I
Iwonka25
Gość
O tym, że w stringach to wiem że panowie wywijają na wieczorze, ale nigdy nie byłam na takowym
Z resztą nie wiem, czy P. by mnie puścił 
z resztą... nie wiem czy chciałabym ich oglądać.. to chyba nie dla mnie:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z resztą nie wiem, czy P. by mnie puścił 
z resztą... nie wiem czy chciałabym ich oglądać.. to chyba nie dla mnie:-)wow to ci byli do bani co ja byłamhaha
O tym, że w stringach to wiem że panowie wywijają na wieczorze, ale nigdy nie byłam na takowymZ resztą nie wiem, czy P. by mnie puścił
z resztą... nie wiem czy chciałabym ich oglądać.. to chyba nie dla mnie:-)

a zabawa ze striptizem jest przednia pod warunkiem, że wsio jest z dobrym smakiem zorganizowane, ale ubaw jest ogromny....Ci mówię.....

Mój Ł mnie puścił bo nie wiedział że będą... ale ja jego bym nie puściła... na kobitki o nie nie

Ja to troche zazdrośnica jestem... 

Czyli nici z tego, ale jak to mówią, dobry koń to i po błocie pójdzie 

(może trochę nie na miejscu, ale wybaczcie
)Iwonka a jeszcze jestem racja.... z tym powiedzeniem hihi a ja znowu jakies plamenie mam ale to pewnie po wczorajszym przytulanku reszta sie oczyscila
ja zawsze jak mam @ to mam chcice jak cho*****
Ale na to cholerka nie mam wpływu, eh
A u mnie tez ostatnio w trakcie cyklu są plamienia, ale nie mam pojęcia dlaczego ?
Musze się wybrać do ginki, tak na wszelki wypadek