reklama

Odskocznia;))))

reklama
Z facetami zawsze więcej problemów, no nie? No to miałyście ubaw! My mamy podobnie z naszymi uczestnikami. Na wycieczkach też nago paradują po korytarzu i to też zawsze panowie :eek:
A to łobuzy haha. lubią pokazywać swój interes.
zjola -a widzisz - to całkiem dobre badanie... no tak prezentu nie wypada ruszyć, ale kusi- co?? haha ja dostalam nalewkę wiśniową od kolegi z pracy i też mnie kusi - jak tylko @ się rozszaleje to ja poszaleję z wiśnióweczką
kobietka - inseminacja domaciczna (IUI) to podanie odpowiednio przygotowanego nasienia bezpośrednio do jamy macicy w okresie okołoowulacyjnym. bez bólu i stresu... no stres w tym sensie - uda się czy nie, ale to już inna bajka
ewelinka - a Ty już pracujesz?? szybciutko szybciutko - ja z synkiem 2 lata prawie w domu siedzialam

Witam :-)
Czarnulko na szczęście w życiu osobistym zaczęło mi się wreszcie układać i na co dzień zagościł w nim blondyn :-p
Sama się sobie dziwię, że nie oglądam się już za facetami:szok:

Magda, hahahahahaha ciężko mi sobie wyobrazić pachnącego buraka, no, ale...no szkoda, że tak wyszło...wytrwaj do tego czerwca...

U mnie doliny, ale daję radę, bo co innego mi pozostało...
Ewelinko pachnący bo to zasłona dymna:-p Dzisiaj sobie zażyczył abym przygotowała na czwartek ofertę przetargową pomimo że firma nie spełnia wymogów więc nie mam pojęcia jak się za nią zabrać, jutro czeka mnie ciężki dzień :crazy:
Kobietko silna z Ciebie i odważna kobieta, fajnie że do nas powróciłaś:-)
Przejrzałam dzisiaj odskocznie od jej początków, ile się na niej wydarzyło:szok:
Miło was mieć.
Buuuziam wszystkie gorąco:-)

Ostatnia edycja:
Magdaleno- dzięki:-), ja też się cieszę ,że zostałam tu tak miło przyjęta.
Ja też mam blondyna:tak:.
Ja dziś wypuściłam się z siostrą na miasto i całkiem dobrze mi się chodziło , może mi ten ból kolana przejdzie ,zaczekam jeszcze trochę jak nie będzie jeszcze lepiej to pójdę do lekarza żeby coś gorszego się nie przyplątało.

Madzia - blondyn! To cudownie :-)

Magdaleno- dzięki:-), ja też się cieszę ,że zostałam tu tak miło przyjęta.
Ja też mam blondyna:tak:.
Ja dziś wypuściłam się z siostrą na miasto i całkiem dobrze mi się chodziło , może mi ten ból kolana przejdzie ,zaczekam jeszcze trochę jak nie będzie jeszcze lepiej to pójdę do lekarza żeby coś gorszego się nie przyplątało.
Jednak blondyn, życie bywa przewrotne bo zawsze wpadali mi w oko bruneci:-p
Ja dzisiaj zaszalałam, szef wkurzył mnie tak że nie wytrzymałam i się odezwałam więc znów jestem na zasiłku przez mój niewyparzony język:-p ale nie żałuję wręcz jestem z siebie dumna że się postawiłam:szok:
Kobietko jak nie przejdzie to lepiej odwiedzić lekarza:-)

Magdalena- wiem wiem jak będzie mus to pójdę chociaż się boję bo nie wiem co mi się tam porobiło nie uderzyłam się ani nic może to jakieś zapalenie.
Mi też w oko bruneci wpadali ,a wyszłam za blondyna więc wiesz różnie to bywa
:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry