ewelina28
Dum Spiro Spero...
nie wiem co się dzieje, ale bardzo się martwię o Anetkę....
Spokojnie, Anetka przechodzi ciężki okres w życiu, ale na pewno da sobie radę, a nasze kciuki na pewno jej pomogą

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ta bujać, P mówi że spać po robocie na świeżym powietrzu będzie hahaha
Ciekawe tylko czy warte tych pieniędzy, zobaczymy, jak przyślą...
Z doskoku.........
nie ma sprawy
Od poniedziałku zaczyna kurs, wiec mam nadzieję, że powoli, poooowoli zacznie się prostować...
jezdem...
nadrabiałam to coście upisały jak mnie nie było....
i wiecie co...
No spanie może być wygodne
Na pewno fajne rzeczy ja sporo od nich zamawiałam i wszystko było warte tych pieniędzy.
Mama teraz chce kupić ten podnóżek dla siebie ma problem z nogami na tym będzie jej zawsze wygodnie

już wymieniłam jedne na garnki
- super, teraz zbieram na nowo ;-)skoro tak mówisz...Spokojnie, Anetka przechodzi ciężki okres w życiu, ale na pewno da sobie radę, a nasze kciuki na pewno jej pomogą![]()
Powiem Ci, że ja od nich często kupuję i tylko raz szajs mi przysłali, świecznik naścienny bambusowy, P od razu musiał go dokręcać, przybijać gwozdki, bo mało w rękach się nie rozwalał, ale ogólnie jestem zadowolona i co najważniejsze "klubiki"już wymieniłam jedne na garnki
- super, teraz zbieram na nowo ;-)
A podnóżek fajna sprawa, zwłaszcza na zmęczone nogi, albo z problemami nóżnymi ;-)
Qrde, zaczynam się martwić, do tego bólu jajnika doszły niewielkie upławy....kurna przeciez dawno po owulce....
No mnie się jeszcze nic takiego nie zdarzyło rzeczy mają fajne...no klubiki i ja zbieram ale jeszcze na nic nie wymieniałam nie ma nic dla mnie fajnego poczekam może coś jeszcze będzie..
No mama ma problem przydałby jej się
Kurcze to może jednak leć do ginka
Ja na gary wymieniałm kupę czasu temu, teraz nie ma zbytnio na co wymieniać, faktycznie....
Pójdę kochana, ja nie przejdzie, póki co mniej boli...tak ćmi...ale te upławy? W życiu nie miałam...ech...