reklama

Odskocznia;))))

No tak masz jak ja?? Ja też dysk D folder ukryty ;-) no proszę jakie jesteśmy podobne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie wszystkie poczty pokazują te rysunki ale są na prawdę fajne ;-)
Jak chcesz co za problem ściągnij sobie i już masz ;-)
Właśnie coś mi się znowu na niej aktualizuje :-D:-D:-D:-D:-D

No wlaśnie szukam, ale nie wiem czy P będzie zadowolony, bo on jest zdania, że te "nowoczesne bajery", mają wiele ukrytych niepotrzebnych rzeczy, przez co praca kompa się spowalnia i ble...ble...ble...wiesz...informatykę tez skończył, także mam przesrane, wsio przez jego ręce musi przejść zanim będzie "install" :-D:-D:-D:-D:-D
A i "ukrywać" bałłłdzo się nie da, bo zna się na tym...:-D:-D:-D;-);-)

reklama
To pewnie jakaś gorsza noc, oby więcej takich snów nie było!

Taaa...ułoży się...póki co z szefem tylko przez tel. gadam, bo sprawdzamy, czy system pracy w domu się sprawdzi...i póki co to powiem Ci, że pier*** wolę chyba iść do biura, bo co 5 min. wydzwania...ech...wiesz jak to u mnie z humorem...śmieję się mimo wszystko, ale ja na prawdę już nie mam siły na nic...uchodzi ze mnie powietrze jak Boga-ckiego...

E tam niech se będą przynajmniej jest ciekawie w nocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No tak ja wydzwania co chwila to na pewno nerwuje nie powiem bo wiem jak ja bym reagowała nie dziwie Ci się.....kochana czy ja mogę Ci jakoś pomóc??

E tam niech se będą przynajmniej jest ciekawie w nocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No tak ja wydzwania co chwila to na pewno nerwuje nie powiem bo wiem jak ja bym reagowała nie dziwie Ci się.....kochana czy ja mogę Ci jakoś pomóc??

Eeee...lepiej inne ciekawostki w nocy robić chyba nie?!!!! :-D:-D:-D:-D jakieś "fafa-rafa" czy cuś...;-);-)
Nie bardzo kochana, ale dzx***

No wlaśnie szukam, ale nie wiem czy P będzie zadowolony, bo on jest zdania, że te "nowoczesne bajery", mają wiele ukrytych niepotrzebnych rzeczy, przez co praca kompa się spowalnia i ble...ble...ble...wiesz...informatykę tez skończył, także mam przesrane, wsio przez jego ręce musi przejść zanim będzie "install" :-D:-D:-D:-D:-D
A i "ukrywać" bałłłdzo się nie da, bo zna się na tym...:-D:-D:-D;-);-)

To akurat mi na lapku nic nie zwalnia nie przeszkadza ani nic w tym rodzaju więc nie powinien mieć do tego żadnego ale....no ale kto wie pewnie mu się nie spodoba a szkoda fajna ciekawa sprawa z tą pocztą ;-)
Spróbuj może akurat przypadnie mu do gustu ;-)

To akurat mi na lapku nic nie zwalnia nie przeszkadza ani nic w tym rodzaju więc nie powinien mieć do tego żadnego ale....no ale kto wie pewnie mu się nie spodoba a szkoda fajna ciekawa sprawa z tą pocztą ;-)
Spróbuj może akurat przypadnie mu do gustu ;-)

No spróbuję, ale znając życie, powie, że to niepotrzebne itp.itd.
Musi mieć "czystkę" na kompie, wsio poukładane...i w ogóle...maniak :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry