reklama

Odskocznia;))))

Musiałam lapka resetnąć :sorry2:

U nas nigdy nie było problemu, kto, kiedy siada do kompa...jakoś jak ja w robocie przed kompem i P po robocie, to nie mamy nawet czasu z kompa skorzystać...a nawet ochoty...;-)

Wiesz u nas nikt przy kompie nie robi więc oboje mamy ochotę czasami usiąść ;-)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
To mnie ubawiłas Dana.....szeroko chodziła...

No wiesz teraz takie rozmiary robią że kto wie co by było po tych ośmiu razach po dwa razy :-D:-D:-D:-D:-D

To ile za niego dałaś?

reklama
Musiałam lapka resetnąć :sorry2:

Wiesz u nas nikt przy kompie nie robi więc oboje mamy ochotę czasami usiąść ;-)

No wiesz teraz takie rozmiary robią że kto wie co by było po tych ośmiu razach po dwa razy :-D:-D:-D:-D:-D

To ile za niego dałaś?

Zwiecha???
No tak....my po całym dniu mamy kompa dość...poza tym w domu rzadko bywamy, więc wiesz...;-)
A za aniolka dałam 19.95zł + koszt dostawy chyba 12zł, więc luzik, na allegro widziałam po 39 zł samego aniołka, a mi się udało w innym sklepie zamówić ArtDecor24, jakbyś chciała kuknąć...:-)

Zwiecha???
No tak....my po całym dniu mamy kompa dość...poza tym w domu rzadko bywamy, więc wiesz...;-)
A za aniolka dałam 19.95zł + koszt dostawy chyba 12zł, więc luzik, na allegro widziałam po 39 zł samego aniołka, a mi się udało w innym sklepie zamówić ArtDecor24, jakbyś chciała kuknąć...:-)

Lukne na pewno kiedyś już tam zerkałam ;-)
Nie nie zawiesił się instalowałam to spolszczenie do incredi i musiałam resetnąć żeby się wsio zainstalowało :-)

No masz to przez te nasze ploty nie koncentrujesz się jak należy...
Chyba przez głupotę...swoją...ech....a już prawie miałam połapane...no nic...zaczęłam od początku......
A w ogóle w piatek na szkolenie ruszam, ale oczywiście zero szczegółów nie....bo po co...także wiem że wyjazd jest, ale planu zero...

Mam najnowsze incredi po polsku :-) ale numer nareszcie :-) i zobacz na chomikuj znalazłam a przedtem tyle się naszukałam :-)

No widzisz - a nie mówiłam??!!! :-D:-D:-D

Lukne na pewno kiedyś już tam zerkałam ;-)
Nie nie zawiesił się instalowałam to spolszczenie do incredi i musiałam resetnąć żeby się wsio zainstalowało :-)

Fajny sklepik, tylko trochę drożyzną świeci...

Chyba przez głupotę...swoją...ech....a już prawie miałam połapane...no nic...zaczęłam od początku......
A w ogóle w piatek na szkolenie ruszam, ale oczywiście zero szczegółów nie....bo po co...także wiem że wyjazd jest, ale planu zero...

No tak to już w piątek a gdzie to jedziesz dokładnie??

reklama
No tak to już w piątek a gdzie to jedziesz dokładnie??

Jastrzębia Zdrój, ale jeszcze nie wiem, gdzie nocleg itp. mówię Ci, wsio na wariata, a szef też zbytnio się nie ima, by się czegokolwiek dowiedzieć....szlag mnie trafia...nie lubię jechać w nieznane...

NIE Zdrój tylko GÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sie motnęłam hahahhaha

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry