reklama

Odskocznia;))))

Ja z domku pracuję dzisiaj, ale niestety muszę zaraz jechać do pracy po papierki:dry: A na 13 mam wizytę u kardiologa, na którą czekałam 2 miesiące:baffled: Ta bieganina po lekarzach chyba nigdy się nie skończy:no: Ale jak trzeba to trzeba:sorry2:

Zbieram się, zajrzę do Was później:-)

reklama
Własnie zauważyłam, że produkcja jakoś zmalała na forum:szok: Myślałam, że po powrocie będe musiała sporo nadrabiać, a tu takie zaskoczenie....

Ja z domku pracuję dzisiaj, ale niestety muszę zaraz jechać do pracy po papierki:dry: A na 13 mam wizytę u kardiologa, na którą czekałam 2 miesiące:baffled: Ta bieganina po lekarzach chyba nigdy się nie skończy:no: Ale jak trzeba to trzeba:sorry2:
Zbieram się, zajrzę do Was później:-)

Teraz musisz biegać ale kiedyś się to bieganie po lekarzach skończy zobaczysz....
Trzymam kciuki tylko za same dobre wieści :-)

Własnie zauważyłam, że produkcja jakoś zmalała na forum:szok: Myślałam, że po powrocie będe musiała sporo nadrabiać, a tu takie zaskoczenie....

Przez weekend nie ma tu nikogo prawie więc po nim nie ma co nadrabiać..

Hej Marta :-):-):-):-):-)

Tam wycałuj od e-ciotki koniecznie:tak:

Kochane, ja muszę Was zostawić...

Miłego dnia Wam życzę!!! :****

ja wlasnie biegam po stronkach bo szukam psiaka dla nas :) Tom powiedzial ze nam kupi psiaka Yorka jednego znalezlismy takiego cudownego ale kurna ceta taka ze zwalila mnie z nog :)
juz sie nie moge doczekac :):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry