Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to łobuzy haha. lubią pokazywać swój interes.Z facetami zawsze więcej problemów, no nie? No to miałyście ubaw! My mamy podobnie z naszymi uczestnikami. Na wycieczkach też nago paradują po korytarzu i to też zawsze panowie![]()

Ewelinko pachnący bo to zasłona dymnaMagda, hahahahahaha ciężko mi sobie wyobrazić pachnącego buraka, no, ale...no szkoda, że tak wyszło...wytrwaj do tego czerwca...
U mnie doliny, ale daję radę, bo co innego mi pozostało...
Dzisiaj sobie zażyczył abym przygotowała na czwartek ofertę przetargową pomimo że firma nie spełnia wymogów więc nie mam pojęcia jak się za nią zabrać, jutro czeka mnie ciężki dzień 

.Madzia - blondyn! To cudownie :-)
Jednak blondyn, życie bywa przewrotne bo zawsze wpadali mi w oko bruneciMagdaleno- dzięki:-), ja też się cieszę ,że zostałam tu tak miło przyjęta.
Ja też mam blondyna.
Ja dziś wypuściłam się z siostrą na miasto i całkiem dobrze mi się chodziło , może mi ten ból kolana przejdzie ,zaczekam jeszcze trochę jak nie będzie jeszcze lepiej to pójdę do lekarza żeby coś gorszego się nie przyplątało.

ale nie żałuję wręcz jestem z siebie dumna że się postawiłam

Męskie blondynki mają branieMagdalena- wiem wiem jak będzie mus to pójdę chociaż się boję bo nie wiem co mi się tam porobiło nie uderzyłam się ani nic może to jakieś zapalenie.
Mi też w oko bruneci wpadali ,a wyszłam za blondyna więc wiesz różnie to bywa![]()
idź do lekarza jak najszybciej, lepiej sprawdzić:-)