Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety nic sie nie ostalo ale specjalnie dla Cibeie moge zrobic cala blaszke
nie ma za co Kochana :*
Mam to po mamie, jak już się za coś wezmę to robię do samego końca...to mam za swoje...
Może i tak....może i dobry sposób, tylko, żebym przy tym zachowała odrobinę uczuć, byłoby ok...
chyba cos w tym jest moja kupmpela z liceum stracila zupelnie nadzieje nie dawali im szans az kupili sobie psa - poddali sie az tu nagle za 9 miesiecy pojawila sie coreczka a dzis po 5 latach znow jest w ciazy :* ja z wami jestem dzien i noc :* wierze ze wszytsko sie ulozy :*
No tak ale może to i dobrze, że uczucia trochę oziębły mniej będziesz cierpieć..
no nic milo tu z wami - ale nietstey obowiazki wzywaja a dokladnie to prasowanie za mna krzyczyjak sie ogarne to jeszcze zagladne
cumolki :*
Danuś, masz katalog kdc??? Jak tak, to na str.80 jest wiatrak a str.85 fotel-hamak - już są moje![]()
Tak mam i wiem o które Ci chodzi fajne rzeczy też mi wpadły w oko, będziesz się miała na czym pobujać ;-)
OK 50/50 pod warunkiem, że oddasz mi 50% utargu![]()
Cześć dziewczyny
Wiola widze interes się kręci to dobrze trzymam kciuki, żeby było jeszcze lepiej...a jak u męża z pracą?? Bo czytam, że ma jakieś zawirowania.
Violus a tys gdzie sie podziala??????