reklama

Odskocznia;))))

haha oj dziewczyny nigdy nie wieczorze panieńskim nie byłyście ze striptizerami ?? oni tylko w stringolach

O tym, że w stringach to wiem że panowie wywijają na wieczorze, ale nigdy nie byłam na takowym :tak: Z resztą nie wiem, czy P. by mnie puścił :-D:-D z resztą... nie wiem czy chciałabym ich oglądać.. to chyba nie dla mnie:-)

reklama
wow to ci byli do bani co ja byłam :-D:tak: haha

hahahahahahahah

O tym, że w stringach to wiem że panowie wywijają na wieczorze, ale nigdy nie byłam na takowym :tak: Z resztą nie wiem, czy P. by mnie puścił :-D:-D z resztą... nie wiem czy chciałabym ich oglądać.. to chyba nie dla mnie:-)

No kochana, tak wiele straciłaś. Mnie P puszcza (hahahahahaha bez skojarzeń) bez zadnego problemu, bo zazwyczaj sam na kawalerskie idzie :-D:-D:-D a zabawa ze striptizem jest przednia pod warunkiem, że wsio jest z dobrym smakiem zorganizowane, ale ubaw jest ogromny....Ci mówię.....:-D:-D:-D:-D:-D

łłłoooo ewelina ostrożnie....żebyś biedaka nie zajechała ;) hihih ja tez mykam po mojego do pracy... jest po drodze jakiś las??? eee nie ale co tam w domu sie rozprawie

Nie, no nie!!! ja bym P. nie puściła na taka imprezkę, nie mam mowy :no::-D:-D:-D:-D Ja to troche zazdrośnica jestem... :dry::-D:-D:-D

Aj Wy tu o amorach a ja mam @ :dry: Czyli nici z tego, ale jak to mówią, dobry koń to i po błocie pójdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D (może trochę nie na miejscu, ale wybaczcie:-p)

Ewelinko, buziaczki miluśkiego popołudnia/wieczorku życzę

jankesowa, Ty też uciekasz ? No nic, jeszcze raz, miłego dziewczynki

Iwonka a jeszcze jestem racja.... z tym powiedzeniem hihi a ja znowu jakies plamenie mam ale to pewnie po wczorajszym przytulanku reszta sie oczyscila :D

ja zawsze jak mam @ to mam chcice jak cho*****

Iwonka a jeszcze jestem racja.... z tym powiedzeniem hihi a ja znowu jakies plamenie mam ale to pewnie po wczorajszym przytulanku reszta sie oczyscila :D

ja zawsze jak mam @ to mam chcice jak cho*****

ja też tam mam niestety :sorry2: Ale na to cholerka nie mam wpływu, eh:dry: A u mnie tez ostatnio w trakcie cyklu są plamienia, ale nie mam pojęcia dlaczego ?:confused: Musze się wybrać do ginki, tak na wszelki wypadek

reklama
u mnie nie w trakcie cykle bo @ poszla sobie wczoraj tzn wczoraj juz caly dzien jej nie bylo i po przytulankach poleciało wiec pewnie resztki ja tak myślę... hmmm swoją drogą dobrze jak tak się ochotka nazbiera :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry