reklama

Odskocznia;))))

reklama
u... bez kija nie podchodź....
czyś Ty na głowę upadła...? odkąd Ty się Ewelinko na żartach nie znasz...hmmm?

no nic... przepraszam jak Cie uraziłam... to miał być żart...

ja też w takim razie uciekam... miłego dnia

Nie uraziłaś, daj spokój, znam się na żartach, ale dziś mi nie jest do śmiechu, dlatego stwierdziłam, że pójdę sobie, żeby nikogo dziś nie wnerwiać i przypadkiem nie opr...*

Cześć kochane

Sis kochana :** ja mam telefon który kupiłam w komisie ze ściągniętym simlockiem ale niestety to jest taki model, że nie mogę do niego nigdzie znaleść konfiguracji na mms na plusa bo ten ma ustawienia na ere...nawet na stronie noki nie ma tego modelu, ale muszę do nich na nokie napisać może coś odpiszą w końcu to ich telefon nie?? Dlatego przychodzi mi to na taką stronę z plusa gdzie te mms mogę oglądać :-)
Tak ja dostałam i odpisałam Ci na tego maila już więc zapewne będziesz mieć już na poczcie ;-)
Wiesz takie sytuacje jak ta wczorajsza Twoja w sklepie nie tylko Tobie łezka poleciała ja też tak miałam nie raz więc nie ma w tym nic dziwnego my już zawsze będziemy tak reagować to jest silniejsze od nas...przytulam
Co dziś taki brak humorku?? Stało się coś??
Buziam :***

Anecia ja na kawkę wpadałam a Ty gdzie??? poleciałaś jużna karuzelę?? Ja na nie nie wsiadam co by się działo na takiej co kręci się w kółko nawet nie napiszę....ja tylko na kolejkach górskich jezdzę nic co się kręci mnie nie zobaczy ;-)....pogoda u nas deszczowa właśnie pada więc kto wie jak jest u Ciebie ale mam nadzieje, że lepiej jak masz się wybrać poszaleć ;-)

Martuś no proszę udało Ci się znowu chwilkę dla nas znaleźć i do tego jaki piękny wierszyk :szok: co tam u malucha jak minęła noc?? No i jak poszukiwania pieska??

Iwonka a Ty gdzie się podziewasz?? Jak wczorajsza wizyta?? Czekam na wieści wpadaj na kawkę ;-)

Monia żyjesz?? Co tam u Majki?? Twój luby już jest czy jeszcze nie?? bo juz się pogubiłam ale z tego co pamiętam koniec maja miał być tak?? :-)

Marti buziaki dla Maciejki i uściski dla Ciebie :-)

Wiola jak tam w sklepie??

Wpadłam na kawkę ale chyba sama ją wypije bo widzę towarzystwo sobie poszło niestety :sorry2:

Cześć kochane

Sis kochana :** ja mam telefon który kupiłam w komisie ze ściągniętym simlockiem ale niestety to jest taki model, że nie mogę do niego nigdzie znaleść konfiguracji na mms na plusa bo ten ma ustawienia na ere...nawet na stronie noki nie ma tego modelu, ale muszę do nich na nokie napisać może coś odpiszą w końcu to ich telefon nie?? Dlatego przychodzi mi to na taką stronę z plusa gdzie te mms mogę oglądać :-)
Tak ja dostałam i odpisałam Ci na tego maila już więc zapewne będziesz mieć już na poczcie ;-)
Wiesz takie sytuacje jak ta wczorajsza Twoja w sklepie nie tylko Tobie łezka poleciała ja też tak miałam nie raz więc nie ma w tym nic dziwnego my już zawsze będziemy tak reagować to jest silniejsze od nas...przytulam
Co dziś taki brak humorku?? Stało się coś?? Buziam :***

Cześć Danusiu***
Ja jestem, tylko cichutko siedzę...
To już wsio wiem na temat Twego telefonu, mam nadzieję, że Ci się uda znaleźć konfigurację, ale dobrze, że na ichniej stronce możesz podejrzeć co Ci kto wysyła ;-)
Buziam**

Aha...nie dostałam nic na e-mail...

Cześć Danusiu***
Ja jestem, tylko cichutko siedzę...
To już wsio wiem na temat Twego telefonu, mam nadzieję, że Ci się uda znaleźć konfigurację, ale dobrze, że na ichniej stronce możesz podejrzeć co Ci kto wysyła ;-)
Buziam**

Aha...nie dostałam nic na e-mail...

No trochę problemu z nim mam pewnie będe się musiała zdeecydować i do serwisu podesłać niech zrobią ale to zajmie troche czasu, ale nie ma zle bo na necie zobaczę bez problemu na stronce :-)

Nie dostałaś?? Nie no nie możliwe

No trochę problemu z nim mam pewnie będe się musiała zdeecydować i do serwisu podesłać niech zrobią ale to zajmie troche czasu, ale nie ma zle bo na necie zobaczę bez problemu na stronce :-)

Nie dostałaś?? Nie no nie możliwe

Nic nie mam Kochana, przed chwilką sprawdzałam, od Ciebie nie mam żadnej wiadomości :no:

Już sprawdzam...
Jak samopoczucie???

A dzieki nawet nieżłe ale miałam dziś sen szok normlanie coś ale gwiezdne wojny ze zjadającymi i za bijącymi nas potworami szok ....ale rano miałam ciężkie wstawianie w uszach szum krew z nosa...ciśnienie mnie zabije jak się nie zmieni...
A co u Ciebie czemu dziś tak kiepska forma??

reklama
A dzieki nawet nieżłe ale miałam dziś sen szok normlanie coś ale gwiezdne wojny ze zjadającymi i za bijącymi nas potworami szok ....ale rano miałam ciężkie wstawianie w uszach szum krew z nosa...ciśnienie mnie zabije jak się nie zmieni...
A co u Ciebie czemu dziś tak kiepska forma??

Kochana, za dużo filmów oglądasz przed snem :-D:-D:-D
To nie zazdroszczę, pewno się umęczyłaś...no mi też nie służy to ciśnienie, jeszcze ta wilgotność...masakra...uroki Żuław..niestety...
Szkoda gadać Kochana...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry