reklama

Odskocznia;))))

Danusiu no bo jakoś tak mi za szybko odrastają :szok::szok::-D:-D:-D
prosze kawkę
kawa.jpg

Martus już rozumiem. :-) one są śliczne ale wbrew pozorom naprawde wymagają "twardej ręki" do wychowania :tak: trzeba byc bardzo konsekwentnym bo w tym malutki ślicznym psiaku drzemie naprawdę mocny charakterek :tak::-D
Ale psiak ze schroniska... też świetny pomysł :-):-D
Super decyzja... ja wogóle uważam że dobrze jak dzieciaczki wychowują ze zwierzakami :-)

reklama
prosze kawkę
Zobacz załącznik 244207

Martus już rozumiem. :-) one są śliczne ale wbrew pozorom naprawde wymagają "twardej ręki" do wychowania :tak: trzeba byc bardzo konsekwentnym bo w tym malutki ślicznym psiaku drzemie naprawdę mocny charakterek :tak::-D
Super decyzja... ja wogóle uważam że dobrze jak dzieciaczki wychowują ze zwierzakami :-)

dokladnie :) jak to tom nam powiedzial chce wniesc troche radosci w nasze zycie :) Kacper oszaleje na punkcie psa :) a twarda reke zostawiam tomowi bo to on sie na tym zna w domku zostawil jednego wariata :)
zobaczymy moze w schronisku cos sie dla nas znajdzie :)

prosze kawkę
Zobacz załącznik 244207

Dziękuje dziękuje nareszcie wywiązałaś się z obiecanki ;-)
A jak tam moje królewny i Gringuś??

ehhhhh tez mi sie marzy taki wypad no ale coz jeszcze trzeba poczekac :):)::

No nam chyba też przyjdzie jeszcze poczekać na ten urlop...

dokladnie :) jak to tom nam powiedzial chce wniesc troche radosci w nasze zycie :) Kacper oszaleje na punkcie psa :) a twarda reke zostawiam tomowi bo to on sie na tym zna w domku zostawil jednego wariata :)
zobaczymy moze w schronisku cos sie dla nas znajdzie :)
skłąmałabym gdybym powiedziała że psiaki nie wnosza radości :-D:-D:-D
nie chce zeby bylo że się wymądrzam... ale Każdy z Was musi przyłożyc się do wychowania szczeniaka... bo jak tylko Tom będzie nad tym pracował to Tobie sierściuszek wejdzie na głowę... zobaczysz :-D znam to z doświadczenia :-D:-D:-D

bardzo ładny kolorek :-):-):-)

Dziękuje dziękuje nareszcie wywiązałaś się z obiecanki ;-)
A jak tam moje królewny i Gringuś??

:-D:-D:-D:-D
królewny zasnęły nareszcie :-D:-D:-D chwila spokoju :-D:-D:-D:-D
gringo też coś tam mruczy pod nosem i układa się do spania :-D:-D:-D

idę zmyc farbę :-p

reklama
skłąmałabym gdybym powiedziała że psiaki nie wnosza radości :-D:-D:-D
nie chce zeby bylo że się wymądrzam... ale Każdy z Was musi przyłożyc się do wychowania szczeniaka... bo jak tylko Tom będzie nad tym pracował to Tobie sierściuszek wejdzie na głowę... zobaczysz :-D znam to z doświadczenia :-D:-D:-D
bardzo ładny kolorek :-):-):-)
:-D:-D:-D:-D
królewny zasnęły nareszcie :-D:-D:-D chwila spokoju :-D:-D:-D:-D
gringo też coś tam mruczy pod nosem i układa się do spania :-D:-D:-D
idę zmyc farbę :-p

Ucałuj mordki ;-)
Farbę?? Toć byłaś dopiero u fryzjera? :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry