Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupiłaś mnie tym kochana
Bravo kotek, wróć do pisania, bo wychodzi Ci to znakomicie...
Ja bardziej skupiałam się na wierszach...jak odnajdę to podeślę...

Dzień dobry
Jak dzionek mija?
Dzień dobry
Jak dzionek mija?
Proszę, na prawdę dobry textDziękuje
No może kiedyś wrócę mam sporo podobnych tekstów...
No to szukaj kochana chętnie poczytam :-)
;-)Cześc Mamusia**
A wesolutko mija, a u Ciebie jak tam? Jak Majunia?
Proszę, na prawdę dobry text;-)
Jak kiedyś coś napiszę podrzucę Ci może przypomnę sobie swoje wyspy sentymentów ;-)
Jak praca? Kończysz?
i papa zadeklarował, że po drodze podrzuci "satremu", ale mam dziś dobrze...fiu..fiu...

Z chęcią poczytam Kochana,
praaaaaawie kończę, jeszcze tylko małe poprawki i wydrukować...i papa zadeklarował, że po drodze podrzuci "satremu", ale mam dziś dobrze...fiu..fiu...
Pada u Ciebie???
Bo u mnie lejeeeeee, a ojciec miał drzewka białkować...
Ale cudnie jest, lubię deszcz...i boso po trawce kicać...![]()

U mnie hmmm lepiej lepiejMaja czasem śpi ;p poza tym rośnie jak na drożdżach waży już 6,5 kg i przesypia całe noce
Ł wraca pod koniec maja na 99% nie wiem czy Wam pisałam ;p chodzę podniecona jak królik ahahhahah byle byśmy się znów nie kłócili ale po ostatniej szczerej rozmowie sporo ustaliliśmy i mam nadzieję będziemy się tego trzymać to będzie oka poza tym cierpię na monotonie nic nowego i jak zawsze pieniążków mogło by być troszkę więcej ;p
a co tam u Was? bo nawet nie mam czasu poczytac![]()

To jak coś znajdę jeszcze to dostaniesz ;-)
No proszę takiej to dobrze :-)
Zaczyna padać powoli zbiera się juz od jakiegoś czasu na deszcz a rano tak fajnie było słonecznie
Tak ja jak tu pada siedze sobie na tarasie też lubie...ojjj tak latanie po trawce jak nabardziej a jeszcze w deszczu uwielbiam :-)
;-)