reklama

Odskocznia;))))

reklama
Jestem jestem ale tak prawie mnie nie ma,

wkleje tylko to co już pisałam na 2012 " Powtórzyłam TSH i wyszło dużo ponad normę bo prawie 13, a z pilnym skierowaniem poszłam do poradni gdzie lekarz stwierdził że to nie jest takie pilne ( w ciagu 2 mies z 4 na 13 skoczyło gdzie norma jest do 4 ), ale w drodze wyjatku na 20 grudnia mnie zapisała kobieta w rejestracji bo normalnym trybem - na LUTY są zapisy, a średnia wieku na korytarzu w poradni 65+ - dość głośno Pani powiedziałam że to jest smieszne - pracuję , płacę ZUS a jak trzeba to muszę prywatnie chodzić i żeby spojrzała na korytarz i oceniła średnia wieku
angry.gif
angry.gif
angry.gif
Sorry że tylko o sobie, ale nie dość że nadzieja we mnie wygasła na szczęśliwe macierzyństwo to jeszcze tutaj kłody pod nogi rzucają
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

Jutro idę do gina na 16:30 nie wiem czy on się zna na tych hormonach, jak nie to prywatnie pójdę, nie ma wyjścia ( ale na grudzień też się zapisałam żeby nie było )."

No i tak to u mnie wygląda, na 16:30 idę do gina, pewnie nie usłyszę nic dobrego - no bo już wiem że będę musiała najpierw obniżyć to TSH, jeśli gin nie zna się na endokrynologii to czeka mnie wydatk min. 150 zł żeby prywatnie pójść.

Anastazja - ja już Cię tam podczytałam i wiem o kiepskich wynikach :( Cały czas mam nadzieję, że to się da wyregulować lekami. Najgorsze, że tak trudno dobić się do lekarza. Ci na górze chyba myślą, że my mamy fortunę :angry: Ja też w Provicie zostawię 1100 zł, za histeroskopię, ale na NFZ, to by mi ją zrobili pewnie w maju!

Ja mam nadzieję że nie bedzie Ci potrzebna :tak::tak::tak:
Powiem szczerze że boję się dzisiejszej wizyty chyba bardziej niż jakbym była w ciąży.
Naczytałam się już wszystkiego, raz pocieszam się ze to może być tylko zapalenie które dało taki wynik i szybko po odpowiednich lekach przejdzie, a czasami to najgorsze mi do głowy przychodzi - no ale taka już jestem :-):-)

Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do mojej ciąży, to chyba teraz jej nie będzie, niestety. Tydzień do @ zostało a mnie nawet piersi nie zamrowią, no nic kompletnie, 0 jakichkolwiek objawów :-(

No kto wie, przecież ciąża ciąży nie równa, no nie? W sumie, to moja pierwsza udana ciąża, też objawiła się tylko brakiem okresu i niczym innym. Potem były mdłości ale to od 8 tygodnia. Boże ja bym mogła rzygać nawet 9 miesięcy, byle by to dziecko urodzić całe i zdrowe :tak::tak::tak:

Witam kochane:-)
Ziolu co do histerioskopii ja miałam zrobioną w prywatnej klinice na nfz, poronienia cię kwalifikują do darmowego badania. Niech ginekolog ci wystawi skierowanie na badanie i podzwoń po prywatnych klinikach może wcale nie bedziesz musiała czekać i zaoszczędzisz 1000 zł:-)
Anastazja mam nadzieję że TSH szybko się ureguluje:-) trzymam kciuki za wizytę :-)
Ja po pierwszym tyg pracy jestem wykończona, dostałam w kość, ale podoba mi sie. Szef przystojny pachnący i zawsze uśmiechnięty aż miło się pracuje :-p
Miłego weekendu kochane:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Magda - a wolny ten szef? ;-) a z doświadczenia wiem że lepiej jak się coś dzieje w pracy niż jak się siedzi i się nudzi, człowiek jest mniej zmęczony jak pracuje :tak::tak:
byłam piątek u gina, 3 godziny obsuwy, stwierdził że od buta mi da tabletki na obniżenie eu...coś tam, nie mogę zapamiętać, 75 mg , zastanawiał się najpierw czy nie dać mniej a później nad większą i dał po środku :-D:-D:-D 2 miesiące wstrzymać się ale ogólnie pozytywnie nastawiony , a na moją skargę że 2 razy się wpadło a jak tak świadomie to problemy są stwierdził że najlepiej to wpadka w wieku 19 lat :-D:-D
zjola a jak tam u Ciebie? kiedy testujesz?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry