reklama

Odskocznia;))))

Witajcie kochane

Sis wiem, że bez neta się nie da znam to ;) cieszę się, że znowu jesteś.
A co tam u Ciebie?
Buziam :*

Zjola przyjdzie czas to maluch się pojawi szybko i niespodziewanie, tylko daj sobie czas i nie nakręcaj się to najgorsze co możesz zrobić. Ja tam wiem, że doczekamy się obie maluszków zobaczysz i to szybciej jak myślimy :)

Madziulka gratuluje nowej pracy trzymałam kciuki mocno :), no a do tego w pakiecie pachnący szef...no no nic tylko pozazdrościć ;)

Liliana zwolnij trochę jak zresztą wszystko na jesień a nadgonisz zaległości :)

Anastazja mam nadzieje, że da się wszystko wyregulować lekami i życzę Ci ciąży z zaskoczenia w momencie gdy najmniej się tego będziecie spodziewać :)

Czarna trzymam kciuki za staranka &&&

Graffa spokojnie na pewno coś się uda i będzie naturalnie, zobaczysz ja w to wierze i trzymam za Was mocno kciuki. Wpadaj częściej i dawaj znać co tam u Was bo ja ciekawa strasznie jestem :)

Wiola!!!!! GRATULUJE SYNKA bardzo się cieszę i trzymam kciuki, żeby urodził się w terminie i jak najmniej bezboleśnie :) Pozdrawiam serdecznie

U nas trochę spokojniej bo oboje mamy pracę do końca roku, mąż to nawet umowa na lat więc jest już inaczej, ja do końca roku ale mam nadzieje, że przedłużą. Banki co prawda jeszcze szaleją ale mam nadzieje, że powoli z tego zaplątania będziemy wychodzić.

Miłego weekendu Wam życzę i pozdrawiam wszystkie podczytujące a nie obecne :)

reklama
Cześć babeczki!

Dzięki za wsparcie, ale po wczorajszym dniu już mi się wszystkiego odechciało. Zmarł dopiero co narodzony synek naszej forumowej koleżanki. Wcześniej poroniła bliźnięta w 21 tc. Nie mam siły ...

Magdalena - bosko, że praca się znalazła, a szef pachnący to podstawa :-)
Zjola - kciuki za staranka pomimo wszystko
Danula - jak bosko, że widać światełko w tunelu
Ewelina28 - buziaki dla Miłka
Anastazja - mam nadzieję, że da się to wyregulować lekami i będzie git

Lilijanko - to taki szok po prostu. Ja wiem, że to minie. Instynkt macierzyński jet silniejszy od nas. Ja mam nadzieję, że Emy też kiedyś spróbuje jeszcze raz i tym razem się uda.

Cześć dziewczyny,

danula - cieszę się że pomału na prostą wychodzicie. Trzymam kciuki żeby przedłużyli umowę &&&&&
zjola - masz racje , w świetle tego co się stało, wszystko wydaje się takie nie ważne. Jakie to życie jest niesprawiedliwe!!!!:wściekła/y: a Ty dostałaś już @?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry