reklama

Odskocznia;))))

Ilonko, moja koleżanka jak poszła z tym testem do gina i powiedziała, że chce z cewki to ją wyśmiał...tak jak pisałam...różne szkoły są...każdy gin swoje uważa...i bądź tu mądry nie...

reklama
Witam, życząc miłego dnia...

Kochane, ja "na jakiś" czas uciekam...proszę się nie martwić, bo wiecie...ja sobie radę dam...jedynie o co proszę to o kciuki. Pamiętajcie o mnie :zawstydzona/y: ech...
Buziam Was wszystkie bez wyjątku :*
Trzymajcie się ciepło i bądźcie (nie)GRZECZNE...

Anetko, Ty wiesz skarbie :***
Danusiu, kochana moja :***

to z cewki sama se zrobię :)

Ilonko, samej nie wolno, bo zestaw testu urogin zawiera próbkę ze związkiem trującym (nie pamiętam nazwy) i tylko gin może go wykonać, bardzo ostrożnie, zakładając specjalną maseczkę na twarz...
Powiem Ci, czego sie wczoraj dowiedziałam od przypadkowej ginki - standardowo pobierane jest z szyjki, bo nie ma potrzeby z cewki, bo i tak wykryje jakby co..więc myślę, że nie ma co sobie głowy zaprzątać i po prostu zrobić z szyjki, jak coś wyjdzie to i tak odpowiednie kroki, i leczenie gin podejmie...
Daj znać, kiedy robisz...

Dzień Dobry :-):-)

Ach się stęskniłam za Wami:sorry2: Ja właśnie kawusię piję...także zapraszam:-)
Do domku jade dopiero o 17 więc wpadłam do Was jeszcze, ale widzę że pustki, mimo to, życzę Wam moje Kochanieńkie milutkiego, spokojnego, słonecznego, po prostu UDANEGO weekendu

mediumk2mek455485805346560486551.jpg

Sis kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie i jakby co wiesz gdzie mnie znaleść buziam :***

Aneciu przytulam mocno :****

Martuś, Madzia, Monika, Iwonka, Ilonka, Jankesowa, Wiola i resztę pozdrawiam serdecznie.

Życzę kochane miłego weekendu

Heeeeeeeeeeej :D
Chciałam napisac, ze nie zapomniałam o Was ale Łukasz wyjeżdza w polowie sierpnia i starmy sie wykorzystac kazda chwile razem
Pozdrowionka Kobietki :)

cześć dziewuszki

ja jak zwykle po nocce, więc z leksza niedospana
od wczoraj szukam jakiegoś wolnego noclegu w pensjonatach w górach, bo chcemy skoczyć na 4 dni, bo urlopu niestety nie dostanę, na szczęście nie ma tak źle z miejscami, więc przy dobrych wiatrach jutro już będę wiedziała gdzie dokładnie pojedziemy :) Szczerze, to żyję już tym wyjazdem :)

pozdrawiam was serdecznie i ściskam, miłej niedzieli

reklama
cześć
ale tu pustki:szok:
witam się kawką, mam nadzieje, że ktoś wskiknie :-)

zarezerwowaliśmy pokoik w Wiśle, więc już na 100% wyjeżdżamy 14 lipca :cool2:
jeszcze 5 dni w pracy i wolne :-D

Danusiu, Ewelinko, Anetko, Rudzia, Vjolka, Gabi, Iwonka co u was??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry