reklama

Odskocznia;))))

Dzięki za kciuki dziewczynki, ja już po rozmowie było krótko zwięźle i na temat , strasznie mnie maglowała dlaczego przerwałam poprzednią pracę to się wykręciłam ,że to i owo mi nie pasowało bo przecież nie mogłam powiedzieć ,że z powodu choroby psychicznej, powiedzieli ,że jeszcze nie są pewni czy się miejsce zwolni bo tamta pracownica niby ma się wyprowadzić ,ale sama jeszcze nie wie , w każdym razie w razie czego będą dzwonić i to na tyle, okazało się ,że teściowa szefowej zna moją byłą współpracownice i już się boję ,że jak zasięgnie jężyka to się wyda na co chorowałam ,no nic pożyjemy zobaczymy co będzie , a z płacą też najniższa krajowa ,ale ja już jestem tak zdesperowana ,że każdą pracę przyjmę najwyżej będę się dalej rozglądać.

reklama
Witam,

Danuś, no, ile tych "esejUUFF" mam Ci wysyłać :-D Paluchy mnie odpadną :-p P stwierdził, że jak siądę na stacjonarny w "paseczku" - wiesz - to on tak może zrobić :-D:-D:-D Głupol mój kochany*buziam*

Kobietko, nadzieja, że zadzwonią :tak:

Zjola, ktoś ma dzionek wolny :-D Fiu...fiu...dawaj na kawę i ciacho*

Rudzia, Marti, Majsi, Aneta, Anastazja, Wiola, Lili, Czarna, Gabi, IWONKA, Ilonka buzaim Was bardzo mocno***

Dzięki za kciuki dziewczynki, ja już po rozmowie było krótko zwięźle i na temat , strasznie mnie maglowała dlaczego przerwałam poprzednią pracę to się wykręciłam ,że to i owo mi nie pasowało bo przecież nie mogłam powiedzieć ,że z powodu choroby psychicznej, powiedzieli ,że jeszcze nie są pewni czy się miejsce zwolni bo tamta pracownica niby ma się wyprowadzić ,ale sama jeszcze nie wie , w każdym razie w razie czego będą dzwonić i to na tyle, okazało się ,że teściowa szefowej zna moją byłą współpracownice i już się boję ,że jak zasięgnie jężyka to się wyda na co chorowałam ,no nic pożyjemy zobaczymy co będzie , a z płacą też najniższa krajowa ,ale ja już jestem tak zdesperowana ,że każdą pracę przyjmę najwyżej będę się dalej rozglądać.
Witam :-)
Trzymam kciuki aby zadzwonili:-)
A ja głupia z nerwów nie mogę spać, wczoraj powiedziałam P że @ się nie pojawiła i stwierdziliśmy że co ma być to będzie, jak nie pojawi się do końca tygodnia to zrobię hcg.
Miłego dnia dziewczęta:-)

Dzięki dziewczyny ,że we mnie wierzycie.
Magdalenko- no cóż jeśli zaskoczyłaś to pozostaje tylko się cieszyć, albo to tylko chwilowe opóźnienie pożyjemy zobaczymy czekam co będzie
;-)

no wit am was moue kochane dziewczynki :)

nie jestem w stanie Was nadrobic :(
ciagle sobie obiecuje ze zagladne do Was i tak to sie konczy ze wiecznie nie mam czasu :( ale pamietam o WAS mysle o WAS i serduchem jestem z WAMI :*

u mnie jak to u mnie pomalutku leci :) a czasami nawet za szybko bo nie nadazam :)
praca praca i jeszcze raz praca... dom i tak w wkolko w miedzy czasie teraz zawalona jestem robota zwiazana z WOSP - dzieki czemu po raz drugi WOSP bedzie mogl zagrac w naszym miescie :) moze o nas uslyszycie w TV 8go stycznia :) roboty co nie miara :)
procz mojej stalej pracy gdzie robie sobie caly czas z dziadkami zlozylam teraz papiery do agencji i zaczynam prace w agecji - praca rowniez z dziadkami ale w innych domach :) raz potrzebuje nowych doswiadczen, dwa kasiarki troche wiecej :) udalo mi sie ukonczyc jeden z najwazniejszych pierwszych kursow tutaj jest chce sie pracowac z dziadkami :) uffff latwo nie bylo :)
chlopaki rosna i lobuzuja jak zawsze - zyc mamusi nie daja :)
no i tak to u mnie :)
Kochane caluje WSZYSTKIE i zycze Wam milego weekendu :)

ps pochwale sie a co mi tak bo mi sie podoba :)
wysylam wam fotke - ktora ma isc do kalendarza na 2012 rok :) wpadlismy na taki pomysl zeby zrobic kalendarz z naszymi laseczkami i licytowac go na licytacji podczas WOSP :) oby go ktos kupil :) tak sobie teraz wygladam :) IMG_5015 copy.jpg

ciagle sobie obiecuje ze zagladne do Was i tak to sie konczy ze wiecznie nie mam czasu :( ale pamietam o WAS mysle o WAS i serduchem jestem z WAMI :*

u mnie jak to u mnie pomalutku leci :) a czasami nawet za szybko bo nie nadazam :)
praca praca i jeszcze raz praca... dom i tak w wkolko w miedzy czasie teraz zawalona jestem robota zwiazana z WOSP - dzieki czemu po raz drugi WOSP bedzie mogl zagrac w naszym miescie :) moze o nas uslyszycie w TV 8go stycznia :) roboty co nie miara :)
procz mojej stalej pracy gdzie robie sobie caly czas z dziadkami zlozylam teraz papiery do agencji i zaczynam prace w agecji - praca rowniez z dziadkami ale w innych domach :) raz potrzebuje nowych doswiadczen, dwa kasiarki troche wiecej :) udalo mi sie ukonczyc jeden z najwazniejszych pierwszych kursow tutaj jest chce sie pracowac z dziadkami :) uffff latwo nie bylo :)

wysylam wam fotke - ktora ma isc do kalendarza na 2012 rok :) wpadlismy na taki pomysl zeby zrobic kalendarz z naszymi laseczkami i licytowac go na licytacji podczas WOSP :) oby go ktos kupil :) tak sobie teraz wygladam :)Zobacz załącznik 412867
Ale zadziorna:-p Bardzo mi się podoba :-):-)
Gratuluję kursu buuuziaki :-)

Ostatnia edycja:
RUDZIA, wyjdź za mnie! :-D:-D:-D:-D BOSSSSSSSSKA fotka, a Ty taka...fiu...fiu...super, że wszystko u Ciebie dobrze, ucałuj "moje" chłopaki ;-) buziaczki dla Ciebie i powodzenia na WOSP - mój P z chęcią kalendarz zakupi :-p:-D

reklama
Cześć kochane :-)

Może nic się nie wyda tylko spokojnie jak na razie nikt nic nie wie a ja trzymam kciuki za tą pracę bo wiem jak to jest jak się jej szuka.
Sama nie wiem czy od nowego roku nie będe musiała szukać nowej z tego co słyszałam jest to bardzo możliwe niestety.

Witam,

Danuś, no, ile tych "esejUUFF" mam Ci wysyłać :-D Paluchy mnie odpadną :-p P stwierdził, że jak siądę na stacjonarny w "paseczku" - wiesz - to on tak może zrobić :-D:-D:-D Głupol mój kochany*buziam*

Kobietko, nadzieja, że zadzwonią :tak:

Zjola, ktoś ma dzionek wolny :-D Fiu...fiu...dawaj na kawę i ciacho*

Rudzia, Marti, Majsi, Aneta, Anastazja, Wiola, Lili, Czarna, Gabi, IWONKA, Ilonka buzaim Was bardzo mocno***

:-D:-D:-D no nie mogę wybacz ale wyobraziłam obie Ciebie w tym paseczku na rowerze i P wiesz... :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jednak jesteście siebie warci ;-):-D:-D:-D
Essssejów tysiące kochana tysiące a o palce się nie martw tak szybko nie odpadają :-p
Buziam :*:*

Witam :-)
Trzymam kciuki aby zadzwonili:-)
A ja głupia z nerwów nie mogę spać, wczoraj powiedziałam P że @ się nie pojawiła i stwierdziliśmy że co ma być to będzie, jak nie pojawi się do końca tygodnia to zrobię hcg.
Miłego dnia dziewczęta:-)

Madzia i coooooooooooooo?????????????? Bo ja czekam niecierpliwie :-)

wysylam wam fotke - ktora ma isc do kalendarza na 2012 rok :) wpadlismy na taki pomysl zeby zrobic kalendarz z naszymi laseczkami i licytowac go na licytacji podczas WOSP :) oby go ktos kupil :) tak sobie teraz wygladam :)Zobacz załącznik 412867

:szok::szok::szok::szok: o żesz kochana zdjęcie fantastyczne i nie ma szans mojemu chłopkowi nie pokaże bo szczena opadnie na podłogę ;-)
Jak dobrze, że jesteś wpadaj do nas częściej tęskno mi za naszymi rozmowami :-)
Buziam mocno kochana :***

Nareszcie wolne odpoczywam odpoczywam i jeszcze raz odpoczywam :-)
Miłego weekendu kochana buziam :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry