Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eh, ja to strasznie niezdecydowana jestem
Ale i tak jestem zadowolona:-) No właśnie, ktoś tu wspomniał wcześniej o zdjęciu, abym pochwaliła sie fryzurką... a ja mam inną propozycję, a może i nawet prośbę
Troszkę mi nie zręcznie, ale zaryzykuję:-) Bo Wiecie..... piszę z Wami ale strasznie mnie ciekawi jak wyglądacie
Może wyślemy sobie nasze zdjątka na e-maila? 

Ja mam już maila do Ewelinki, Danusi, Anetki.. Co Wy na to??????Danusiu, niewiele się dowiedziałam, wróciłam wnerwiona, bo z babką z agencji nieruchomości ni w ząb dogadać się nie mogłam, zero profesjonalizmu i konkretów!!! No szlag mnie trafia...jedynie czego się dowiedziałam to ile kasują - 15% wartości nieruchomości (od sprzedaży oczywiście) - chyba ich Bóg opuścił...wolę sama się tym zająć...
ja kupowałam mieszkanie przez agnecje ale u mnie wzieli 5% i wiedziałam, że tyle wezmą bo od pierwszej rozmowy mi o tym powiedzieli...masz rację ja bym też wolała sama się tym zająć niż dać im tyle kasy, ale mają ceny 
Życzę Wam miłego weekendu :-)
Ja będe dopiero w poniedziałek, albo w piątek, bo tak jak pisałam jadę do domku:-)
Jeśli chodzi o fryzjera to tak jak mówiłam - same końcówkieh, ja to strasznie niezdecydowana jestem
Ale i tak jestem zadowolona:-) No właśnie, ktoś tu wspomniał wcześniej o zdjęciu, abym pochwaliła sie fryzurką... a ja mam inną propozycję, a może i nawet prośbę
Troszkę mi nie zręcznie, ale zaryzykuję:-) Bo Wiecie..... piszę z Wami ale strasznie mnie ciekawi jak wyglądacie
Może wyślemy sobie nasze zdjątka na e-maila?
Ja mam już maila do Ewelinki, Danusi, Anetki.. Co Wy na to??????
Oczywiście uszanuję jeśli któraś się nie zgodzi, pod tym względem jestem wyrozumiała))))))
Chciałam jeszcze dodać, że jesteście dla mnie w pewien sposób bliskie i stąd ta propozycja![]()
Dzien dobry
Iwonko ja mam swoje fotki tutaj na profilu![]()
gdzie wy?![]()
dziendoberekczy ktos mnie tu jeszcze pamieta
witam sie poweekendowo
ja nie mam czasu na nic tak wiec nie zagladam czasami czytne co tam u was - stesknilam sie
u nas wszytsko ok - maly zdrowy i rosnie jak na drozdzachile dokladnie wazy to nie wiem pod koniec maja idziemy do lekarza to sie dowiem a 27 maja mamy pierwsza szczepionke ;( juz sie boje i nastawiam psychiczne ehhh
ja troche zmeczona ale jaos daje rade od wczoraj jakis wirus mnie dopadl nie moglam sie ruszyc wszystkie miesnie tak obolale i 38 stoni goraczki dzis juz troszke lepiej sie czuje ale najchetniej nie wychodzilabym z lozka ehhhh
pozdrawiam was i caluje wszystkie
lece bo glodomorek godny![]()
no to Bączek przebrany , nakarmiony i zadowolonyteraz siedzi i podziwia swiat
coraz bardziej jest zainteresowany wszystkim co sie dzieje dookola mniej spi w dzien ale co najwazniejsze nie plakusia tylko "podziwia"
a ja mam teraz chwilke by klapnac i zjesc spokojnie sniadanie
a tu co tak pustozawsze kiedy a mam chwilke nie ma nikogo
![]()
Troszkę sobie odpoczęłam...
Widziałam zdjątka, ale nie wszystkich, musze przyznać że wygladacie bosssssko :-):-):-):-):-):-) Fajne z Was babki
Z resztą napisałam Wam wiadomości;-)
Aż boję sie pomyśleć, tym bardziej, że dzisiaj miałam urlop i będzie niezły sajgon