reklama

Odskocznia;))))

Anastazja - dobrze, że ginek was pozytywnie nastawił :) U mnie raczej nici. Mam wszelki objawy zbliżającej się @. Ból głowy, wkurzenie :wściekła/y: no i lekkie plamienie, co na ogół nie zwiastuje nic dobrego :no:, tak więc czekam na @ a potem na histeroskopię.
Pozdrówka

reklama
zjola no szkoda wielka, szkoda że trzeba będzie zrobić histeroskopie która niestety niemało kosztuje, no ale musisz się pocieszać że przyjemność nadal będzie trwała :tak: to masz 18 listopada zabieg, dobrze wyliczyłam ? a kiedy termin @?

Zabieg 18 -tego a termin @ (+- 3 dni) ma być w ten piątek, no chyba, że to była implantacja a raczej w to nie wierzę :no:. Jedyne pocieszenie, że M ma awansować i trochę poprawi się nasza sytuacja finansowa :), więc jakoś przebolejemy tą histeroskopię.

To Gratuluję awansu małżonka - zawsze to dodatkowy grosz :tak: no i nie ma co , trzymam kciuki żeby @ nie przyszła, na staraczkach 2012 dziewczyna 2.11 pisała że cykl stracony a 4.11 pokazała piękny suwaczek :tak:

Anastazja - no ja wiem, że cuda się zdarzają i dopuki @ nie przylazła, to zawsze jest nadzieja :) Zresztą wiesz jak to jest z tymi objawami. Zwariować można :(

Raz myślę, że mam objawy @ a raz myślę, że jednak to ciąża :-(. No nic wkrótce się wyjaśni. Gdybym panicznie nie chciała ciąży, to na pewno bym zaszła. Co za ironia!

Madzik, no pachnący szef to podstawa :-D

Zjola, luzik! Nie doszukuj się...jak będzie to będzie, a jak nie...to i tak wkrótce pojawi się Zjolek, ja tam w to głęboko wierzę...

Buziam wszystkie*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry