Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będziesz jakiś fryz robić czy tylko podcięcie??
Z doskoku jestem kuchnia wzywa ;-)
ja tez z doskoku... muszę mój barłóg ogarnąć![]()
ja tez z doskokuczas obiad zrobic ale marnie to widze bo sie maly obudzil
troszke obciac i maly fryzzobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
To tak jak ja ;-)
Zrobiłam sobie dzisiaj zupę serową z knora z paczki ale pyszności mniammm tylko mi grzanek brakuje ;-)

narobiłaś mi taką ochotę na serową że musiałam se gorący kubek zrobic![]()

no prosze jaka moc ma słowo pisane...a zupka też pyszna ze szczypiorkiem mniammmmm pyszna następnym razem tylko grzanki muszę zrobić ;-)
powiedziałam - palcem nie tknę!!!! Niech P zakiesa rękawy i na przód!!! Niech jedzie na miotle i zbiera te okruchy z blatu, bo szlag mnie trafi, normalnie gorzej jak z małym dzieckiem!! Wytłumaczcie mi - jak można smażyć jajka na 5 patelniach????????????????????????? Bo ja kuźwa nie wiem...ech...

Ale jaki niedobry!!!!!!!!!!!!! Jak Pańcia 

Hej :-):-)
Ewelinka widze, że też masz zapierdziel w pracy:-( U mnie jutro się zacznie..Aż boję sie pomyśleć, tym bardziej, że dzisiaj miałam urlop i będzie niezły sajgon
Ale co tam... my silne babki nie damy rady????? Pewnie, że damy ;-)![]()
Dzień dobry![]()
aaaa i wypiłam pół piwa wczoraj równo po roku nie pytajcie jak mnie ścieło ahahahahhaha
Pozdrowionka i miłego dnia :*

padłam, Ty pijaku jeden, pół piwa???!!!!! Istne szaleństwo 

Witajcie...
U mnie dziś...
Nijako tako...
nie mam ochoty na nic...
zupełnie...
najchętniej bym wcale nie wstawała z łóżka...
Ewelinko... rachunkowość jednak mimo wszystko mnie przerasta... :-( nie potrafię się w tym połapać, a nie chce porobić baboków, bo potem mogę się nie pozbierać, jak mi przyfasolą kare... :-| doszłam do wniosku, że dam zarobić któremuś z biur rachunkowych w okolicy i będę miała głowę spokojną.. Bo jak się wczoraj zagłębiłam w zawiłości rachunkowości, to mi się w nocy śniły faktury, rachunki, remanenty itp. ;-)
Witam kochane :-)
Kochana :** nie zazdroszczę jak masz taki zapierdziel, podziel się pomogę będzie szybciej ;-)
No tak to by się zagdzało...
Ja ciii i na razie nie proszę o szczegóły ale kciukasy nawet u nóg mam zaciśnięte