reklama

Odskocznia;))))

Anastazja- dobrze doczytałaś , mam niedoczynność pare miesięcy temu miałam tsh 5,40 ,a niedawno robiłam kolejny pomiar i wyszło 2 z kawałkiem, ja biorę letrox50 odkąd mi ten pierwszy wynik tak wyszedł.

reklama
Zastanawiam czy to jest normalne że tak strasznie szybko mi poszło do góry, na razie biorę ten 75mg, ale przed wizytą u endo mam zrobić FT4 i antyTPO żeby zobaczyć czy to nie Hashimoto, wtedy też pewnie TSH powtórzę.

Hello !
Magda - Aha ! Czułam w kościach , że ktoś jest ! Myślałam ,że sama zdradzisz :laugh2:A pracą się nie przejmuj , jak Ci niespecjanie leżała to po co się męczyć.
Zjola , ja przegapiłam Twoje urodziny:szok: Wczoraj miałam wyjazd do Krakowa , nie wchodziłam na forum bo nie miałam czasu , sorki . Ale ty wiesz że jam tobie przychylna ! Buziaki! i &&&& trzymam za jutro.

Graffa , miło mi cie poznać , chociaż kojarzę że byłaś troszkę na CPP . Monika jestem. Przykro mi że Wam się nie udało , ale trzeba próbować...

Anastazja , moja mama ma Hasimoto.
Kobietka ,Danula ,Ewelina ***** buźka

U mnie po staremu , dzisiaj zabrałam dziwczyny na basen , były HAPPY . A jak one to i ja .

Czarna - cześć , co u Ciebie ? wiem że szanowny małżonek zmienny jest, na czym teraz stanęło? kojarzę że podobny do mojego cykl masz , to za chwilę termin @ jest dobrze kojarzę?
w bloku w którym mam biuro mieszka kobietka, córka której urodziła córeczkę o którą długo walczyła bo miała hashimoto i jak o tym opowiadała to wyszło że najgorsza choroba na świecie, także jak u lekarza pojawiły się podejrzenia tej choroby u mnie ręcę mi opadł, ale poczytałam, poszperałam w google i sporo osób to ma, i nie jest tak źle - ale cóż, niektórzy muszą przesadzać :-):-)

cześć laseczki
witam się po długiej nieobecności :zawstydzona/y:dziecię mnie pochłonęło totalnie :-D
cmokasy

anastazja sporą dawkę hormonu bierzesz, ja na razie jestem na 37,5 mg

Anastazja - u mnie @ za ok 8-9 dni , a wczoraj i dzisiaj mam jakieś plamienia:eek:nie wiem o co chodzi
J już się przestałam zastanawiać o co chodzi T , czy chce - czy nie . Będzie co ma być .

ilonka - witaj, ale ten czas zleciał :tak::tak: a jakie masz TSH? może dostałam końską dawkę bo mam 3 krotnie wyższy wynik z tendencją rosnącą i na szybkie zbicie mam 75 mg. Przed wizytą u endo , którą mam 20 grudnia zrobię sobie komplet to będę wiedziała na czym stoje.
kobietka - to nie masz hashimoto? tylko zwykłą niedoczynność? nie znam się jeszcze na tyle dobrze w tym temacie :-) Na pewno jak robiłam ok. 4-5 lat temu to były wszystkie paramenty w normie. No ale to kawał czasu minął :-)
czarna - na żywioł i z zaskoczenia - taka ciąża najlepsza :tak: i nie mów Twojemu ślubnemu kiedy masz @ :-D

reklama
Anastazja , to nie takie proste , bo on swoje obliczenia prowadzi . Zresztą jasno się wyraża że narazie nie chce. Wczoraj powiedział , że chciałby żebym mu syna urodziła - na co ja ,że ma całe 50 % , ale ja wiatropylna nie jestem i bez jego nasionek to się nic nie zadzieje. Tak sobie luźno gadamy , nie wywieram na nim presji .

Właśnie w radio mówili że : kobiety , które mają teraz 38 lat i mniej , będą musiały już pracować do 67 lat !!!
Jezu , co oni z nami robią ? Zmienią ulgi na dzieci i becikowe , nie ma co ułatwiają nam życie.

Jeszcze jedną ciekawostke Wam wrzucę . Moje miasto chce przeznaczyć 110 tys rocznie na finansowanie zabiegów in vitro dla najuboższych mieszkańców. Pierwsza taka decyzja w Polsce , no ale my mamy lewicowy magistrat . BRAWO dla Cz-wy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry