graffa
Zaciekawiona BB
Hej przed IUI nie miałam zabiegów z wyjątkiem podstawowych krwi. Drożności nie robiłam.. A czy histeroskopia to drożność??Prywatnie czy państwowo robisz?Kobietko - witaj kochanaZostań z nami, tu troszeczkę weselej niż na CPP, ja już tam zaczynam zaglądać sporadycznie, bo nie wyrabiam psychicznie. Wolę gadać o tzw. pierdołach
Graffa - nie znamy, to się poznamy, chociaż nie jesteś mi zupełnie obca. Ja w piątek mam histeroskopię, a jaki zabieg Ty miałaś? Ja może też będę podchodzić do IUI, zobaczymy.
Pozdrowionka
A z zabiegów to miałam plastykę szyjki (3 krotnie, bo krwotoki miałam i założony mam szew przezbrzuszny który zastępuje szyjkę - tylko po co jak w ciążę nie zachodzę?)
Możesz mu wypić piwko
ojj ja bym wypiła!!!aa i też lubię o pierołkach
Ewelina ano zobaczymy czy będzie 2 IUI... może pójść za ciosem i zrobić? Ale pan mnie tak na cyklu naturalnym teraz "próbował" bo z armią m było kiepsko. a teraz to nie wiem mam przyjść w 11-12 dniu cyklu.więc pewnie nadal bez dodatkowych badań
Ostatnia edycja:
, no szukam pracy na razie bezskutecznie
, ciężko u nas małe miasteczko to pracy nie ma za dużo , a ze zdrowiem dobrze trzymam się twardo chorowałam na zespół paranoidalny ,w maju wyszłam ze szpitala i walczę z tym dziadostwem leki mam brać do 2013 a potem się zobaczy,najważniejsze ,że mój tata do nas wrócił i z M się dobrze układa bo było z nami krucho.
, a poza tym, to mój dzieć jedyny, ukochany!