reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ha ha ha ha, tak myślałam, chyba nie ma kagora, którego nie smakowałam...wstyd! :-D:-D:-D
Yhm...już teraz to MAJKEL :-D:-D:-D
Powiem Ci, że lubię to radyjko, bo baaaaaaaaaardzo zróżnicowane utworki lecą...:tak::tak::tak: to zaraz się będziemy obie bujać :-D:-D:-D bo ja też na głośnikach...

Ja już się bujam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D posłuchamy zobaczymy ja nie słuchałam wcześniej :-)

Jesoooooooooooooooo, ale my gaduły jesteśmy....:baffled::baffled:
Będą miały dziewczynki do nadrobienia oj...:-D:-D:-D:-D

No ja Cię paplary jedne :szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Danusiu, a jak byś chciała disco z pola posłuchac to też jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

SPADAJ PASQUDO :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sis bujamy się Bryan nuci lalalalalala :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z/w kuchnia wzywa

Ostatnia edycja:
Ja już się bujam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D posłuchamy zobaczymy ja nie słuchałam wcześniej :-)

No ja Cię paplary jedne :szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

SPADAJ PASQUDO :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sis bujamy się Bryan nuci lalalalalala :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też...:-D:-D:-D nie wspomnę, że śpiewam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja Ci mówię to zupełnie jak z kagorem, raz posmakujesz i będziesz smakowała-amen. :-D:-D:-D:-D to samo z radyjkiem...;-)
Paplary.....biję się w pierś :-D:-D:-D:-D której znaleźć nie mogę ;-)
No soooooo......z pola jest gites....:-D:-D:-D:-D:-D:-D bleeeeeeee....
Jak to mój papa mówi " mamuśka chuśtu chuśtu na hawajach, i tańczymy" :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też...:-D:-D:-D nie wspomnę, że śpiewam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja Ci mówię to zupełnie jak z kagorem, raz posmakujesz i będziesz smakowała-amen. :-D:-D:-D:-D to samo z radyjkiem...;-)
Paplary.....biję się w pierś :-D:-D:-D:-D której znaleźć nie mogę ;-)
No soooooo......z pola jest gites....:-D:-D:-D:-D:-D:-D bleeeeeeee....
Jak to mój papa mówi " mamuśka chuśtu chuśtu na hawajach, i tańczymy" :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też śpiewam zaraz sąsiedzi zaczną po rurach stukać :-D:-D:-D:-D:-D
Ojj tak kagorek mniammmmm :tak:
Ja się nie bije w pierś za duże mam zaboli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nigdy disko nie lubiłam zgadzam się bleeeeeeee
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D papa dobry :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też śpiewam zaraz sąsiedzi zaczną po rurach stukać :-D:-D:-D:-D:-D
Ojj tak kagorek mniammmmm :tak:
Ja się nie bije w pierś za duże mam zaboli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nigdy disko nie lubiłam zgadzam się bleeeeeeee
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D papa dobry :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

"Pari pari" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kolejna pościelówka...;-)
Ja zawsze się w pierś biję a czuję w łopatkach, lejeeeeeeeeeeeeeeeee
Papa jest the beściak :-D:-D:-D pyta ostatnio "to kiedy się widzisz z tą Dobrawą?" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chodziło o Ciebie :-D:-D:-D:-D

"Pari pari" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kolejna pościelówka...;-)
Ja zawsze się w pierś biję a czuję w łopatkach, lejeeeeeeeeeeeeeeeee
Papa jest the beściak :-D:-D:-D pyta ostatnio "to kiedy się widzisz z tą Dobrawą?" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chodziło o Ciebie :-D:-D:-D:-D

No kolejna pościelówa nie da się ukryć ;-)
Ja ja się bije w pierś czuje w piersi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrawa?? No masz i zostałam przechrzczona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrowienia dla rodziców proszę przekazać od Dobrawy :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oooooooooooo teraz leci miuzik miodzio lalalalalala i bujamy... :-D:-D

No kolejna pościelówa nie da się ukryć ;-)
Ja ja się bije w pierś czuje w piersi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrawa?? No masz i zostałam przechrzczona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrowienia dla rodziców proszę przekazać od Dobrawy :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo je masz, a ja nie....normalnie płasko prawie, tylko jakieś dwa rodzyneczki ledwo wystają :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ano przechrzczona jak nic :-D:-D:-D:-D
Dzięi pozdrowię, zapewne zaraz papa się zjawi, nie byłby sobą, jakby nie wpadł....ciekawe co mi przyniesie dzisiaj....bo ostatnio szpadel mi przyniósł, bo stwierdził że nam się przyda :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bo je masz, a ja nie....normalnie płasko prawie, tylko jakieś dwa rodzyneczki ledwo wystają :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ano przechrzczona jak nic :-D:-D:-D:-D
Dzięi pozdrowię, zapewne zaraz papa się zjawi, nie byłby sobą, jakby nie wpadł....ciekawe co mi przyniesie dzisiaj....bo ostatnio szpadel mi przyniósł, bo stwierdził że nam się przyda :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To dam Ci trochę swoich cyców kcesz???? ;-)
A tam Dobrawa też ładne imie ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szpadel?? to pewnie do zakopywania dołków :-) A może dawał Ci do zrozumienia, że masz se ziemie przekopać?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

SADE.......mrrrrrrrraóóóóóóóóóóóóóó :-D:-D:-D:-D:-D:-D uwielbiam

No ja też uwielbiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry