Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dam Ci trochę swoich cyców kcesz???? ;-)
A tam Dobrawa też ładne imie ;-)
Szpadel?? to pewnie do zakopywania dołków :-) A może dawał Ci do zrozumienia, że masz se ziemie przekopać??
No ja też uwielbiam :-)

znając ojca mego to coś konkretnego miał na pewno na myśłi....tylko zawsze okrężnymi dróżkami Ci będzie tłumaczył 

Puściłaś Totka dzisiaj???????????????????????
8 mln do zgarnięcia jest
Co ja bym z tą kasą robiła??? We łbie by sie poprzewracało....jak boga kocham...

Yhy..poproszę z chęcią przyjmę
Ładne...bardzo ładne...
znając ojca mego to coś konkretnego miał na pewno na myśłi....tylko zawsze okrężnymi dróżkami Ci będzie tłumaczył
![]()

masz zagwostkę 

Nie puszczam mam ich nie powiem gdzie tyle wysłałam i nic z tego dla mamy mam jakieś specjalne losowanie w dniu matki może tego melona w końcu zgarnie
Ale masz racje od takiej kasy w łepie nie jednemu się przewraca![]()
zawsze na mnie zarobią haaaaaaaaaaaaa
Nie ma sprawy oddam też z chęcią....ale pewnie mężul będzie nie zadowolony z kolei
To teraz mysl co ojczulek chciał Ci dać do zrozumieniamasz zagwostkę
![]()

Ja regularnie wysyłamzawsze na mnie zarobią haaaaaaaaaaaaa
A moja siora ostatnio z radiowej Trójki wygrała "przewodnik po polsce" i 750zł na majówkę....a zagrała pierwszy raz w życiu...weź...i gdzie tu sprawiedliwość? Ja wysyłam systematycznie i nigdy nie wygrałam nic...![]()

Oj powiesz S, że ino kawałek, chociaż coby pół nr wskoczyło
O wilku mowa!!! Idzie bamber jeden
ZW
Oj to ja wygrałam kilka razy w krzyżówki a raz zakupy z przyjaciółką w Mediolanie bilet na przelot i 800 zł kieszonkowego i dyplom za pierwsze miejsce z papierosów![]()

No kij z Mediolanem, ale ten dyplom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No...no...no...zazdraszczam.....
Zapomniałam ja kubek z Westów wygrałam, ale to wieki temu jak paliłam
Papcio pozdrawia "zaproś Dobkę na grYYYla"![]()