reklama

Odskocznia;))))

Jednak blondyn, życie bywa przewrotne bo zawsze wpadali mi w oko bruneci:-p
Ja dzisiaj zaszalałam, szef wkurzył mnie tak że nie wytrzymałam i się odezwałam więc znów jestem na zasiłku przez mój niewyparzony język:-p ale nie żałuję wręcz jestem z siebie dumna że się postawiłam:szok:
Kobietko jak nie przejdzie to lepiej odwiedzić lekarza:-)
i bardzo dobrze! najważniejsze nie mieć sobie nic do zarzucenia!
A mi się podobali niebieskoocy blondyni a mąż brunet z piwnymi haha :cool2: "co komu przeznaczone to na drodze rozkraczone" jak to moja mama mawia

kobietko- byłaś u lekarza?

reklama
Witam,

ZJOLA, spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe, oby to o czym marzysz się spełniło :tak: I kciuki z całych sił za badanie!!!! Nie bój żabola, da się przeżyć ;-)

Magda, Ty to agentka jesteś* ale najważniejsze to mieć swoje zdanie i móc głośno je wypowiedzieć ;)

Kobietka, i jak kolanko?

Gabi, padłam z textu Twojej mamy :-D

Miłego dnia dziewuszki*

Ostatnia edycja:
Babeczki ja też lubię brunetów ale pierwszy raz wyszłam za blondyna. Za drugim razem poszłam na kompromis. szatyn :-)

Madzia - ale u Ciebie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie! Był chłop, nie ma chłopa. Nie ma chłopa, jest chłop. Nie ma pracy, jest praca. Jest praca, nie ma pracy :szok::szok::szok:. Ale ja tam w Ciebie wierzę :) Dasz radę!

Buziaki babki

Z ostatnie chwili: Zadzwonili do mnie. Jutro mam histeroskopię na godz. 11.45. Proszę o kciuki.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:-)
Gdyby nie fakt, że należy mi się zasiłek i duże zaległości mojego byłego pracodawcy w zusie i urzędzie skarbowym, śmieszne pieniądze za zakres wykonywanych obowiązków to może ugryzłabym się w język. Same dojazdy do pracy (18km w jedną stronę) kosztowały mnie sporo czasu i pieniędzy więc przekalkulowałam sobie wszystko i stwierdziłam że skoro mam zasiłek to mi się to nie opłaca bo wychodzi na to samo. Mam nadzieję że teraz trafię lepiej:-) Dzisiaj jadę się zarejestrować w urzędzie pracy i odebrać nowy dowód bo stracił ważność po 10 latach, nawet nie wiem kiedy mi te lata minęły:baffled:
Ziola jutro masz histerioskopię?

Ostatnia edycja:
Magdalena, Graffa, Ewelinko dziękuję za troskę o moje kolano:-D, moja pani dr będzie dopiero w poniedziałek muszę czekać smaruje je altacetem puki co i chodzę już normalnie tylko jak zginam mocno i potem prostuję to boli.
Zjola- już pisałam na cpp kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola- wiem wiem może się to źle skończyć , pojadę do przychodni z rana w poniedziałek sie zapisać i będę wołała skierowania do ortopedy.

reklama
zjola - spóźnione STO LAT!!!!!! ale ja ostatnio taka nie wyraźna jestem że szok :szok:
magdalena - kobieta zmienna jest, ten blondyn to ten od farmaceutyki ? dobrze pamiętam?
A mi się zawsze bruneci podobali i też męża bruneta mam , a teraz blondyn mi się podoba - ale jest gwiazdą- więc mogę tylko pomarzyć :-D:-D
kobietka - Ty masz niedoczynność? dobrze doczytałam? Mi w sierpniu TSH wyszło 4,01 a 2 miesiące później 12,6 - dostałam od gina eutyhyrox 75 a do endo mam wizytę dopiero 20grudnia - i bądź tu zdrowy z naszą służbą zdrowia!!!!:no:
graffa - no się nie znamy, ale się poznamy , Jam Anastazja a Tysz? :laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry