reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja nareszcie w pracy...
jessooo!!!
jak mi tego brakowało!!!

teraz tylko zrobić sobie kawusię...
zjeść kawałek keksa i brać się do roboty:
tydzień nie byłam w sklepie, więc trzeba kurze powycierać, ekspozycję zmienić, podłogę umyć....

Ależ ja mam dzisiaj powera!!!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewuszki

Ewelinko cieszę się, że humorek już ci się poprawił :) Tak trzymaj!!! My zawsze tu będziemy cię wspierały!!

Anetko tak bardzo bym ci chciała pomóc, bo serce mi się kraje jak czytam twoje smutne posty :( Ewelinka dobrze napisała, mniej fajek kochana i proszę zacząć jeść bo nie będziesz miała za niedługo sił, żeby pisać z nami na bb.
Wiem, ze jest ci bardzo ciężko, ale przetrwasz to wszystko, bo jesteś silna

Vjolka ciesze się, ze wszystko się ładnie goi no i że jesteś w pracy, bo widzę energia cię rozpiera :) ale nie folguj jeszcze za mocno i uważaj na siebie

a co u mnie zaliczyłam oba egzaminy, więc zostało mi tylko oddanie pracy i obrona :-) cudownie jest mieć świadomość, że nauka w szkole już za mną :)
lecę teraz spać bo znów jestem po dyżurze nocnym, tak więc do napisania :)

miłego dnia kobitki

ja nareszcie w pracy...
jessooo!!!
jak mi tego brakowało!!!

teraz tylko zrobić sobie kawusię...
zjeść kawałek keksa i brać się do roboty:
tydzień nie byłam w sklepie, więc trzeba kurze powycierać, ekspozycję zmienić, podłogę umyć....

Ależ ja mam dzisiaj powera!!!!

No Wiola, ten keksik to w sam raz na zrzucenie tych 4 kg !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ILONKA, witaj :) Fajnie, że egzaminy zaliczone ;)

reklama
ja nareszcie w pracy...
jessooo!!!
jak mi tego brakowało!!!
hmmm to jest pracoholizm chyba :)

ale z tego łatwo się wyleczyć :)
cześć dziewuszki

Ewelinko cieszę się, że humorek już ci się poprawił :) Tak trzymaj!!! My zawsze tu będziemy cię wspierały!!

Anetko tak bardzo bym ci chciała pomóc, bo serce mi się kraje jak czytam twoje smutne posty :( Ewelinka dobrze napisała, mniej fajek kochana i proszę zacząć jeść bo nie będziesz miała za niedługo sił, żeby pisać z nami na bb.
Wiem, ze jest ci bardzo ciężko, ale przetrwasz to wszystko, bo jesteś silna

Vjolka ciesze się, ze wszystko się ładnie goi no i że jesteś w pracy, bo widzę energia cię rozpiera :) ale nie folguj jeszcze za mocno i uważaj na siebie

a co u mnie zaliczyłam oba egzaminy, więc zostało mi tylko oddanie pracy i obrona :-) cudownie jest mieć świadomość, że nauka w szkole już za mną :)
lecę teraz spać bo znów jestem po dyżurze nocnym, tak więc do napisania :)

miłego dnia kobitki
nooo proszę - gratulacje - to wakacje tuż tuż :)

Ewelinka - kolejny etap przed Tobą - z tym hsg... wiesz ja też miałam skierowanie na to badanie, ale musiałam 3 miesiące czekać i w tym czasie udało mi się zafasolkować . hmm powiem Ci jedno,że człowiek naprawdę nie wie jak dużo potrafi znieść. Więc głowa do góry, właściwie dziewczynki już wszystko napisały, a ja dla otuchy Ci powiem, że też strasznie się bałam tych wszystkich zabiegow, które już mam za sobą - jestem po plastyce szyjki (też strasznie się bałam - to ładnie brzmi a wygląda jak operacja -znieczulenie w kręgosłup itp itd) a teraz po operacji brzusznej - wszystko po to aby było dobrze. i przecież będzie! Tylko jeszcze trzeba poczekać.
Poczekamy spokojnie i dzielnie ciesząc się z tego co mamy, a ja już wiem,że Ty potrafisz się cieszyć i uśmiechać :) . I zobaczymy co się na nas czai za zakrętem.
Anetka Danusia :*

a tu mała piosneczka

[video=youtube;AzSDmlxPSZs]http://www.youtube.com/watch?v=AzSDmlxPSZs"]http://www.youtube.com/watch?v=AzSDmlxPSZs[/video]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry