reklama

Odskocznia;))))

W deszczu i burzy....bossssko...i ten zapach...:-p;-)
Ja okno tarasowe uchylone mam, bo ciut zimno jest dziś...ok.10 stopni tylko...

Ooooooooo...Mimozami....:))))))))))))))))))))))))))))))

Kochana to polecam kąpiel w czasie deszcze w jeziorze gdzieś....wrażenia nie zapomniane nie wspomnę o przytulankach w tym czasie mrrrrr normalnie ;-)
U mnie też okno na taras mam otwarte i okno w sypialni ale jak na razie ciepło mi ;-)

Pięknie grają :-)

reklama
Kochana to polecam kąpiel w czasie deszcze w jeziorze gdzieś....wrażenia nie zapomniane nie wspomnę o przytulankach w tym czasie mrrrrr normalnie ;-)
U mnie też okno na taras mam otwarte i okno w sypialni ale jak na razie ciepło mi ;-)

Pięknie grają :-)

Kochana kąpiele takowe już wypróbowane nie tylko w jeziorkach, ale w morzu i Zalewie wiślanym :-p:-p:-p fakt bosko...mamy nawet kilka fotek, ale wiesz...w stroju się pokazywać nie będę...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pięknie grają...fakt....

Kochana kąpiele takowe już wypróbowane nie tylko w jeziorkach, ale w morzu i Zalewie wiślanym :-p:-p:-p fakt bosko...mamy nawet kilka fotek, ale wiesz...w stroju się pokazywać nie będę...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pięknie grają...fakt....

No proszę jaka spryciula ona to wsio zna już :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A czemu się w stroju pokazywać nie będziesz??? Ja to rozumiem co by widokiem nie straszyć ale Ty???

Na lejdis też fajnie grają :-) dangerous ballo000.gif

Ostatnia edycja:
No proszę jaka spryciula ona to wsio zna już :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A czemu się w stroju pokazywać nie będziesz??? Ja to rozumiem co by widokiem nie straszyć ale Ty???

Na lejdis też fajnie grają :-)

Żebrami wystającymi nie będę straszyć kochana, poza tym nie będę się publicznie obnażac :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-)
No na "Lejdis" już bardziej nowoczesne kawałki grają...choć nie tylko ;-)

No masz tej żebra wystają moich wogóle namacać nie można :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Będe zaraz uciekać obiad dokończyć muszę zaraz mężul będzie w domu :-)

No słucham właśnie sobie ;-)

A widzisz...każda ma swoje kształty...:-D:-D w moim przypadku - ich brak :-D:-D:-D
Ja też kochana będę mykać, jednak sama podskoczę do pracy, coby stary sie nie pluł, że wysłannika śle...;-)
Poza tym do banku muszę zajść i do "agencji nieruchomości", wstępnie wypytać co i jak...wiesz o co chodzi...;-)
Pozdrów S :-)

Ewelinko dziękuje Ci kochana za przemiłe spędzenie czasu dziękuje za wszystko :**** miłego weekendu i pozdrów P koniecznie :-)

Muszę uciekać powoli :-)

Miłego weekendu kochane i cudnej pogody :-)

Buziam :*****

A widzisz...każda ma swoje kształty...:-D:-D w moim przypadku - ich brak :-D:-D:-D
Ja też kochana będę mykać, jednak sama podskoczę do pracy, coby stary sie nie pluł, że wysłannika śle...;-)
Poza tym do banku muszę zajść i do "agencji nieruchomości", wstępnie wypytać co i jak...wiesz o co chodzi...;-)
Pozdrów S :-)

Tak kochana wiem czekam na wieści co i jak się dowiedziałaś

Buziam sisko moja :******

Ewelinko dziękuje Ci kochana za przemiłe spędzenie czasu dziękuje za wszystko :**** miłego weekendu i pozdrów P koniecznie :-)

Muszę uciekać powoli :-)

Miłego weekendu kochane i cudnej pogody :-)

Buziam :*****

Ja również dziękuję Danuś***, za dzionek przecudny i za wsio...(buziam)
Cudnego weekendowania!!! Wypocznij i nie spij się na urodzinkach zbytnio :-D:-D:-D

Tak kochana wiem czekam na wieści co i jak się dowiedziałaś

Buziam sisko moja :******

Dam znać na pewno :tak:
Buziaczki Sis***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry