Cześć kochane
Sis kochana :** ja mam telefon który kupiłam w komisie ze ściągniętym simlockiem ale niestety to jest taki model, że nie mogę do niego nigdzie znaleść konfiguracji na mms na plusa bo ten ma ustawienia na ere...nawet na stronie noki nie ma tego modelu, ale muszę do nich na nokie napisać może coś odpiszą w końcu to ich telefon nie?? Dlatego przychodzi mi to na taką stronę z plusa gdzie te mms mogę oglądać :-)
Tak ja dostałam i odpisałam Ci na tego maila już więc zapewne będziesz mieć już na poczcie ;-)
Wiesz takie sytuacje jak ta wczorajsza Twoja w sklepie nie tylko Tobie łezka poleciała ja też tak miałam nie raz więc nie ma w tym nic dziwnego my już zawsze będziemy tak reagować to jest silniejsze od nas...przytulam
Co dziś taki brak humorku?? Stało się coś??
Buziam :***
Anecia ja na kawkę wpadałam a Ty gdzie??? poleciałaś jużna karuzelę?? Ja na nie nie wsiadam co by się działo na takiej co kręci się w kółko nawet nie napiszę....ja tylko na kolejkach górskich jezdzę nic co się kręci mnie nie zobaczy ;-)....pogoda u nas deszczowa właśnie pada więc kto wie jak jest u Ciebie ale mam nadzieje, że lepiej jak masz się wybrać poszaleć ;-)
Martuś no proszę udało Ci się znowu chwilkę dla nas znaleźć i do tego jaki piękny wierszyk

co tam u malucha jak minęła noc?? No i jak poszukiwania pieska??
Iwonka a Ty gdzie się podziewasz?? Jak wczorajsza wizyta?? Czekam na wieści wpadaj na kawkę ;-)
Monia żyjesz?? Co tam u Majki?? Twój luby już jest czy jeszcze nie?? bo juz się pogubiłam ale z tego co pamiętam koniec maja miał być tak?? :-)
Marti buziaki dla Maciejki i uściski dla Ciebie :-)
Wiola jak tam w sklepie??
Wpadłam na kawkę ale chyba sama ją wypije bo widzę towarzystwo sobie poszło niestety