Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ilonko, moja koleżanka jak poszła z tym testem do gina i powiedziała, że chce z cewki to ją wyśmiał...tak jak pisałam...różne szkoły są...każdy gin swoje uważa...i bądź tu mądry nie...
Kochane, ja "na jakiś" czas uciekam...proszę się nie martwić, bo wiecie...ja sobie radę dam...jedynie o co proszę to o kciuki. Pamiętajcie o mnie ech... Buziam Was wszystkie bez wyjątku :*
Trzymajcie się ciepło i bądźcie (nie)GRZECZNE...
Anetko, Ty wiesz skarbie :*** Danusiu, kochana moja :***
Ilonko, samej nie wolno, bo zestaw testu urogin zawiera próbkę ze związkiem trującym (nie pamiętam nazwy) i tylko gin może go wykonać, bardzo ostrożnie, zakładając specjalną maseczkę na twarz...
Powiem Ci, czego sie wczoraj dowiedziałam od przypadkowej ginki - standardowo pobierane jest z szyjki, bo nie ma potrzeby z cewki, bo i tak wykryje jakby co..więc myślę, że nie ma co sobie głowy zaprzątać i po prostu zrobić z szyjki, jak coś wyjdzie to i tak odpowiednie kroki, i leczenie gin podejmie...
Daj znać, kiedy robisz...
Ach się stęskniłam za Wami Ja właśnie kawusię piję...także zapraszam:-)
Do domku jade dopiero o 17 więc wpadłam do Was jeszcze, ale widzę że pustki, mimo to, życzę Wam moje Kochanieńkie milutkiego, spokojnego, słonecznego, po prostu UDANEGO weekendu
Heeeeeeeeeeej
Chciałam napisac, ze nie zapomniałam o Was ale Łukasz wyjeżdza w polowie sierpnia i starmy sie wykorzystac kazda chwile razem
Pozdrowionka Kobietki
ja jak zwykle po nocce, więc z leksza niedospana
od wczoraj szukam jakiegoś wolnego noclegu w pensjonatach w górach, bo chcemy skoczyć na 4 dni, bo urlopu niestety nie dostanę, na szczęście nie ma tak źle z miejscami, więc przy dobrych wiatrach jutro już będę wiedziała gdzie dokładnie pojedziemy Szczerze, to żyję już tym wyjazdem
pozdrawiam was serdecznie i ściskam, miłej niedzieli