reklama

Odskocznia;))))

O dżizassssssssssss...ale sie urobiłam w ogrodzie..padam na paszczu, a jeszcze nie skończyłam! Muszę odsapnąć...i wracam do roboty...
Śmigam po ogrodzie w stroju kąpielowym a sąsiad z daleka krzyczy "o sąsiadka już sie letnikuje?"....a ja do niego "noooooo....kopię dół na basen"....po godzinie wpada jego żona z zapytaniem, gdzie załatwiłam firmę do basenu. Myślałam że padnę, bo to żart był nie...:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

Marta, dobrze, że sobie wyjasniliście...

reklama
Rudzia rozumiem twoją złość, bo ja też bym się wkurzała, ale dobrze ze już wszystko sobie wyjaśniliście

Ewelinka rozbawiła mnie twoja sąsiadka :) praca w ogródku już zakończona?

ja padam na ryjek po pracy, wkurzył mnie jak zwykle m. ale co będę tu marudzić
śmigam się zregenerować

Witam,
życzę milutkiego dnia :*

ANETKO, teraz jeszcze bardziej Cię przytulam, bo wiem.....zresztą...Ty wiesz :*

Danuś, kochana dasz radę!! Przytulam i buziam :*

Ilonka, prace zakończone w ogrodzie, ale tak jak mnie kręgosłup dzis boli, to w zyciu nie bolał! Jeszcze zrypki od P dostałam, że się tak przeforsowałam, dziś z krzesła palcem sie nie ruszę...

WIOLA, martwię się....???

dobry

Ewelinko dzisiaj odpoczywaj, a tak w ogóle to musisz sobie robotę w ogrodzie podzielić, a nie tak targać wszystko jednego dnia, bo nam się wykończysz i kto tu będzie ze mną pisał ??? :)

Anetko cmokaski i przytulaski dla ciebie, śliczny avek

dobry

Ewelinko dzisiaj odpoczywaj, a tak w ogóle to musisz sobie robotę w ogrodzie podzielić, a nie tak targać wszystko jednego dnia, bo nam się wykończysz i kto tu będzie ze mną pisał ??? :)

Ilonko odpoczywam, za mycie auta sie właśnie wzięłam, no nie usiedze na jednym miejscu no...:zawstydzona/y: Ale Ci powiem, tak sie rozruszałam, to jakby lepiej...już tak nie boli...tylko schylać się nie mogę, więc jest git! A kto będzie z Toba pisał! Ty sie nie bój, ja na rzęsach będę, a z Toba pisac zawsze będę :-D:-D;-)

Jakie plany na dzis???

reklama
jestem popołudniu umówioną z a. i jego chrzestną na obiadek i kawusię
a na 21:30 mamy zaklepane 2 bilety do kina, ale się nie smiej ze mnie na co idziemy : Zaćmienie :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry