reklama

Odskocznia;))))

reklama
Danusiu, niewiele się dowiedziałam, wróciłam wnerwiona, bo z babką z agencji nieruchomości ni w ząb dogadać się nie mogłam, zero profesjonalizmu i konkretów!!! No szlag mnie trafia...jedynie czego się dowiedziałam to ile kasują - 15% wartości nieruchomości (od sprzedaży oczywiście) - chyba ich Bóg opuścił...wolę sama się tym zająć...

Życzę Wam miłego weekendu :-)
Ja będe dopiero w poniedziałek, albo w piątek, bo tak jak pisałam jadę do domku:-)

Jeśli chodzi o fryzjera to tak jak mówiłam - same końcówki:sorry2: eh, ja to strasznie niezdecydowana jestem :sorry2: Ale i tak jestem zadowolona:-) No właśnie, ktoś tu wspomniał wcześniej o zdjęciu, abym pochwaliła sie fryzurką... a ja mam inną propozycję, a może i nawet prośbę:tak: Troszkę mi nie zręcznie, ale zaryzykuję:-) Bo Wiecie..... piszę z Wami ale strasznie mnie ciekawi jak wyglądacie:-p Może wyślemy sobie nasze zdjątka na e-maila? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Ja mam już maila do Ewelinki, Danusi, Anetki.. Co Wy na to??????
Oczywiście uszanuję jeśli któraś się nie zgodzi, pod tym względem jestem wyrozumiała :)))))))

Chciałam jeszcze dodać, że jesteście dla mnie w pewien sposób bliskie i stąd ta propozycja:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziendoberek :) czy ktos mnie tu jeszcze pamieta :)

witam sie poweekendowo :)

ja nie mam czasu na nic tak wiec nie zagladam czasami czytne co tam u was - stesknilam sie :(

u nas wszytsko ok - maly zdrowy i rosnie jak na drozdzach :) ile dokladnie wazy to nie wiem pod koniec maja idziemy do lekarza to sie dowiem a 27 maja mamy pierwsza szczepionke ;( juz sie boje i nastawiam psychiczne ehhh

ja troche zmeczona ale jaos daje rade od wczoraj jakis wirus mnie dopadl nie moglam sie ruszyc wszystkie miesnie tak obolale i 38 stoni goraczki dzis juz troszke lepiej sie czuje ale najchetniej nie wychodzilabym z lozka ehhhh

pozdrawiam was i caluje wszystkie :)

lece bo glodomorek godny :)

no to Bączek przebrany , nakarmiony i zadowolony :) teraz siedzi i podziwia swiat :) coraz bardziej jest zainteresowany wszystkim co sie dzieje dookola mniej spi w dzien ale co najwazniejsze nie plakusia tylko "podziwia" :)
a ja mam teraz chwilke by klapnac i zjesc spokojnie sniadanie :)

a tu co tak pusto :( zawsze kiedy a mam chwilke nie ma nikogo :(

Cześć kochane :-)

Danusiu, niewiele się dowiedziałam, wróciłam wnerwiona, bo z babką z agencji nieruchomości ni w ząb dogadać się nie mogłam, zero profesjonalizmu i konkretów!!! No szlag mnie trafia...jedynie czego się dowiedziałam to ile kasują - 15% wartości nieruchomości (od sprzedaży oczywiście) - chyba ich Bóg opuścił...wolę sama się tym zająć...

Żartujesz 15%???? :szok: ja kupowałam mieszkanie przez agnecje ale u mnie wzieli 5% i wiedziałam, że tyle wezmą bo od pierwszej rozmowy mi o tym powiedzieli...masz rację ja bym też wolała sama się tym zająć niż dać im tyle kasy, ale mają ceny :sorry2:

Życzę Wam miłego weekendu :-)
Ja będe dopiero w poniedziałek, albo w piątek, bo tak jak pisałam jadę do domku:-)

Jeśli chodzi o fryzjera to tak jak mówiłam - same końcówki:sorry2: eh, ja to strasznie niezdecydowana jestem :sorry2: Ale i tak jestem zadowolona:-) No właśnie, ktoś tu wspomniał wcześniej o zdjęciu, abym pochwaliła sie fryzurką... a ja mam inną propozycję, a może i nawet prośbę:tak: Troszkę mi nie zręcznie, ale zaryzykuję:-) Bo Wiecie..... piszę z Wami ale strasznie mnie ciekawi jak wyglądacie:-p Może wyślemy sobie nasze zdjątka na e-maila? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Ja mam już maila do Ewelinki, Danusi, Anetki.. Co Wy na to??????
Oczywiście uszanuję jeśli któraś się nie zgodzi, pod tym względem jestem wyrozumiała :)))))))
Chciałam jeszcze dodać, że jesteście dla mnie w pewien sposób bliskie i stąd ta propozycja:)

Masz mojego maila??? To podeślij zdjęcie bo ja nie mam maila do Ciebie...tylko nie wiem czemu skoro masz mojego...ale to nic podeślij zdjęcie a ja odeślę Ci moje :-) chyba, że masz konto na nk to tam jest ich sporo, tylko namiary musimy sobie podać :-) to już jak wolisz a ja chętnie Ciebie zobaczę :-)

Dzien dobry :D
Iwonko ja mam swoje fotki tutaj na profilu :)
gdzie wy? :D

A my po sklepach latamy kochana ;-), jak po weekendzie?? Odliczasz dni do przyjazdu lubego?? ;-)

dziendoberek :) czy ktos mnie tu jeszcze pamieta :)
witam sie poweekendowo :)
ja nie mam czasu na nic tak wiec nie zagladam czasami czytne co tam u was - stesknilam sie :(
u nas wszytsko ok - maly zdrowy i rosnie jak na drozdzach :) ile dokladnie wazy to nie wiem pod koniec maja idziemy do lekarza to sie dowiem a 27 maja mamy pierwsza szczepionke ;( juz sie boje i nastawiam psychiczne ehhh
ja troche zmeczona ale jaos daje rade od wczoraj jakis wirus mnie dopadl nie moglam sie ruszyc wszystkie miesnie tak obolale i 38 stoni goraczki dzis juz troszke lepiej sie czuje ale najchetniej nie wychodzilabym z lozka ehhhh
pozdrawiam was i caluje wszystkie :)
lece bo glodomorek godny :)

Kochana no pewnie, że pamiętamy jakbyśmy mogły nie pamiętać...jak dobrze, że się odezwałaś bo już się zastanawiałyśmy co z Tobą się dzieje....biedulo lecz się koniecznie takie grypska to najgorsza rzecz jaka może się przytrafić, więc wylecz dobrze i wygrzej no i koniecznie ucałuj łobuziaki :-)

no to Bączek przebrany , nakarmiony i zadowolony :) teraz siedzi i podziwia swiat :) coraz bardziej jest zainteresowany wszystkim co sie dzieje dookola mniej spi w dzien ale co najwazniejsze nie plakusia tylko "podziwia" :)
a ja mam teraz chwilke by klapnac i zjesc spokojnie sniadanie :)
a tu co tak pusto :( zawsze kiedy a mam chwilke nie ma nikogo :(

To już czas, żeby był ciekawy świata ;-), szkoda, że nie mogłam być wczęsniej pogadałybyśmy trochę :-(, no nic może uda się nam jeszcze jakoś "złapać" bo tęskno mi za Tobą ;-), buziam :****

Sis, Anecia a gdzie Wy łobuziary jedne?? Mam nadzieje, że jutro będziecie na kawce ;-)

Miłego dnia kochane moje buziam :***

Ja na moment...melduję, że żyję, ale co to za życie...
W pracy zalegam w papierach, zapierdziel niesamowity!!! Ledwo wyrabiam...łeb pęka w szwach....
Po pracy wizyta u gina, torbiel znikła...nie ma jej...pięknie się wchłonęła, więc koniec leków!
Ot tyle z tych lepszych wieści...
Ogólnie...doliny...doliny i jeszcze raz doliny...dziewczynki, które mnie baaardziej znają wiedzą o czym piszę...

DANUŚ, 5% to od zakupu biorą, od sprzedaży 15%, nie wiem, czym się kierują, ale mam ich głęboko w "poważaniu", jeszcze potrafię ogłoszenie sformułować, więc damy radę...a może i plan "b" wypali....ale póki co..."sza" ;-)
IWONKO, dobry pomysł, ale jeśli masz konto na "nk" to mnie tam znajdziesz ;-)i zobaczysz gębę paskudną ;-) jeśli nie masz konta na "nk" to ja bez problemu podeślę Ci na e-maila fotkę, nie ma sprawy ;-)

ANETKO,
dziękuję za mms-a, jedyna miła rzecz dzisiejszego dnia...thx Duszyczko***
MARTA, my też tęsknimy***, cieszę się, że mały rośnie zdrów! Ucałuj chłopaki ode mnie...
WIOLA, połapałaś księgowość? Pewnie tak, bystra z Ciebie dziewczynka ;-)
ILONKA, co się z Tobą dzieje Kochana??? Martwię się..nie dajesz znaku życia...pozdrawiam serdecznie***

reklama
Hej :-):-)

Ja niedawno wróciłam od siebie z domku, było super:tak: Troszkę sobie odpoczęłam...
Dziewczynki, wysłałam co niektórym moje zdjęcia, dzięki wielkie za akceptacje tego pomysłu :-) Nie byłam pewna, czy to dobry pomysł, bo wiadomo, co niektórzy chcą prywatności i tak troszke niezręcznie mi było...:sorry2: Widziałam zdjątka, ale nie wszystkich, musze przyznać że wygladacie bosssssko :-):-):-):-):-):-) Fajne z Was babki :tak:Z resztą napisałam Wam wiadomości;-)

Marta tak jak napisała Ewelinka...tęsknimy za Tobą Kochana:* Ślę Tobie i dzieciaczkom buziaki.Cmok !
Ewelinka widze, że też masz zapierdziel w pracy:-( U mnie jutro się zacznie.. :blink: Aż boję sie pomyśleć, tym bardziej, że dzisiaj miałam urlop i będzie niezły sajgon :dry:
Ale co tam... my silne babki nie damy rady????? Pewnie, że damy ;-):tak:
Danusia, Anetka, Wiola, Majsii i reszta dziewczynek, pozdrawiam Was Serdecznie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry