reklama

Odskocznia;))))

reklama
Apetyczny dziękuje pyszności straszne....

Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej przez ten stres zaczynam chudnąć a to dobra wieści trochę się przy okazji do ładu doprowadzę ;-)

A co tam u Ciebie kochana??

ja ciahem nie pogardze :):):):) za chwile ide swoje piec :) bo mnie naszlo wszoraj robilam tiramisu i juz nie ma :D:D:D

Danusiu ja trzymalam kciukasy mocno mocno nie wiedzialam za co ale trzymalam :) cisze sie bardzo :):):):))

Apetyczny dziękuje pyszności straszne....

Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej przez ten stres zaczynam chudnąć a to dobra wieści trochę się przy okazji do ładu doprowadzę ;-)

A co tam u Ciebie kochana??

Powoli do przodu....kręgosłup mnie boli bo w ogrodzie narobiłam sie za wsze czasy...no i jajnik dziś nie daje mi spokoku, ale już dzwoniłam do gin jak nie przejdzie mam się zjawić u niej natychmiast...
Jakos ostatnio na wszystko "leje"....wiesz?...:zawstydzona/y:

Powoli do przodu....kręgosłup mnie boli bo w ogrodzie narobiłam sie za wsze czasy...no i jajnik dziś nie daje mi spokoku, ale już dzwoniłam do gin jak nie przejdzie mam się zjawić u niej natychmiast...
Jakos ostatnio na wszystko "leje"....wiesz?...:zawstydzona/y:

No tak Ty to umiaru nie masz na nic jak już cos robić to zatyrać się na amen....echh kobieto...
No czytałam, że jajnik boli mam nadzieje, że przejdzie szybko..
Kochana a może to dobry sposób "lać" na wszystko zauważyłam, że ludzie co tak podchodzą do wszystkiego zawsze mają farta i wszystko kończy się dobrze

No tak Ty to umiaru nie masz na nic jak już cos robić to zatyrać się na amen....echh kobieto...
Kochana a może to dobry sposób "lać" na wszystko zauważyłam, że ludzie co tak podchodzą do wszystkiego zawsze mają farta i wszystko kończy się dobrze

Mam to po mamie, jak już się za coś wezmę to robię do samego końca...to mam za swoje...
Może i tak....może i dobry sposób, tylko, żebym przy tym zachowała odrobinę uczuć, byłoby ok...

reklama

chyba cos w tym jest moja kupmpela z liceum stracila zupelnie nadzieje nie dawali im szans az kupili sobie psa - poddali sie az tu nagle za 9 miesiecy pojawila sie coreczka a dzis po 5 latach znow jest w ciazy :* ja z wami jestem dzien i noc :* wierze ze wszytsko sie ulozy :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry