reklama

Odskocznia;))))

haha ja po ślubie kupiłam takie ze słoniem i na siłę zmusiłam ale to dla fantazji erotycznych (boże co za słowo)... ajjj i podobało mi się... - ja chcę jeszcze raz hihihih

reklama
Nie ma takiej siły, która zmusiłaby mojego P do naciągnięcia na siebie stringów :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zresztą, ja też bym nie chciała go oglądać w "pasku", jakoś mnie sie ten wynalazek z mężczyznami nie godzi...toz jakby im przód rósł, to współczuje....yyy...pupci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padłam.....hahahhaa

to tak jak mój P. :-D:-D:-D:-D:-D:-D w życiu by nie nałożył stringów:-D:-D:-D matko, jakby to wyglądało komicznie hahahahah

haha ja po ślubie kupiłam takie ze słoniem i na siłę zmusiłam ale to dla fantazji erotycznych (boże co za słowo)... ajjj i podobało mi się... - ja chcę jeszcze raz hihihih

hahaha ja wiem chyba o jakie stringi Ci chodzi :-D:-D:-D:-D:-D

88916662047e505643647b.jpg

Joł ja się dosłownie rozpływam, chwilę posprzatałam i już cała mokra jestem... boszzz

hej Violuś :-) Rzeczywiście to dziwne, że te emotki nie wyświetlają Ci się :eek:

U nas ciemnica, zaraz zacznie lać - superrrr - uwielbiam deszcz po takim upale...ale burza mogłaby nie przyjść :sorry2:

Fuj...:-D:-D:-D mnie nie kręci facet w stryngach...jedynie wzbudza smiech, no ale wiesz...to wszystko kwestia gustu i samopoczucia ;-);-)

:-D:-D:-D:-D:-D jsus poryczałam się ze śmiechu:-D:-D:-D Ewelinka, spokojnie ten słonik na prawde nie jest groźny, ale łobuziak z niego straszny - cos mi się tak wydaje :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry