reklama

Odskocznia;))))

spójrz co zamówiłam, niedługo mi dostarczą...
nie mogłam się oprzec, rozczulił mnie całkowicie...

piekna-figurka-spiacego-aniolka-3242.jpg

reklama
Nie mówię, że nie.....oczywiście, że są warte, ba!!!! nawet wskazane..ha ha ha ha
Osiem razy po dwa razy...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dostałam misia na żółtym tle i dziewuszka z bujającymi nóżkami ha ha ha ha ha ha

Ojjj te osiem razy to nie wiem pewnie bym bardzo szeroko chodziła :-D:-D
To jednak wyświetla :-)
Fajnie :-)

Dzień Dobry :-)

Ja dosłownie na chwilkę, jestem w pracy i mam jej strasznie dużo:szok: Wczoraj pracowałam do 23 :szok: i dzisiaj pewnie czeka mnie to samo:dry: Ale za to będe mogła odebrać sobie dzień wolny, także są i plusy:tak: chętnie bym popisała z Wami, ale niestety nie da rady:(

Przepraszam, że tak piszę tylko o sobie...

Życzę Wam miłego dnia moje dziewuszki :-):-):-):-)

Ja tam wole mieć swojego robie na nim co chce tym bardziej, że mamy router i oba moga chodzić jednocześnie nie ma zatem wojny kto kiedy itp. Ale mój S teraz ograniczył chyba jednak coś dotarło do niego siada ale na godzinkę góra dwie w końcu zaczęliśmy rozmawiać jak ludzie nie tylko przekazywać sobie wiadomości...

Chyba znalazłam spolszczenie do incredi zobaczę co i jak ;-)

U nas nigdy nie było problemu, kto, kiedy siada do kompa...jakoś jak ja w robocie przed kompem i P po robocie, to nie mamy nawet czasu z kompa skorzystać...a nawet ochoty...;-)

Ja dosłownie na chwilkę, jestem w pracy i mam jej strasznie dużo:szok: Wczoraj pracowałam do 23 :szok: i dzisiaj pewnie czeka mnie to samo:dry: Ale za to będe mogła odebrać sobie dzień wolny, także są i plusy:tak: chętnie bym popisała z Wami, ale niestety nie da rady:(

Miłego dnia Iwonko :-):-):-)

Kochana spokojniejszego dnia Ci życzę no i miłego koniecznie :-)

reklama
FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamiast zapisz plik, kliknęłam anuluj i cała robota poszła w pi.......***
Musze zacząć od początku...............................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry