reklama

Odskocznia;))))

ja wlasnie biegam po stronkach bo szukam psiaka dla nas :) Tom powiedzial ze nam kupi psiaka Yorka jednego znalezlismy takiego cudownego ale kurna ceta taka ze zwalila mnie z nog :)
juz sie nie moge doczekac :):):)

Yorki są piękne ale ceny na pewno zwalają z nóg bo to chyba rasowe psiaki...ale szukaj może trafi się jakiś fajny no i jak już zakupicie koniecznie zdjęcie proszę :-)

stara bieda tylko obowiazkow przybylo :):):) i brak czasu na wszytsko :):):)

No kochana masz teraz małego faceta wiadomo, że więcej obowiązków ;-)

reklama
oj tak ceny sa niezle ale jak narazie to znalezlismy tylko jednego wiec szukam dalej malo jest tych psiakow do kupienia tutaj myslalam ze bedzie latwiej :) u nas jest tez schronisko wybieramy sie tam z Tomem moze tam jest dla nas psiak :) zdjecia beda napewno :)

no pomalutku zaczynam sie ogarniac maly jest kochany czas leci ale snu ciagle brak przez to jestem taka zmeczona... ale mam nadzieje ze niedlugo maly zacnzie psesypiac noc i nie bedzie sie budzil na butle :)

a co tam u Ciebie Kochana??

oj tak ceny sa niezle ale jak narazie to znalezlismy tylko jednego wiec szukam dalej malo jest tych psiakow do kupienia tutaj myslalam ze bedzie latwiej :) u nas jest tez schronisko wybieramy sie tam z Tomem moze tam jest dla nas psiak :) zdjecia beda napewno :)
no pomalutku zaczynam sie ogarniac maly jest kochany czas leci ale snu ciagle brak przez to jestem taka zmeczona... ale mam nadzieje ze niedlugo maly zacnzie psesypiac noc i nie bedzie sie budzil na butle :)
a co tam u Ciebie Kochana??

No sprawdźcie koniecznie schroniska czasami tak są psiaki w których można się zakochać od razu :-)
Jeszcze trochę i będzie lepiej mały podrośnie i będzie grzecznie spał całą noc ;-)

A u mnie bez zmian stara bieda niestety, mieliśmy wyjechać teraz w maju na Kaszuby ale jak zwykle nic z tego kierownik mężowi urlopu nie chce teraz dać i kicha plany się sypnęły, ale mam nadzieje, że uda nam się choć w lipcu wyjechać na tydzień....muszę moją sis w końcu odwiedzić ;-)

heloł :-)

jestem jestem Danusiu...musiałam do sklepu wyskoczyc bo już nie mogłam patrzec na swoje odrosty :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Wiolcia... mnie katar... i jeszcze cosik mnie kaszle...ale do przodu :-)

Martuś yorka?? a moge zapytac dlaczego tak? :zawstydzona/y:

jestem jestem Danusiu...musiałam do sklepu wyskoczyc bo już nie mogłam patrzec na swoje odrosty :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

No nareszcie kochana a gdzie ta obiecana kawka??? ;-)
Znowu farbowałaś?? Echh masz mocne włosy nie powiem ;-)

witaj Anetko :):):)
yorka glownie dlatego ze jest malutki... my tu w bloku nie mozemy miec psa oczywisice wiekszosc ludzi ma to gdzies... nasi znajomi maja yorka tez w bluku i nie ma z tym problemu bo psiak cichutki i nikomu nie przeszkadza a drugi to tom ostatnie gazete przegladal co by pracy poszukac i zobaczyl jedno zdjecie gdzie york byl wystawiony do sprzedania i sie zakochal... no i tak jakos zdecydowal ze york bedzie dla nas najlepszy :) moja ciocia tez ma takiego i smieje sie ze to taki wyrosniety szczurek hehehe :)

ooooo anecia dobrze ze piszesz o wlosach zapomialam mialam dzwonic do fyzjera co by sie na czwartek umowic chce sie podciac troche a potem pofarbuje :) czas na zmiany :D:D

No sprawdźcie koniecznie schroniska czasami tak są psiaki w których można się zakochać od razu :-)
Jeszcze trochę i będzie lepiej mały podrośnie i będzie grzecznie spał całą noc ;-)

A u mnie bez zmian stara bieda niestety, mieliśmy wyjechać teraz w maju na Kaszuby ale jak zwykle nic z tego kierownik mężowi urlopu nie chce teraz dać i kicha plany się sypnęły, ale mam nadzieje, że uda nam się choć w lipcu wyjechać na tydzień....muszę moją sis w końcu odwiedzić ;-)

no wlasnie - najgorzej jest jak sie tak planuje i planuje a potem nic z tego nie wychodzi :( napewno wam sie uda potrzebujecie troche odpoczynku :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry