palisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry