reklama

Odskocznia;))))

Kochana DZIEKUJE bardzo bede czekac z niecierpliwoscia :D

Za ma co :*
Wyślę jakimś expressem, co bys mogła szybko na żupku wdziać ;-);-):-D

Z doskoku....
.jajnik mnie naparza, boziu droga...:baffled:
Dzwoniłam do ginki, kazała mi wziąć jeszcze jedną tab, jak nie przejdzie to mam natychmiast do niej przyjechać...:zawstydzona/y: jak nie urok to sraczka...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

Witam się po długim milczeniu...

Sis kochana :** Ty wiesz...

Aneciu nie wiem co Ci napisać jest mi tak holernie przykro... ale wiem, że silna babka jesteś i dasz radę, wierzę w Ciebie i trzymam za to mocno kciuki kochana i pamiętaj jak tylko masz ochotę wsiadaj w auto czy pociąg moje drzwi zawsze są dla Ciebie otwarte na jak długo chcesz. Przytulam mocno :**

Iwonka tak to już jest niestety ja podobnie straciłam pracę tylko dla mnie był to podwójny cios bo wywalili mnie zaraz pierwszego dnia jak przyszłam po stracie kolejnej ciąży....ale co zrobić nic na to nie poradzisz. Udanego wypoczynku kochana.

Ilonka jak tam genetyka?? Byliście już chyba na badaniach nie?? Czekacie na wyniki?

Wiola widze interes się kręci to dobrze trzymam kciuki, żeby było jeszcze lepiej...a jak u męża z pracą?? Bo czytam, że ma jakieś zawirowania.

Marta biedulo to jeszcze nie masz tego przedpokoju zrobionego?? Nie denerwuj się tak kochana tych ustaw chłopa do pionu wjedz na ambicje a na pewno szybko to skończy.

Gabrysia co tam u Ciebie??

Madzia znowu dawno Cię nie było mam nadzieje, że wsio u Was ok...odezwij się jak będziesz...

Monia zaglądaj częsciej mało Cię też ostatnio.

Pozdrawiam resztę dziewczyn serdecznie

Danuś, cześć Sis*,
super, że jesteś! Jak samopoczucie??
Wiadomo cos????:zawstydzona/y:

Cześć kochana moja :**
A samopoczucie jako tako trochę spokojniejsze niż ostatnio.
Mężul kursa będzie robił bo jak go zrobi ma sznase robotę zmienić musimy tylko kaskę na niego wykombinować widać maleńkie światełko w tunelu..
Dostał wczorja umowę na 3 miesiące nawet nie wiesz jak mi ulżyło

Danusiu :* NARESZCIE na Cibeie natrafilam :*:*:*:* CUMOLKI OGROMNIASTE!!!!!

Cześć mamusiu ściskam i buziaki wielkie :***

Cześć kochana moja :**
A samopoczucie jako tako trochę spokojniejsze niż ostatnio.
Mężul kursa będzie robił bo jak go zrobi ma sznase robotę zmienić musimy tylko kaskę na niego wykombinować widać maleńkie światełko w tunelu..
Dostał wczorja umowę na 3 miesiące nawet nie wiesz jak mi ulżyło

Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę!!!!!!!!!!!! Cudownie kochana, to teraz tylko lepiej może być! Cudownie....
A nie mówiłam?!! :-D

a na samopoczucie zaraz cosik zaradzimy, by było jeszcze lepsze...idę po ciacho :-D

Danusiu, proszę....na poprawę humorku....ananasowiec własnej roboty :tak:

ananasowiec_popup_watermark.jpg

reklama
Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę!!!!!!!!!!!! Cudownie kochana, to teraz tylko lepiej może być! Cudownie....
A nie mówiłam?!! :-D
a na samopoczucie zaraz cosik zaradzimy, by było jeszcze lepsze...idę po ciacho :-D

Ano a nie mówiłaś fakt ;-)
Ciacho może być mam jeszcze kawkę a jakie masz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry