reklama

Odskocznia;))))

reklama
Jest tak piękna pogoda, że gdyby nie to, że muszę pracować to wzięłabym koc i pobiegła gdzieś na trawkę wylegiwać się:-):-) masakra, ale mam nadzieję, że na weekend też nie będzie na co narzekać :tak:

Jak tam Anetka u Ciebie?

a dziękuje... jakoś leci :-) czyl wszystko po staremu ;-)

a u Ciebie? jakies plany na weekend?

Dziekuję Kochana u mnie też Oki :-) Nigdzie nie wyjeżdżam, siedze w domku.... Nie ma za bardzo za co jechać:confused2: z kasa cienko w tym miesiącu:confused2: Ale jakoś daję radę:tak: Za tydzień dopiero śmigam do domciu, ponieważ mam komunię u kuzyna:tak:

rozumiem... :tak:

Kochana zbieram się do pakowania bo jak tak dalej pójdzie to nic nie przygotuje... a zaraz po powrocie M chcemy zmykac :-) jej... juz chcę jechac :-)

Iwonko miłego weekendu...odpocznij i wypocznij :-D:-D:-D

zmykam dziewczynki...buziaki :***********

Mojego P. siostra jest w ciąży, ok 6 tydzień i pewnie też pojade do niej coś jej pomóc, ponieważ ma zagrożoną ciążę, ze względu na to, że ma dwie macice i różnie jeszcze może być. Też biedaczka starała się latami o dzidziusia, dawali jej kilka procent szans na zajście w ciążę, ale udało się !!!:-) Także ja, jako przyszła szwagierka muszę też troszkę się nią zaopiekować, pomóc jej...

reklama
rozumiem... :tak:

Kochana zbieram się do pakowania bo jak tak dalej pójdzie to nic nie przygotuje... a zaraz po powrocie M chcemy zmykac :-) jej... juz chcę jechac :-)

Iwonko miłego weekendu...odpocznij i wypocznij :-D:-D:-D

zmykam dziewczynki...buziaki :***********

Anetko, trzymaj się Kochana :-):-):-) Wypoczywajcie!!!! Życzę cudownego weekendu!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry