reklama

Odskocznia;))))

Ewelina28 - no jakbym miała zapomnieć? Ile czasu będziecie teraz czekać na wyniki? Ilonka z tego co widziałam to długo czekała. Zaraz lecę na cpp zobaczyć czy coś skrobnęła, czy oddzwonili do Niej. :sorry:
Danula - ja tam żołądki lubię z buraczkami :zawstydzona/y:, jak tak Was troszkę podczytałam to Twoje pomysły na obiadki są takie, że mi zaraz ślinka cieknie, więc zaraz idę do zamrażarki poszukać co tam jest i spapuguję, mogę? :confused2:
V_jolka80 - super, że jesteś :tak:

reklama
LILI, około 2-3 tygodni, babeczka ma dzwonić kiedy trafią na jej biurko ;-)

Miłego dnia życzę dziewczynki....
U mnie zapierdziel, wzięłam się za korytarz, malowanie na całego, a chłopina ręce rozkłada na te moje pomysły...cóż...każdy sposób jest dobry....byleby przestać rozmyślać...
Cumoleczki :*:*:*

Cześć dziewczyny

Cześć dziewczynki....

Ja tylko na chwilkę...

żyję, ale co to za życie...

z tego wszystkiego schudłam 6 kg :eek::eek::eek:

Wiola ja schudłam jak na razie tylko 3 kg ale pewnie szybko Cię dogonię bo też mam nerwówkę straszną :sorry: Wpadaj częściej do nas.

Ewelina28 - no jakbym miała zapomnieć? Ile czasu będziecie teraz czekać na wyniki? Ilonka z tego co widziałam to długo czekała. Zaraz lecę na cpp zobaczyć czy coś skrobnęła, czy oddzwonili do Niej. :sorry:
Danula - ja tam żołądki lubię z buraczkami :zawstydzona/y:, jak tak Was troszkę podczytałam to Twoje pomysły na obiadki są takie, że mi zaraz ślinka cieknie, więc zaraz idę do zamrażarki poszukać co tam jest i spapuguję, mogę? :confused2:
V_jolka80 - super, że jesteś :tak:

Kochana papuguj co tylko chcesz i smacznego już teraz Ci życzę :-)

A ja dziś kurs zaliczony na Pszczynę ale jak zwykle nic z tego nie udało mi się nic załatwić :-(, kurcze człowiek chce robić a nie może to już paranoja normalnie....

Miłego dnia wszystkim życzę...

LILI, około 2-3 tygodni, babeczka ma dzwonić kiedy trafią na jej biurko ;-)
Miłego dnia życzę dziewczynki....
U mnie zapierdziel, wzięłam się za korytarz, malowanie na całego, a chłopina ręce rozkłada na te moje pomysły...cóż...każdy sposób jest dobry....byleby przestać rozmyślać...
Cumoleczki :*:*:*

To przyjemnego malowania potem czekam na efekt :-)

Danusia, pomalowane, ale nie schnie, bo leje u nas jak cholercia....po co ja się za to zabierałam?
Jestem umordowana....

Wiola, zaglądaj częściej.....tęsknię* i....żeby wsio się ułożyło &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem Ci, że nawet fajnie wygląda...sąsiadka myślała, że ekipę do malowania wynajęłam :-D Jak przyjedziesz kochana to sama zobaczysz ;-)

Oglądasz "rozmowy w toku"??? hahaha padam ze śmiechu...

No kochana to teraz jestem bardzo ciekawa :-) No zobaczę pewnie, że zobaczę :-)

Nie a co jest dzisiaj?? Już przełączam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry