reklama

Odskocznia;))))

reklama
hmmm... witam witam... zaznaczam ze zyje tylko jakoś nie pisze bo weny brak ale za to czytam... Dziekuje dziewczyny ze we mnie wierzycie to takie budujące. Na środę mam wizyte u gina i jakos sie doczekac nie moge... życie toczy sie dalej czasu zatrzymac nie idzie...:zawstydzona/y:chco czasem tak bardzo by sie chcialo.
Pozdrawiam was dziewuszki bardzo serdecznie, młode lachony jestescie co wy tu gadacie..

cześć dziewuszki

wyniki mnie kochane ciekawią, ale jak tyle i wy czekałyście, to mi się też nie spieszy, poczekam spokojnie :)
co do umowy, nadal nic nie wiem, bo dzwoniłam rano do kadr, ale kazała mi dzwonić w tej sprawie dopiero koło 14, zapomniałam, więc albo jutro zadzwonię, albo dopiero w środę czegoś się dowiem jak pójdę do pracy, mam cholerka nadzieje, ze mnie nie wystawią, a jak tak to biorę 26 dni urlopu i będe musiała szukać roboty ;/ nawet nie chcę o tym myśleć

Rudzia trzymam kciuki za twoją siostrę, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze już niedługo

Jankesowa trzymam kciuki za wizytę u gina, na pewno będzie ok

Ewelinka mogłaś jechać do Malborka, troszkę byś odpoczęła

Danusiu mam nadzieje, ze już niedługo problemy i troski znikną, musi tak być

Po tym jak mnie, Anetko, traktujesz od ponad miesiąca, jak bardzo mnie poniżasz po jedenastu latach, mimo wszystko, fantastycznego związku, pozostaje mi tylko przeprosić Cię za to, iż kiedykolwiek ośmieliłem się Ciebie pokochać i za to, że czynię to nadal, coraz mocniej i z większym przekonaniem.. Na Twoje nieszczęście jest to silniejsze ode mnie i nie mam na to żadnego wpływu.. Przykro mi, że znienawidziłaś mnie w ciągu chwili.. Bez powodu.. Jakiegokolwiek.. A teraz Twe uczucie potęguje fakt, że nie potrafię Ci powiedzieć "Nie Kocham Cię". Wiesz, że sama w to wszystko nie wierzysz.. Dlatego zasłaniasz się wszechogarniętą agresją i tym co zgotowałaś mi przez ostatnie tygodnie podczas telefonicznych rozmów.. Odejść zawsze można.. Ale starajmy się robić to z szacunkiem dla drugiej osoby, która decydować nie może, o niczym.. Pozdrawiam, pogłaskaj Psiaki..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się...życząc cudnego dnia i wiele uśmiechu...
Kochane, ja dziś mam podły nastrój...nie spałam prawie wcale...o 2 w nocy sprzątałam kuchnię - nikogo tym nie obudziłam na szczęście, goście spali, jak zabici wymordowani wyprawą Malborską...przepłakałam pół nocy...dziś efekty widoczne - opuchnięte oczy, ból głowy i ogólne otumanienie...dziś oddaję się całkowicie pracy...
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku - trzymajcie się*

Ostatnia edycja:
DANUSIU,

Z okazji urodzin życzę Ci, abyś nigdy nie przestała marzyć, bo marzenia pozwalają przetrwać te wszystkie najtrudniejsze chwile. Abyś potrafiła dawać radość. Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości, a nie smutku. Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze i aby otaczali Cię życzliwi ludzie. Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz...z całego serca życzę Ci Ja i P*

Zobacz załącznik 266251

Danusiu

Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!

Zobacz załącznik 266271

Witajcie ;-)

Ja kochane mam ostatnio malutko czasu, dzisiaj kończę pisać CV i biorę się za wysyłanie. Wczoraj mnie oświeciło, stwierdziłam, że nie chcę zostać w tej firmie, gdzieś podświadomie potrzebuję zmiany i to zajeb*** Jeszcze jakiś czas na myśl o zmianie pracy czułam przerażający lęk i strach, ale dziś lekkie podekscytowanie, bo wiem, że jest to szansa na (być może) coś lepszego:tak:

Danusia widzę, że urodzinki masz 4 dni przede mną :))))))) Kochanieńka, jeszcze raz wszystkiego naj naj naj !!!!!!!!

Ewelinka jak Twój humorek... Przytulam Cię Skarbie
Rudzia Ucałowanie dla chłopców!!!!!!!!! Pozdrawiam Cię Serdecznie:)))
Jankesowa, Anetka, Ilonka, Madzia i reszta dziewczynek Pozdrawiam Gorąco :-)

A to na poprawę humorku, mam nadzieję, że będzie czytelne :-p

0cbbc25499.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry