zjola
Do 4 razy sztuka...?
Danula - cmok.
Kobietko - witaj kochana
Zostań z nami, tu troszeczkę weselej niż na CPP, ja już tam zaczynam zaglądać sporadycznie, bo nie wyrabiam psychicznie. Wolę gadać o tzw. pierdołach 
Madzia - a może nie będzie tak źle? Ja trzymam kciuki za Ciebie &&&&
Czarna - Ty znowu masz inny awatar, ja cię kobieto po prostu nie poznaję
No i może twoja druga połowa się zdecyduje w końcu? razem byśmy powalczyły 
Ewelinko - aleś się rozpisała. Młody po urodzinkach ok, chociaż imprezki jeszcze nie robił i nie wiadomo kiedy zrobi, bo na weekend idzie do szpitala na badania. Dostał od nas trochę kaski, perfumki itp, itd a od M 3 litrową beczkę piwa
. No w końcu 19-o latek, nie?
A mnie ogarnęła nostalgia. Przypomniałam sobie, jak się urodził
Bez żadnych problemów, leków, usg tylko dwa razy pod koniec ciąży. Urodzony siłami natury, bez znieczulenia. Ach to były czasy bez stresu i lęku. Byłam młoda i kompletnie zielona, nie przypuszczająca, ze mogą być takie kłopoty z tym wszystkim jakie dzisiaj mam. te czasy już nie wrócą
Kocham tego mojego olbrzymka 
Graffa - nie znamy, to się poznamy, chociaż nie jesteś mi zupełnie obca. Ja w piątek mam histeroskopię, a jaki zabieg Ty miałaś? Ja może też będę podchodzić do IUI, zobaczymy.
Pozdrowionka
Buziaczki dla wszystkich
Kobietko - witaj kochana
Madzia - a może nie będzie tak źle? Ja trzymam kciuki za Ciebie &&&&
Czarna - Ty znowu masz inny awatar, ja cię kobieto po prostu nie poznaję
Ewelinko - aleś się rozpisała. Młody po urodzinkach ok, chociaż imprezki jeszcze nie robił i nie wiadomo kiedy zrobi, bo na weekend idzie do szpitala na badania. Dostał od nas trochę kaski, perfumki itp, itd a od M 3 litrową beczkę piwa

. No w końcu 19-o latek, nie?A mnie ogarnęła nostalgia. Przypomniałam sobie, jak się urodził
Graffa - nie znamy, to się poznamy, chociaż nie jesteś mi zupełnie obca. Ja w piątek mam histeroskopię, a jaki zabieg Ty miałaś? Ja może też będę podchodzić do IUI, zobaczymy.
Pozdrowionka
Buziaczki dla wszystkich
, coś mi się stało w kolano kuśtykam jak stara babinka, nie mogę w ogóle zginać, poczekam może przejdzie ,a jak nie to do lekarza ,a wczoraj jak mnie M zobaczył jak pomykam to pękał ze śmiechu
. JUż Ci napisłam na CPP, że jak kolano będzie dłużej boleć, to lekarz się kłania. Nie ma co tego bagatelizować.