reklama

Odskocznia;))))

rolek nie mamy, na basen nie chodzę odkąd jestem z a. bo nie umie pływać, na siłownie chodziliśmy przed pierwszą ciażą, ale szybko zaszłam w ciażę i trza było spasować, na razi jeździmy a co później to si okaże :)

reklama
Sis ja sie wpraszam na obiadek dzis :D:D:D:D

rety okna w salonie ogarniete - padam na paszcze a jeszcze tyle do zrobienia - musze sie troche rozruszam o wyjscia narazie nie ma winda ie dziala :( poza tym siedze sama w domu caly dzien bo tom po pracy jedzie na ryby grrrrr nie wiem cyz wam pisalam ale odkryl w sobie nowe powolanie ktore doprowadza mnie do szalu - WEDKARSTWO!!!!!!!

o kurcze rudzia współczuje, bo pewnie teraz co wolne to jedzie wędkować??
chociaz to pewnie dla niego pewnego rodzaju odpoczynek myślowy i fizyczny więc spoko
może przez to będzie lepszym meżem i ojcem??

Sis ja sie wpraszam na obiadek dzis :D:D:D:D

rety okna w salonie ogarniete - padam na paszcze a jeszcze tyle do zrobienia - musze sie troche rozruszam o wyjscia narazie nie ma winda ie dziala :( poza tym siedze sama w domu caly dzien bo tom po pracy jedzie na ryby grrrrr nie wiem cyz wam pisalam ale odkryl w sobie nowe powolanie ktore doprowadza mnie do szalu - WEDKARSTWO!!!!!!!

Zapraszam :*
kochana, powiem Ci tak...my z towarzystwem regularnie jeździmy na ryby!!! To super frajda, pod warunkiem, że nie siedzisz tylko i nie gapisz sie w spławik łuskając słonecznik :-D:-D:-D można na prawdę z przyjemnością wędkować...wybierz się z nim i z dzieciakami....wspaniały pomysł na wędkowanie-piknikowanie :-D:-D a i jak sie cudownie dotleniasz....popływasz....nie narzekaj..lepiej jak wędkuje niz pije czy inne takie :-p:-p:-D:-D poza tym chłopina musi mieć swoje hobby, jak i chwilkę tylko i wyłącznie dla siebie ;-)

Ostatnia edycja:
dopiero skonczylam jestem wykonczona :( mowicie super sprawa wedkowania???? SWIETNIE szkoda ze nie dla mnie - tom nie jezdzi z nami tylko z kumplem i jezdzi nad morze a ja siedze z dziecmi w domu kolejny dzien kiedy widzi dzieci kiedy spia a ja musze posprzatac ugotowac bawic dzieci, upierz wyprasuj - NIE ogarniam tego a on mi sie jeszcze pyta czy moze jechac - w nosie to mam powiem NIE jedz to bedzie wkurzony powiem jedz to ja mam cisnienie 300 na 300... sam powinien sie poczuwac do obowiazku ze poza praca ma jeszcze dom i DWOJE dzieci... fajna sprawa wedkarstwo jak sie ma kurna czas i narpierw jak sie ogarnie swoje domowe obowiazki - KORYTARZ zapytajcie czy juz mam gotowy!!!! od WRZESNIA ZESZLEGO roku stoi odlogiem a ja musze fruwac zeby wyjsc z domu bo wszytsko rozwalone na podlodze!!!!! szlak mnie jasny trafia - kolejna rzecz o ktorej slyszalam ROBIE to dla synka bede go bral ze soba bedziemy to robic razem- jak narazie byl z nim tylko RAZ!!!!! zawital na minute do domu jeszcze sie pyta czy juz bylam na spacerze bo winda dziala - no szkoda ze nie mam walka bo jakbym sie zamachnela to marny jego los!!!!! no to zem sie wygadala ulzylo mi troche
teraz musze zlapac oddech i wezme JEGO dzieci na spacer bo mu zgnija w domu!!!!
cumolki wszytskim :)

ojj rudzia rudzia Ci faceci i te ixch hobby, wiesz moj to tez na ryby jezdzi ale gorsze jest majsterkowanie w garazu z czym sie da, ojj tak tak potrafi grzebac godzinami niestety . hmm nie dziwie ci sie caly dzien jestes z dziecmi a on jeszcze wraca z pracy i wypala na ryby.... wiadomo raz w tygodniu ok ale nie codzienni, moj jezdzi raz na tydzien ale wtedy jade z nim po siedziec na swiezym powietrzu :tak: trzymaj sie kochana ;-)

dopiero skonczylam jestem wykonczona :( mowicie super sprawa wedkowania???? SWIETNIE szkoda ze nie dla mnie - tom nie jezdzi z nami tylko z kumplem i jezdzi nad morze a ja siedze z dziecmi w domu kolejny dzien kiedy widzi dzieci kiedy spia a ja musze posprzatac ugotowac bawic dzieci, upierz wyprasuj - NIE ogarniam tego a on mi sie jeszcze pyta czy moze jechac - w nosie to mam powiem NIE jedz to bedzie wkurzony powiem jedz to ja mam cisnienie 300 na 300... sam powinien sie poczuwac do obowiazku ze poza praca ma jeszcze dom i DWOJE dzieci... fajna sprawa wedkarstwo jak sie ma kurna czas i narpierw jak sie ogarnie swoje domowe obowiazki - KORYTARZ zapytajcie czy juz mam gotowy!!!! od WRZESNIA ZESZLEGO roku stoi odlogiem a ja musze fruwac zeby wyjsc z domu bo wszytsko rozwalone na podlodze!!!!! szlak mnie jasny trafia - kolejna rzecz o ktorej slyszalam ROBIE to dla synka bede go bral ze soba bedziemy to robic razem- jak narazie byl z nim tylko RAZ!!!!! zawital na minute do domu jeszcze sie pyta czy juz bylam na spacerze bo winda dziala - no szkoda ze nie mam walka bo jakbym sie zamachnela to marny jego los!!!!! no to zem sie wygadala ulzylo mi troche
teraz musze zlapac oddech i wezme JEGO dzieci na spacer bo mu zgnija w domu!!!!
cumolki wszytskim :)

Oj Rudzia...Rudzia...
Facet musi mieć czas dla siebie, czas dla kolegów, czas na odprężenie i nabranie dystansu, tak jak każdy - to tez człowiek :-D:-D:-D Niezaleznie czy chodzi raz na tydzień na te ryby czy codziennie. Niech chodzi! Tylko ustal z nim, że wypadałoby jakby zabrał dzieci, jakbyście cała rodzinką mogli wyskoczyć. Kolegom chyba nie będzie przeszkadzać Wasza obecnośc, bez przesady wszystko da się zorganizować, tylko trzeba chicieć. Nie chce Was zabierać, to to na nim wymuś, że idziecie z nim i koniec. Przypomnij mu że ma 2 małych dzieci...możecie przecież ustalić, że w dni takie i takie idzie sam z kolegami na ryby, ale w dni inne idziecie razem - uczciwy kompromis?
Nie wiem, ja nie mam z tym problemu...P ma full zainteresowań i gdybym ja miała się wkurzać na niego o każde wyjście z domu to dawno nie bylibyśmy razem...wychodzi na basen, rower, wędki, siłkę czy z kolegami na mecz....są dni kiedy chodzi tylko z kolegami, ale często wychodzimy razem + znajomi. Jak wychodzi z kolegami, to ja mam full swoich zajęć, więc nawet sie cieszę, że P nie ma. Nie wolno sie ograniczać. Każdy powinien mieć swoją przestrzeń....tylko swoją. I wiem...wiem...zaraz mi powiesz "Ale Ty dzieci nie masz". Ale da się! Kwestia organizacji i chęci...
A co do korytarza...no cóż...zakasaj rękawy i pokaż chłopu, że potrafisz! Od razu zabierze się do roboty i korytarz będzie jak nówka! Tulam Ty nerwusie jeden ***

Witam wszystkich serdecznie w ten upał :*
Ja dziś full roboty, zatem do dzieła!!!

Anetko, Danuś,
tęsknię i trzymam kciuczki, Wy wiecie :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry