reklama

Odskocznia;))))

Nooo tak - a co mówił lekarz - leżeć!! To Ty niezdyscyplinowana pacjentka jesteś.... wiesz co mogę poradzić na takie krwotoki - sok z cytryn żeby pić. Mi przynajmniej kazali - jak tak lecialo i lecialo - chyba że u Ciebie ma to wleciec do końca??? Bo się ni znam... ale jak chcesz zatamować to pij soki z cytryn - jakem gabriela szamanka :)

reklama
V_jolka ty nie dobra leżeć masz a nie.... wiesz ja tak samo miałam po łyżeczkowaniu jak zaczynałam chodzić to się lało i bardzo bolało ąz nawet bóle krzyżowe więc lepiej leż.... ściskam cię mocniutko kochana wracaj nam do zdrówka...

Graffa
co ci powiem to ci powiem działo się trochę

ilonka26 mój ogląda ale idzie go odciągnąć o TV :tak:

Gabi u ciebie chłodniej?? u mnie chyba niestety nie, chociaż co jakiś czas słonko zachodzi więc nie ma źle

Vjolka ty się nie nadwyrężaj, chyba po tyłku musisz od kogoś dostać. Ja po drugim zabiegu miałam małe krwawienie, więc uznałam że jest ok i zaczęłam stoły przenosić itd. i takie krwawienie mnie chwyciło że prawie przez 3 tygodnie się spamiętać nie umiałam, jeżeli nie chcesz mieć tego samego to wrzuć na luz i odpoczywaj bo jeszcze się doprawisz

jankesowa jak tam humorek dzisiaj??

Hej

Melduje się dziewczynki :)

Jakiś dziwny ten dzień, może dla tego, że wstałam dopiero o 12:eek: Nie mogłam w nocy zasnąć, tak było gorąco a do tego jeszcze owady
zasnęlam jak juz zaczęło świtać....

Niedaleko nas otworzyli nowe centrum handlowe, więc już od kilku dni proszę P by ze mną poszedł zobaczyć, no! dzisiaj się udało, ale jednak był to zły pomysł :dry: Maruda straszna.. nie dało się nic obejrzeć... eh, faceci będę musiała sama tam podejść, w spokoju..

Poza tym to u mnie może być, duszno się zrobiło, burza jakaś idzie, ale miejmy nadzieję, że przejdzie bokiem, ja to bym wolała delikatny deszczyk..

Mam nadzieję, że weekend mija Wam dobrze!

Pozdrawiam

u mnie też troszkę popadało ale niestety powietrze nie za bardzo się zmieniło

za to głowa mnie zaczęła napierniczać i chyba się popłaczę

zarąbiste te emotki

łłłoooo ewelina ostrożnie....żebyś biedaka nie zajechała ;) hihih ja tez mykam po mojego do pracy... jest po drodze jakiś las??? eee nie ale co tam w domu sie rozprawie

Spoko, rasowego konia tak zybko nie zajedziesz ha ha ha ;-)

Ewelinko, buziaczki miluśkiego popołudnia/wieczorku życzęQUOTE]

Oj, był cudowny ;-);-)

Ewelinko pewnie że dasz radę jak nie ty to kto?:-)
Możemy wyć, oczyszczą nam się oczy i nerwy:-p
Mam nadzieję że jakoś się ułoży bo jestem na skraju wytrzymania:szok:
Miłego weekendu i buuuziam was gorąco:-)

Tośmy sobie powyły...:-D:-D:-D Prawda Madziu, że lepiej??? ;-) Trzymaj się***

Cześć dziewczyny ja tylko melduje żyje ale marnie ze mną.....ciepło mnie wykańcza a ból głowy nie daje żyć leżę i śpię prawie na okrągło...echhh..

Iwonka, Sis, Anecia, Madziula, Julia, Ilonka, Gabrysia, Wiola, Monia, Maruś,
Kochana, ja też źle znoszę taaaakie upały. A wyobraź sobie, że w sobotę byłam 18h na słońcu, a w niedzielę 16 ...pytania??!!!:zawstydzona/y: buziam***

no i taki ruch mi się tu podoba :)
Ewelinka, co ty takie smaki miewasz, ogóraski, lody :) a może ty cieżarna, co??? :)

To zwykłe obżarstwo kochana...na nic innego nie mam co liczyć...

Ja leżę i umieram...
wczoraj, jakze by mogło być inaczej po południu wziełam się troszkę za ogarnianie domku i dziś leci ze mnie znowu a brzuch boli jak **olera!!!!

Jak TY dostaniesz na gołą dupę to zobaczysz !!!!!!!!!!!!!! Kto Ci kazał sprzątać i sie gimnastykować??? Chyba lekarz kazał leżeć nie??? Ech, Wiolka, narobisz sobie kłopotu takim zachowaniem zobaczysz...pipko Ty nie osłuchana :-p:-p:-p:-p

dzień dobry kochane :)

Buziam*** Skowroneczko :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry