reklama

Odskocznia;))))

reklama
Jak kiedyś coś napiszę podrzucę Ci może przypomnę sobie swoje wyspy sentymentów ;-)

Jak praca? Kończysz?

Z chęcią poczytam Kochana,
praaaaaawie kończę, jeszcze tylko małe poprawki i wydrukować...:zawstydzona/y: i papa zadeklarował, że po drodze podrzuci "satremu", ale mam dziś dobrze...fiu..fiu...
Pada u Ciebie???
Bo u mnie lejeeeeee, a ojciec miał drzewka białkować...
Ale cudnie jest, lubię deszcz...i boso po trawce kicać...:-D:-D

U mnie hmmm lepiej lepiej :D Maja czasem śpi ;p poza tym rośnie jak na drożdżach waży już 6,5 kg i przesypia całe noce :D
Ł wraca pod koniec maja na 99% nie wiem czy Wam pisałam ;p chodzę podniecona jak królik ahahhahah byle byśmy się znów nie kłócili ale po ostatniej szczerej rozmowie sporo ustaliliśmy i mam nadzieję będziemy się tego trzymać to będzie ok :) a poza tym cierpię na monotonie nic nowego i jak zawsze pieniążków mogło by być troszkę więcej ;p
a co tam u Was? bo nawet nie mam czasu poczytac :(

Z chęcią poczytam Kochana,
praaaaaawie kończę, jeszcze tylko małe poprawki i wydrukować...:zawstydzona/y: i papa zadeklarował, że po drodze podrzuci "satremu", ale mam dziś dobrze...fiu..fiu...
Pada u Ciebie???
Bo u mnie lejeeeeee, a ojciec miał drzewka białkować...
Ale cudnie jest, lubię deszcz...i boso po trawce kicać...:-D:-D

To jak coś znajdę jeszcze to dostaniesz ;-)
No proszę takiej to dobrze :-)
Zaczyna padać powoli zbiera się juz od jakiegoś czasu na deszcz a rano tak fajnie było słonecznie :sorry2:
Tak ja jak tu pada siedze sobie na tarasie też lubie...ojjj tak latanie po trawce jak nabardziej a jeszcze w deszczu uwielbiam :-)

U mnie hmmm lepiej lepiej :D Maja czasem śpi ;p poza tym rośnie jak na drożdżach waży już 6,5 kg i przesypia całe noce :D
Ł wraca pod koniec maja na 99% nie wiem czy Wam pisałam ;p chodzę podniecona jak królik ahahhahah byle byśmy się znów nie kłócili ale po ostatniej szczerej rozmowie sporo ustaliliśmy i mam nadzieję będziemy się tego trzymać to będzie ok :) a poza tym cierpię na monotonie nic nowego i jak zawsze pieniążków mogło by być troszkę więcej ;p
a co tam u Was? bo nawet nie mam czasu poczytac :(

No to już duża panienka nie powiem po niej będzie widać jak czas leci ;-)
To jak Ł wróci to Monia została dla nas stracona już w ogóle nie będzie miała czasu nawet kilka słów skrobnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pieniędzy to i my nie mamy kochana to chyba taka przypadłość młodych :sorry2:

U mnie bez zmian nic się nie dzieje ciekawego :-)

reklama
To jak coś znajdę jeszcze to dostaniesz ;-)
No proszę takiej to dobrze :-)
Zaczyna padać powoli zbiera się juz od jakiegoś czasu na deszcz a rano tak fajnie było słonecznie :sorry2:
Tak ja jak tu pada siedze sobie na tarasie też lubie...ojjj tak latanie po trawce jak nabardziej a jeszcze w deszczu uwielbiam :-)

W deszczu i burzy....bossssko...i ten zapach...:-p;-)
Ja okno tarasowe uchylone mam, bo ciut zimno jest dziś...ok.10 stopni tylko...

Ooooooooo...Mimozami....:))))))))))))))))))))))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry