Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danuś, cześć kochana***, to nie zazdroszczę męża w domu...
U mnie ok, daję radę...nic sie nie martw...
ANETKO, wiesz, że jestem z Tobą***...zawsze...ściskam***
po 6 dniach spozniania sie @ dostalam okres... kolejne testy wychodzily coraz slabsze.... to tyle... zegnam przykro mi ale nie mam sily juz...
zobaczysz...nie teraz to jutro, nie jutro to za rok...dwa...ale przyjdzie! Główka do góry...Ok ok nie mydlij mi oczu wiem że dasz sobie radę ale może chociaż napisz co się dzieje wygadanie też czasami wiele daje.. martwię się i tak co nie napiszesz
Najważniejszy jest spokój...zwłaszcza przed HSG i IUI...po 6 dniach spozniania sie @ dostalam okres... kolejne testy wychodzily coraz slabsze.... to tyle... zegnam przykro mi ale nie mam sily juz...
Kochana, ja już nie chcę nawet o tym myśleć, a co dopiero mówić, czy pisać...problemy były, są i będą...powoli się z nich wykaraskam...Najważniejszy jest spokój...zwłaszcza przed HSG i IUI...
No właśnie kiedy masz?? Bo ja ciągle trzymam kciuki ;-)
Póki co czekam na @, ma przyjść 10.07., bo HSG trza robić zaraz po @, a przed owulką. Ale powiem Ci że jakoś nie zanosi się na @, tak jak zawsze....ale to pewnie wina upałów. No zobaczymy, kiedy zawita @ i wtedy jadę prosto do swojej ginki. Trzymaj....trzyamj...przydadzą się...
A jak tam u Was kochana w tej kwestii??