reklama

Odskocznia;))))

Hej ;-)
Ewelinka proszę o uśmiech:-) Nie smuć się Kochana....
Ja dzisiaj z domku pracuję, budzik mnie nie obudził :baffled: Nie wiem czemu i zamiast wstać przed 7.00 wstałam przed 9.00 - stwierdziłam, że jednak zostanę i popracuje z domku, a co! :-)

Cześć Iwonko,
spokojnie, uśmiech z buzi nie znika, mimo wszystko....

reklama
Znowu biedulo jakieś decyzje?? Echh coś Ci się mąci ostatnio ale tak jak i u mnie trochę tego było i jeszcze nie do końca jest tak jak bym chciała chyba co jakiś czas musi tak być, żeby nie było zbyt pięknie....jakby co wiesz gdzie mnie szukać o każdej porze kochana :***

Kaszubka to ja jestem :-), znam trochę te rejony :-)

Mamcia dziekuje bardzo za ukłony i pozdrawiam serdecznie :-)

Ano niestety, musi być źle, żeby dobrze mogło być....ale wiesz, że dam radę, jakem Tytan...:zawstydzona/y:

Byliśmy w Szymbarku, Wdzydzach i Bytowie...:-p A Ty dokładnie skąd???? Bo chyba zapomniałam (?)

Wiem, dziękuję***

Hej ;-)

Ewelinka proszę o uśmiech:-) Nie smuć się Kochana....
Anetka kuruj się, kuruj:tak: Troszkę wariuje ta pogoda, mnie też co drugi dzień pobolewa gardło, ja proponuję wypić wieczorkiem porządnego grzańca z sokiem, ewentualnie z miodem:tak:
Danusia przykro mi z powodu śmierci kolegi Taty
[*]

Ja dzisiaj z domku pracuję, budzik mnie nie obudził :baffled: Nie wiem czemu i zamiast wstać przed 7.00 wstałam przed 9.00 - stwierdziłam, że jednak zostanę i popracuje z domku, a co! :-)

Dziękuje Iwonko

Ale masz fajnie jak możesz w domu pracować zazdroszczę też bym chciała mieć taka możliwość....no wiesz zaspać każdemu może się zdarzyć ;-)

zmykam bo fatalnie się czuję... pa dziewczynki

Pa kochana kuruj się koniecznie a jak nie to do lekarza szybko..
Buziam :***

Ano niestety, musi być źle, żeby dobrze mogło być....ale wiesz, że dam radę, jakem Tytan...:zawstydzona/y:

Byliśmy w Szymbarku, Wdzydzach i Bytowie...:-p A Ty dokładnie skąd???? Bo chyba zapomniałam (?)

Wiem, dziękuję***

Wiem wiem że dasz ale jakby co to ja jestem....

Ja urodziłam się w Czersku a mieszkałam w Karsinie nie daleko Wdzydz właśnie to jakieś 20-30 km od Kościerzyny nie wiem czy kojarzysz?

Pa kochana kuruj się koniecznie a jak nie to do lekarza szybko..
Buziam :***

Wiem wiem że dasz ale jakby co to ja jestem....

Ja urodziłam się w Czersku a mieszkałam w Karsinie nie daleko Wdzydz właśnie to jakieś 20-30 km od Kościerzyny nie wiem czy kojarzysz?

Czersk kojarzę, Karsina nie bardzo, ale zaraz oblukam na mapie ;-)Qrna to ja blisko byłam Twoich regionów...piękne tereny...już nawet ze znajomymi planujemy w lecie wpaść na kilka dni i jakąś chatkę sobie zarezerwować....można wypocząć na łonie natury...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry