reklama

Odskocznia;))))

No tak:sorry: A ja się zastanawiałam co tak pusto dzisiaj.. Przecież to długi weekend się zaczął :eek:i wszystkich wymiotło:-)

Dziewczyny, życzę Wam udanego weekendu!!! Trzymajcie się cieplutko!:-)

reklama
Cześć kochane

Sis i jak tam żabkowanie w stryngach??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJeszcze do domu nie wróciłaś?? Wariatka jesteś :***, jak tam wybieracie się gdzieś na ten weekend??

Anecia kochana nie ma sprawy jak tak bardzo chce jechać bierz go pod pachę dziewczyny do auta i przyjeżdżajcie ;-), znajdzie się miejsce dla wszystkich nie ma problemu ;-)
Co do snów to nie dziw się, że masz takie w końcu nasza psychika idzie swoimi torami i takie sny pewnie będą często po takich przeżyciach jakie miałyśmy...przytulam

Iwonka ciesze się, że obywasz się już bez leków i mam nadzieje, że będzie już tak dłużej trzymam za to kciuki kochana :** my jesteśmy już silne i na pewno ta siła w nas zostanie na długi czas :-)
Ja też siedzę z mężem w domku widzę, że nie tylko u nas kłopoty z płynnością finansową ;-). echh te pieniądze :sorry: ale jak będzie pogoda to na spacerek koniecznie trzeba wyjść ;-)

Monia udanego wyjazdu i czekam na relacje jak było ;-)

Marta a Ty gdzie kochana?? Zaczynam się martwić o Ciebie?? Wsio ok??

Wiola spokojnego weekendu życzę :-)

Miłego weekendu kochane i cudownej pogody życzę :-)

Buziaki :***

Witajcie :-):-):-)

Jak tam po weekendzie? Odpoczęłyście troszeczkę?
Ja cały weekend można powiedzieć, że przesiedziałam w domku z moim P. ale muszę przyznać, że stosunkowo był udany :-D:-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam Was!!!

Życzę miłego dnia...
Mam nadzieję, że wypoczęłyście...
My w końcu nie pojechaliśmy do Sandomierza....(..) cóż...bywa...
W sumie ze znajomymi objechaliśmy pół Polski...też było ciekawie i miło...
Ale niestety humoru dziś brak...przejdzie...:sorry:
Pozdrawiam WAS Kochane....stęskniłam się za Wami :zawstydzona/y:

DANUŚ, szkolenie mam w dniach 14.05.(wyjazd) - 31.05. powrót (18dni) - jestem wściekła, ale póki co na spokojnie, bo nie wiem, czy "lecza" nie rzucę....chociaż, jak mi wiadomo od tego zależy moje przedłużenie umowy. Nie wiem, czy mi zależy na tej pracy, po tym wszystkim....więc jeszcze nie przekreślam Naszego spotkania...

Uciekam, bo na nic mądrego dziś mnie nie stać....

dzień dobry :-)

Ewelinko przytulam kochana... co to się stało że zmiana planów nastąpiła...:sorry2: ale najważniejsze że było fajnie:-) Miło Cię widzieć :-)

Danusiu a Ty jak tam po weekendzie ? dziękuję kochana za pamięć :-) :*********

Iwonko no odpoczelam troszkę... było bosko :-D

Życzę miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Cześc Kochane :)
Miałyśmy wrócić w środę no ale Tato dostał telefon i musiał być dziś w pracy więc na szybkiego wróciliśmy wczoraj późnym wieczorkiem. Było super odpoczęłam sporo w końcu Majka ma od czegoś Dziadków hahahha :D W podróży Kochana jak nie wiem co, jechaliśmy ponad 6 h bo korki i w jedną i w drugą stronę były to tylko po razie obudziła się na jedzonko :)
Wczoraj myślałam, że nockę będę miała z głowy jak przespała całą podróż ale gdzie tam jak zasnęła koło 24 to obudziła się rano po 7 tamto powietrze w ogóle Jej chyba służyło bo prawie cały czas spała a w domku nie chce ;p Ogólnie wszystkie obawy o podróż, zmiane klimatu, nowe miejsce były w ogóle niepotrzebne ale ja się zawsze martwię na zapas no coż taka natura :) Ide poczytać co u Was :) Tymaczasem

reklama
Cześć kochane

Sis a co to się stało, że plany uległy zmianie?? Kurcze to szkolenie wypada dokładnie w czasie jak będe na pomorzu...

Anecia dawaj obiecane zdjęcia ;-)

Iwonka to dobrze jak wypoczynek był stosunkowo udany ;-)

Monia no widzisz i było się tak martwić??

A my jutro na pogrzeb jedziemy do kolegi mojego Taty z którymi mieliśmy świetny kontakt nawet po jego śmierci....teraz i on zmarł....echh świetny facet był....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry