reklama

Odskocznia;))))

cześć

Danusiu wszystkiego naj, naj z okazji urodzinek, samych radości, zero smutków, wyczekanej kruszynki i samych sukcesów
cmokasek

dziś dzwoniłam do kadr, ponoć jest zgoda na przedłużenie mi umowy przez dyrektora, ale mam w przyszłym tygodniu się dowiedzieć na ile i czy się nie rozmyślili wkurza mnie takie podejście, człowiek cały czas musi się do samego końca wkurzać

Iwonka, zawsze są perspektywy, ja ostatnio mam podejście, że nie ta robota to inna, bo z innym podejściem to człowiek oszaleje
znikam porobić porządki w domu, bo ostatnio miałam lenia na sprzątanie i zaczyna już mnie brud przykrywać :)

reklama
A to czego pragnę
Do złudzenia przypomina zło
Co tkwi w Tobie dla mnie
Brudzi moje ręce krwią
Więc dlatego marzę
Bym tylko ja znał rozkosz tą
Gdy patrząc jak umierasz
Mogę śmiać się nawet lub kląć

A krok, którym idę
Do złudzenia przypomina Twój
Gdy stoję najbliżej
W moim wzroku
Skrywam zamiar swój
To, że ciągle pragnę bym tylko ja
Znał rozkosz tą
Gdy patrząc jak umierasz
Mogę śmiać się nawet lub kląć

Dlatego dajesz tylko strach
Choć tyle go już mam
Dlaczego Tobą nie mogę być ja
Czy to przeraża Cię tak
Dlaczego czuję tylko strach
Gdy manipulujesz mną

This time I know this feeling
It’s growing deep inside of me
I know that you will change my life
This time I’ll keep on trying
To love you more
But you don’t even try
Someone’s calling me again
I will not go if you want me to stay
Run with me make me alive
I wanna feel you holding me tight
If you’re gonna treat me subtle
I’ll let you free the love I’ve buried inside

To takie CREDO.. Mimo, że wiem, że Kasi K. nie trawisz...

Ajlowju, Turaczyku...:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Skarbie.. On pobawi się Tobą ,bo jesteś kobietą niezwykle atrakcyjną... Przez pewien czas.. Mam nadzieję, że mylę się.. Ale pewien jestem, iż pomimo wielu niedoskonałości ze strony moich uczuć, nikt nie pokocha Cię tak szczerze i dozgonnie. Czego oczywiście życzę Ci z całego serca, bądź po prostu szczęśliwa, według własnych oczekiwań.. Mam tez nadzieję, że nie jest to kolejne zauroczenie podobne do tego sprzed dwóch lat.. Wtedy też zdesperowana krzyczałaś o rozwodzie, o tym, że to koniec i nie było Cię wiele chwil, dni a nawet tygodni.. A po wszystkim wróciłaś i obiecałaś,że do końca życia udowadniać mi będziesz jak bardzo mnie kochasz.. Tyle razy powtarzałaś, że nie wiesz co wtedy Ci odbiło.. Nawet teraz, tuż przed obecnymi wydarzeniami, tak SZCZERZE mówiłaś mi "ŁUKASZKU, JAK JA BARDZO CIĘ KOCHAM", dwa dni przed rozstaniem w rocznicę ślubu zebrałaś mi bukiet polnych kwiatów, tak spontanicznie.. Uświadom sobie, że to co dzieje się teraz jest tak irracjonalne, tak bezsensowne.. Porozmawiaj ze mną w końcu i przemyśl to wszystko raz jeszcze póki nie jest zbyt późno, Anetko. Twój Mąż.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DANUSIU,

Z okazji urodzin życzę Ci, abyś nigdy nie przestała marzyć, bo marzenia pozwalają przetrwać te wszystkie najtrudniejsze chwile. Abyś potrafiła dawać radość. Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości, a nie smutku. Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze i aby otaczali Cię życzliwi ludzie. Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz...z całego serca życzę Ci Ja i P*

Zobacz załącznik 266251

Danusiu

Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!

Zobacz załącznik 266271

Witajcie ;-)

Ja kochane mam ostatnio malutko czasu, dzisiaj kończę pisać CV i biorę się za wysyłanie. Wczoraj mnie oświeciło, stwierdziłam, że nie chcę zostać w tej firmie, gdzieś podświadomie potrzebuję zmiany i to zajeb*** Jeszcze jakiś czas na myśl o zmianie pracy czułam przerażający lęk i strach, ale dziś lekkie podekscytowanie, bo wiem, że jest to szansa na (być może) coś lepszego:tak:

Danusia widzę, że urodzinki masz 4 dni przede mną :))))))) Kochanieńka, jeszcze raz wszystkiego naj naj naj !!!!!!!!

Ewelinka jak Twój humorek... Przytulam Cię Skarbie
Rudzia Ucałowanie dla chłopców!!!!!!!!! Pozdrawiam Cię Serdecznie:)))
Jankesowa, Anetka, Ilonka, Madzia i reszta dziewczynek Pozdrawiam Gorąco :-)

A to na poprawę humorku, mam nadzieję, że będzie czytelne :-p

Zobacz załącznik 266275

cześć

Danusiu wszystkiego naj, naj z okazji urodzinek, samych radości, zero smutków, wyczekanej kruszynki i samych sukcesów
cmokasek

dziś dzwoniłam do kadr, ponoć jest zgoda na przedłużenie mi umowy przez dyrektora, ale mam w przyszłym tygodniu się dowiedzieć na ile i czy się nie rozmyślili wkurza mnie takie podejście, człowiek cały czas musi się do samego końca wkurzać

Iwonka, zawsze są perspektywy, ja ostatnio mam podejście, że nie ta robota to inna, bo z innym podejściem to człowiek oszaleje
znikam porobić porządki w domu, bo ostatnio miałam lenia na sprzątanie i zaczyna już mnie brud przykrywać :)

Dziękuje bardzo kochane za życzenia mam nadzieje, że choć ćwiartka z nich się spełni
Sis kochana co się dzieje?? Martwię się o Ciebie...przytulam :***

Iwonka no proszę jak się "blisko" urodziłyśmy :-) Razem szukamy pracy ja tez piszę drukuje wysyłam i jak na razie nic ale może się to zmieni. Trzymam za nas kciuki &&&

Ilonka teraz jest tak chyba wszędzie u mojego mężula też tak jest do ostatniej chwili trzymają w niepewności co do umowy. Co to za czasy szkoda gadać...

Anetka, Madzia, Martuś, Gabrysia, Julia, Monia,Iza, Marti, Wiola i całą resztę pozdrawiam serdecznie.
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry