reklama

Odskocznia;))))

reklama
Daj spokój , to nie odnosi się do mnie :-(:-( w sobotę puściłam dużego i multi i łącznie z 2 kuponów trójkę mamy :-D:-D Ja nie mam szczęścia w takich grach bo mam szczęście w miłości :-p:-p:-p A powiedz co z tym Twoim zabiegiem ? to już za 4 dni ?!

Mają dzwonić, na którą godzinę mam przyjechać, więc czekam. Dzisiaj odbieram wyniki badań nas przeciwciała żółtaczkowe, ale jestem spokojna, bo byłam szczepiona. No ale życzą sobie do zabiegu, to niech im tam będzie.

No chyba do każdego zabiegu to jest wymagane. Szkoda że jednak musisz , i do tego tyle kasy wydać. No ale nie wiem trzymać kciuki &&&& - ale za co ?:-D:-D Ja tam będę chyba za Twoją ciążę co Ty na to ?:-D:-D

Trzymaj za ciążę i żebym zbytnich głupot przy tym głupim jasiu nie gadała, bo M jedzie ze mną i pomyśli, że ma żonę wariatkę :baffled: Co do badania, to gdyby wyszły jakieś zrosty, które można usunąć, to może w końcu by ta ciąża była i znalibyśmy przyczynę naszych niepowodzeń ale sama nie wiem.

Hehehe ze mnie to się śmiały lekarki po narkozie, bo się tak wybudziłam że normalnie gadałam z anestezjologiem , opowiadałam o tym gdzie pracuje i takie tam, mój się wstydu najadł :-D:-D:-D Może banalnie zabrzmi i wiem że się bronimy przed takimi twierdzeniami , ale poprzednio to tylko przypadek :tak::tak::tak:

No więc sama wiesz, że może być co najmniej śmiesznie. Kiedyś, po znieczuleniu miejscowym usiłowałam wyjść ze szpitala w chodakach zaprzyjaźnionego lekarza o cztery numery za dużych. Zamiast czekać, aż podjedzie samochód, to ja na piechotkę chodnikiem szłam :-D Dobrze, że mnie złapali.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry