reklama

Odskocznia;))))

reklama
joł ;-)

ja własnie wróciłam od weta bo oczywiście (jak zawsze) szogun cosik se zrobił w oczko... ale na szczęście rogówka nie uszkodzona... co za psiur :szok::-p

Ewelinko przytulam... mimo wszystko mam nadzieje ze wyjazd będzie udany :-)

Danusiu kochana jutro wyjeżdżamy :tak: aparat przygotowany ;-)

ale Wam zazdroszczę że się zobaczycie :angry::-D;-):-)

joł ;-)

ja własnie wróciłam od weta bo oczywiście (jak zawsze) szogun cosik se zrobił w oczko... ale na szczęście rogówka nie uszkodzona... co za psiur :szok::-p

Kochana przyjdzie czas, że zobaczymy się we troje to dopiero będzie :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Echhh ten szogun co za zbój dobrze, że nic poważnego...

Udanego wyjazdu kochana :*** i uważajcie na siebie koniecznie wrócie cali i zdrowi :-)

Mama też buziaki przesyła (zapomniałam napisać) ;-)
Dziękować :-)

Ja też się cieszę fajnie będzie Ciebie też poznać w realu tak jak Anecię nawet nie wiesz jak mnie kusi znowu do niej podskoczyć na pogawędki...fajnie było :-)
Musimy się we 3 spotkać - koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale byłaby jazda....:eek:

joł ;-)

Kochana,
wymyśl coś i przyjeżdżaj - ja zapraszam!!!!!!!!!!!!

Mykam kochane moje na basen :-):-):-) popływać...odreagować, a potem mam zamiar delektować się kagorkiem.....:-D:-D:-D

Buziolki***
Dziękuję, że jesteście Pipeczki Grochowianeczki Moje***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry