reklama

Odskocznia;))))

Dziewczyny Ewelina zaczęła krwawić i pojechała do szpitala, takiego smsa od Niej dostałam, trzymajcie kciuki, tak bardzo są potrzebne!

Sms od Eweliny:
"Wróciłam do domu. USG nic nie wykazało, pęcherzyk jest, jakby leciutko zaznaczony Kruszek. Endo ładne. Zero krwiaka. Pozostało mi czekać do 8 października. Mam większą dawkę progesteronu. Nadal krwawię, mniej. Nic nie boli. Nie wiem co to będzie. Mam leżeć plackiem.

reklama
Ewelinko kochana trzymam za ciebie i za fasolinke kciuki, musi być dobrze!!!
Odpoczywaj i myśl pozytywnie, jestem z tobą myślami

oj czemu to życie musi cały czas nas doświadczać????

byłam u promotorki, w poniedziałek mam przyjechać po ewentualne poprawki, o ile zdąży mi to sprawdzić :/ trzymajcie kciuki, bo już mi się niedobrze robi jak zasiadam przed moją pracą :crazy:
zajrzę jutro, bo dziś już padam na mordkę

Witajcie kochane :-)

Sis kochana moja ja trzymam mocno kciuki,żeby wszystko się uspokoiło. A jako czarownica powiem Ci, że mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze i tylko tego się trzymamy nie ma innej obcji. Trzymam mocno &&& i modle się za Was oboje buziam kochana leż i się niczym nie denerwuj :***

Madziulka u mnie trochę nie ciekawie, mężowi nie przedłużyli umowy więc kolejny problem nie może być spokojnie i za dobrze. Ale ale Ty mnie tu nie zagaduj tylko chwal się z kim się to spotykasz??? Bom ciekawa straszniście ;-)

Ilonka echh mnie się już marzy wolne posiedzieć w domu odpocząć....ale jak na razie tylko weekendy niestety ;-) Praca dobrze już się przyzywczaiłam.... a co do związku żeby to było tylko chęć rzucenia wszystkiego...niestety jest gorzej...
Trzymam kciuki &&&&

Marti ale słodziak :-) śliczności :-) taaa do dziś pamiętam Twoją historię i jakby się Twoje przeczucia spełniły nie było by dziś tego brzdąca...
Tak że Sis będzie dobrze :-)

A u mnie depresja chyba jesienna do tego sytuacja w domu...echh szkoda gadać normalnie...

Buziam Was kochane mocno :****

Ewelinko wiem, ze ci ciężko, ale ja kochana cały czas wierzę, że będzie wszystko dobrze, wiem że cię to wszystko przeraża, mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz, ale wierz kochana, wierz w to maleństwo do końca, nie popełnij tego samego błędu co ja, nie wątp ani w siebie ani w maleństwo. Jestem z tobą myślami i modlę się za was

Ewelinko - trzymam kciukasy i bedzie dobrze nie moze byc inaczej

ja sie zjawiam zeby napisac ze zyje kiepsko ale jeszcze jakos daje rady :( moja siostra od wtorku jest w szpitalu w ciezkim stanie nie wiadomo co bedzie dalej nie ma sily nawet placem ruszyc nie je nie pije - to wtretne ale wszyscy coraz czesciej zaczynaja mowic ze przygotowuja sie na najgorsze :( dziewczyny mowie wam serce mi peka bedac tak daleko , ta cholerna bezsilnosc - nie mam sily naprawde
z Baczkiem wszytsko ok - mamy 2 zabka !!!! KASOWNIK rosnie :)
moja kuzynka urodizla slicznego chlopaka w srode po bardzo ciezkich starnka z podczymywaniem do 28 tygodnia ale sie udalo i jest Antos 58cm i 4200:) kawal chlopa :)
to czas kiedy wszyscy powinni sie cieszyc dookola, radowac ale jest ciezko :(
nie mam sily pisac dziewczyny - kule mam taka w gardle :(

Ewelinka serduchem jestem z Toba bede zagladac tutaj czesciej moze ktos cos napisze jaka wiadomosc co u Ciebie :* ja nie bede Cie nekac smsami i grzecznie bede czekac :*
cumolki MALENKA :*

rety dopiero zauwazylam ze Baczek dzis konczy 6 miesiecy - matko tak jestem zacofana z czasem... a przeciez dopiero co wrocilismy ze szpitala oj......

a na neurologa wciaz czekamy - mam nadzieje ze KIEDYS sie doczekamy :(

Rudzia, przykro mi, ze z siostrą jest gorzej, ale mam nadzieje że da radę przezwyciężyć wszystkie trudności, trzeba wierzyć do samego końca
Bączek ma już 6 miesięcy? Matko jak ten czas zleciał:szok:

Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny

Ewelinko za ciebie i bąbla cały czas trzymam kciuki, myślę cały czas o was!!!

Marcia, Ilonka bardzo Wam dziękuję za pamięć i wiarę :))))

Ja czuję sie lepiej, przynajmniej psychicznie sie ogarnęłam. Wróciła wiara i spokój wewnętrzny. Wierzę, że 8 października zobaczę serduszko swojego Kruszka :))

MADZIA
, dziękuję, Ty wiesz :*:*:*

Ewelinko cieszę się, ze wiara powróciła :) Dobrze, że możesz liczyć na przyjaciół i rodzinkę, to to bardzo ważne!! No-spę możesz brać ale z tego co wiem nie forte tylko 40 mg, może w razie czego przedzwoń do ginka i się upewnij

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry