reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam :-)
Cześć mogę się podłączyć do wątku?
Pewnie że tak;-) witamy nową koleżankę.
Danuś tak się cieszę że u was lepiej, najważniejsze że macie pracę :-)
Moja nowa na początku wydawała się idelna, szef zadbany i pachnący ale straszny burak:angry: umowę mam do końca czerwca i jak nic się nie zmieni to nie przedłużam :no: głowa mnie boli od cyferek i faktur:crazy:
Buuziam was wszystkie gorąco:-)

kobietka - super że tutaj wpadłaś :tak::tak: czasami na CPP podczytam co u Ciebie a tak to nie wiem :-):-)
magdalena - a miało być tak pięknie :-(:-( buuuuuuu nie ładnie ze strony szefa

Hejka ,
Danula , cieszy mnie że z pracką dobrze , oby do przodu . A u mnie staranka - bez "tankowania" do pełna czyli brak staranek , buuu...:wściekła/y:
Magdalena , oj to nie fajnie , buraki to na polu a nie w biurze - ale rozczarowanie :) A kawaler jakiś jest na oku?
Zjola , Anastazja , Ewelina - buźka!
Kobietka , to chyba odpowiedni wątek własnie dla nas:-D

Dziewczyny , mój T w ten długi weekend napomknął najpierw swoim rodzicom a , potem nawet moim o ewentualnym potomku . Mnie - zatkało kakao . Może się w końcu zabierze do roboty:-D Pachnę i czekam...

Danuś, serce mi się cieszy....super, że powoli wsio się normuje...sorry za sms-a - wsio mi się pokitrało ;-) czekam na jakiś esej, czy cuś :-p

Magda, hahahahahaha ciężko mi sobie wyobrazić pachnącego buraka, no, ale...no szkoda, że tak wyszło...wytrwaj do tego czerwca...

Kobietka, hej kochana, miło Cię tu u nas widzieć :tak:

Czarna, no, oby Twój chłopina wykorzystał moment i brał się do roboty, trzymam kciuczki &&&

Zjola, co tam, jak tam??? Jak młodzieniec po urodzinkach? ;-)

Anastazja, jak starania? Pozdrawiam*

Lili, buziaczek dla Ciebie i Adzika*

Rudzia
, już się o Ciebie nie dopominam :-p

Gabi, choć słówko skrobnij...
Majsi, dobrze, że jest nk....chociaż wiem, że żyjesz :-p

Iza, jak tam u Ciebie??? Wieki się nie odzywałaś!

Iwonko, wiesz... :*

Aneta, pozdrówka*

U mnie doliny, ale daję radę, bo co innego mi pozostało...

Danuś cieszę się,że już u Was się normuje - najważniejszy spokojny sen :)
Ewelinka cóż za doliny zwiedzasz?
Magda - zazdroszczę takiego podejścia - jak coś nie gra to nie przedłużasz umowy i już. tak, tak gdyby nie kredyt też już bym uciekła z mojej pracy!!
Czarna, Kobietka, Zjola, Anastazja - z Wami się witam - chyba mało się jeszcze znamy ;-) ale będę tu częściej.

Iunseminacja się nie udała - dziś spadła temperatura i jutro pewnie przyjdzie @. Psychika mi siada, bo tyle już walczyłam i d..a I po co te operacje miałam...
Do tego przeczytałam o Emy - z którą się przez te nasze straty w 2009r "zakolegowałyśmy". Niesprawiedliwe to życie jest, oj niesprawiedliwe.

pozdrawiam serdeczni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry