ewelina28
Dum Spiro Spero...
Mówisz? ARMAGEDON...My trzy razem???już to widzę
No Anecia pakuj się ze mną i jedziemy ;-)
Ja uciekam na kolację ;-)

Buziam kochana, miłej nocki....wskakuję w stryngy i idę żabkować lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mówisz? ARMAGEDON...My trzy razem???już to widzę
No Anecia pakuj się ze mną i jedziemy ;-)
Ja uciekam na kolację ;-)

ja też jestem na działalności gospodarczej-jednoosobowej, pracuję dla firmy, niestety ale abym mogła mieć pracę musiałam zakładać działalność, na początku jeszcze było w miarę, ponieważ ZUS jest przez pierwsze 2 lata na zniżce, czyli płacisz tylko połowę, a teraz płacę już całość, czyli na sam ZUS z wypłaty oddaję ok. 800 zł
, a cholercia i tak przeważnie leczę się prywatnie, np. gin, dentysta..więc to jest zdzierstwo
Na szczęście rozlicza mnie mojego P. siostra, jest księgową, ale i tak mam mnóstwo nerwów przez to, ponieważ ja w tych sprawach prawie wogóle sie nie orientuję
Powiem Wam, że jestem zadowolona z tych psychoterapii, od tygodnia nie brałam żadnej tabletki na uspokojenie:-) Wiem wiem, dużo robi psychika człowieka. W moim przypadku nastawienie było pozytywne, wierzyłam i wierzę mocno że uda mi się pokonać to cholerstwo. 
wiecie co... miałam pierwszy tak straszny sen..
śniło mi się że byłam w ciązy... i dzidziusiowi przestało bic serduszko... zaczęłam ronic i urodziłam takiego 2 centymetrowego człowieczka... i tak trzymałam go na ręce...
przepraszam że Wam o tym mówię, że smęcę... ale musiałam...
Anetka dobrze, że napisałaś;-) powiem Ci, że już drugą noc z kolei śni mi się, że jestem w ciąży, a później mocno krwawię, tak bardzo, że nie mogę na tym zapanować...nic przyjemnego, a takie sny miałam jak byłam w ciąży, ale już dzidziuś nie żył, o czy jeszcze nie wiedziałam, i chole*** powraca jak bumerang :-( Ale musimy być silne silne i jeszcze raz silneJa w Nas wierzę ;-)
Musimy się we 3 spotkać - koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale byłaby jazda....![]()
wiecie co... miałam pierwszy tak straszny sen..
śniło mi się że byłam w ciązy... i dzidziusiowi przestało bic serduszko... zaczęłam ronic i urodziłam takiego 2 centymetrowego człowieczka... i tak trzymałam go na ręce...
przepraszam że Wam o tym mówię, że smęcę... ale musiałam...
Anetka dobrze, że napisałaś;-) powiem Ci, że już drugą noc z kolei śni mi się, że jestem w ciąży, a później mocno krwawię, tak bardzo, że nie mogę na tym zapanować...nic przyjemnego, a takie sny miałam jak byłam w ciąży, ale już dzidziuś nie żył, o czy jeszcze nie wiedziałam, i chole*** powraca jak bumerang :-( Ale musimy być silne silne i jeszcze raz silneJa w Nas wierzę ;-)
) tylko ten sen tak strasznie mnie dobił... dawno nic tak mna nie wstrząsnęło... ech... dziękuję kochana :*****
M w pracy a ja musze jeszcze kupe rzeczy kupic no i spakowac siebie i dziewczynki (dla buraków to chyba więcej rzeczy biorę niż dla siebie;-)
)

(gdybym nie dała rady zajrzec już ;-))

pozdrów S :-)
myślę że kagorek w Twoim towarzystwie smakowałby jeszcze lepiej:-) uważaj na siebie
i pozdrów małżonka